-
Laca19a #8970 Szerintem a Jeans Clubbos ruhák nagyon is jók. Nem tudom miről beszélsz. Tök utálom, hogy az emberekbe beleverik, hogy valami jó, és akkor is azt mondják hogy jó, ha közben szar, ezt magukkal is elhitetik az emberek, mert maguknak sem ismerik be, hogy szart vettek. Ha meg bele van verve az emberekbe hogy szar, akkor lehet akármilyen jó az a termék, akkor is mindenki lefikázza.Tipikus példa erre a Nike. Az a márka egy ipari hulladék. Szar cipők, mind kényelemre, mind tartósságra, a ruháik szar anyagminőségűek, hogy csak egy példát említsek: az unokaöcsémnek vett Nike nadrág (9 évesre) pár hordás után, illetve 3 mosás után rosszabb állapotban van, mint az én otthonra használt 1000Ft-os nadrágom ami 1 éves, pedig a Nike-t 14 000Ft-ért vették neki. Úgy néz ki, mint egy agyonhordott szar. Ez a minőség? Szerintem nem. De amúgy mindenki megdícséri rajta, hogy milyen jó, csakmert látja rajta a pipát, az emberek hiába na, hülyék, ezt a szart ismerik, ezt hordják, az a király akin pipa van. Sajnos. Sajnos manapság az emberek nem azért vesznek drága cuccot MO-on, hogy tartósabb vagy ilyesmi, hanem hogy hú, én megtehetem és mert sokan leszólják a noname cuccot. Sorolhatnám a Nikes példákat, 25000Ft-os cipőnek az egyik párja például nyikorog, vagy a 30 000Ft-os kabátnak a zipzárja becsípte állandóan magába a mellette lévő anyagot, persze egy idő után a rángatásoktól maga a zipzár szakadt le.ÉS még sorolhatnám... Ez minőség? Nekem ipari hulladék, de éntőlem aztán vehetik az emberek a szar Niket. A Jeans Clubbos ruhák sokkal de sokkal jobbak, és ezt úgy mondom, hogy vannak méregdrága Diesel cuccaim is, szóval nem azért mondom, mert a Jeans Clubbosnál nem telik jobbra de én merem vállalni ezt, hogy igenis Jeans Clubbos PR ruhák jók. Pedig van 20 000-res Diesel pólóm is(Work Hard kollekció) és 60 000-res farmerem is, természetesen Diesel. Nemrég vettem a JC-ba fehér kabátot és fehér nadrágot, és semmi kivetnivaló nincs benne. De amúgy ugyanez a helyzet az elektronikai márkákkal is. A Sony, Pana, Logitech ha bedöglik, akkor azt mondják, jólvan azis bedögölhet, de ha az LG romlik el, akkor szar Koreai. Az ilyen embereket utálom. Röhögni tudok rajta, hogy sorra romlik el mindenkinek a hiper szuper TV-je, nekem meg a 10 éves LG-t még nem látta szerelő. 6 Logitech cucc közül 6 ment tönkre 1 év alatt, beleuntam, hangszettnek most 1 LG HiFit használok 2 éve, semmi baja sincs, illetve messze jobban szól, mint az agyon dícsért Logitech. Persze sokan furcsállnak amikor mondom, hogy LG hangfalszettem van(mert alapból LG az már nem is szólhat jól ugye a hülyék szerint), de nem érdekel, mert kurva jól szól(és én meg a Logi tulajokon nevetek:). Az emberekbe beleneveleik a hülyeséget. Bocs hogy ennyi lett, csak leírtam amit hirtelen kikellett adni magamból.