• bgabor
    Én azt szeretném kérdezni, hogy a Szu-25T monitorjának nem zöldes színűnek kellene lennie? Nálam fekete-fehér.
    Az is érdekelne, hogy nem lehet e valahogy a FC1 hadjáratait berakni az FC2-alá. Elég érdekes az FC2 hadjáratrendszere, van egy F-15, egy A-10 és két darab sima szu-25 hadjárat. Ezt nemértem miért kellett, a szu-25T óta amúgy se sokan repülik a mezítlábas frogfootot.

Amúgy most ismerkedek a Szu-25T-vel, hát nem semmi tervezési hibája a gépnek, hogy bár az egész gépet elsődlegesen a Vikhr rakéták célbajuttatására tervezték, erre kap mindehhez egy olyan szar lézeres célmegjelölőt, aminek minden célravezetés után ki kell kapcsolnia hűlni, és ami alig 5-10 fokot tud oldalra elmozdulni. A célra való rárepülés közben marha könnyű kicsúszni ebből a jobbra-balra 5 fokos célzókörből, és akkor a kilőtt Vikhr megy a levesbe. Ez azért marha gáz.

Kéne már ebbe a játékba néhány rendes nyugati repülőgép az orosz gépek(ka-50,szu-25,szu-25T) ergonómiai horrorja után. De én az A-10C helyett valami olyan fejlesztenék, ami bombázásra és vadászatra egyaránt alkalmas, mondjuk az F-18C logikus lenne. Oroszok is kahatnának egy rendes, modern többfunkciós típust, aztán lehetne dogfightolni, bombázni hálózatban kedvünkre.