Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Ugyan úgy lehet használni az FC2-höz készültet a BS-hez is.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Hát ha felrakod a joystickhoz adott programot, akkor az kibõvíti a vezérlõpult/játékvezérlõk/tulajdonságok részt, és ott a második fülön tudod ezt beállítani. Persze leher hogy azóta megváltozott a saitek féle program, vagy ilyesmi, nézz szét a gyártó honlapján.

Azt hol tudom beállítani? Vezérlõpult eszközöknél keressem ahol kalibrálni lehet? Mert azt végig bogarásztam de nem leltem.

Nekem nagyon hasonló, ha nem ugyanez a típus van, nekem is balra húzott, de érdekes módon csak az FC2-ben, FSX-ben nem. Állíts be egy 5%-os deadzonet az X tengelyre, és megszûnik a balra húzás. Valamint szerintem a force feedbacket is kapcsold ki a programban. Én helyette a windowsban a játékvezérlõk résznél állítottam be neki egy középretartást.

Black Sharkhoz nincsen ilyen post processing mod?

Sharks
Lol, nem tudom, én bénáztam??? Thx

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

LeonSilver
Gondoltam 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

macleody
Ez Shark videója csak nem sikerült neki belinkelni 😊
LeonSilver
<#eljen><#eljen>

Ma meglett az új joy😊 Vateráról 2000ft-ért és csak el kellett bicajoznom érte😊 Saitek Rumble Force Cyborg 3D asszem 2003-as évjárat! Alig használt gondolom ezért is marha nehéz még mozgatni a kart. Mert az a rugó lenyomja azt a mûanyag szart ami belefekszik abba a kis mélyedésbe😊 Azt nem kéne leszedni vagy majd bejáratódik? Valamint kicsit balra húz az egész repülés közbe, kalibrálgattam, de még nem az igazi. Erre esetleg tipp, hogy lehetne ezt megoldani? Köszi elõre is! Egy kép a joyról:

macleody
Baze 😊

Sharks
<#vigyor4>

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Sharks
<#vigyor4>

Közben megoldódott, újrainstallálás elõtt ki kellet törölni az input mappákat.

A textúra filtert miért teljesítményre állítod? Nem lesznek randák a textúrák?

www.smart-bus.hu

Sokat játszottam ma, de most egy nagyon fura probléma jött elõ.

Amikor elkezdõdik a küldetés, hiába nyomkodom a Pause/Break-ot, nem indul a küldetés.
Próbáltam átrakni a Pause funkciót más billentyûre, de amikor befejezem az átállítgaást és okét nyomok, kiad valami hülye húszsoros hibaüzenetet egy windows ablakban a programon belül, majd amikor leokézom, nem mentõdik el a változtatás. Újratelepítettem, semmi változás.

Mi a megoldás ilyenkor? Másnál is elõjött ez a probléma?

Mostmár értem, köszönöm.

DummyBoy
Melyik driver?

Jobbkikk a desktopon, nvidia vezérlõpult és ott tudsz Global beállításokat (Global Settings) állítani, meg Game profilokat (Program Settings) . A Global mindenhol érvényes lesz, míg a Game Profilok csak akkor ha az adott játékot indítod.

Nekem a Rise of Flight beállításaim ilyenek, valahogy így kell belõni BS-hez és FC2-höz is. Azt hogy a Globalt (Global Settings) állítod be vagy csinálsz külön profilt, az a te döntésed 😊 Csak arra figyelj, hogy ha Game Profilt csinálsz, akkor futtathatónak a "simulator.exe"-t kell megadni, függetlenül attól, hogy nem azzal indítasz, különben nem aktiválódnak majd a beállítások!

Most melóban vagyok, de este csinálhatok shotokat az FC2-es beállításokról is.

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Azt pontosan hogyan is kell? Nvidia kártáym van.

DummyBoy
Driverbõl ... Ati és nVidia kártyával is mennie kellene ...

Én a programban nem láttam ilyen lehetõséget. Hogyan kapcsoltok be élsimítást?

Amúgy ha tudtok segításeni, érdekelne hogyan lehet a játékban a repülõgép-címkéket(labels) bekapcsolni úgy, hogy a sajátomat ne jelezze ki, mint ahogy annó a lock on 1.02-ben volt.

DummyBoy
Öööö ... élsimítás hiányát?

Nekem van élsimítás ...

LeonSilver

Sziasztok, ezt meg kell osztanom veletek, ha valaki még nem ismerné:

FC2 Lock On Post-Processing Filter Mod.

Sokkal szebb lesz tõle a játék. A belinkelt oldal közepe felé találjátok, Lockonfiles.com regosztráció kell hozzá. Nem modmannel települ, kézileg kell bemásolni öt fájlt hozzá, nem bonyolult. Utána txt fileban lehet változtatni a post processing mértékét.

Amúgy az élsimítás hiányát ti hogyan orvosoljátok?

Ati810
Megint letöltöttem és most már megy. Eddig az volt a baj, hogy mikor elõször letöltöttem utána kicsomagoltam és vissza és így biztos összekeveredtek a fájlok.
Ezeket én is feltettem Managerrel pont úgy ahogy írtad és nekem megy... A választható országok között ugye van Mo. és a többi, nincsenek ott manegerrel szedd le és próbáld feltenni újra. Én anno innen töltöttem le. Jobb nem jut eszembe...

http://www.lockonfiles.com/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownloaddetails&cid=268&lid=1838&ttitle=FC2_Gripen_&_Friends_Mod#dldetails

Ati810
Hello.
Lenne egy kérdésem. Letöltöttem a Gripen mod-ot és hozzá a skin pack-ot, installáltam a ModManager-el de nincs a játékban. Esetleg valaki megtudná mondani hogyan lehet aktiválni vagy mit kell ahhoz csinálni, hogy lehessen vele repülni ?
Sharks
Szeva!

Reméltem is, hogy nem lesz oszolj nálatok. Jó kis csapat vagytok, remélem, hogy megcsináljátok majd a szolnoki bázist. Ha Hege csinál majd megint mission-t, ahova kell vadász, akkor rám biztos számíthattok.

macleody
Csak azért kérdeztem mert én is vml-es voltam csak én a heliseknél 😊 Roby vagyok egyébként. Ma is repültünk páran. Csolee, Roy, Hege, Baki, Gabi meg én.
Sharks
Ez így nem teljesen igaz, de tudom mire gondolsz. Voltam a VML-nél, de csak növendék státuszban, végül nem lettem tag.

NEXUS6:

Egyetértek. Kár, hogy nem jöttél repülni, de sebaj, majd bepótoljuk valamikor. Az ötlet nagyon jó, sikeres munkát!

Raptor22 és Gida végül sikeresen oda talált, köszönöm a repkedést, holnap feltolok pár fotót. <#eljen>

NEXUS6
U.a. szitu, én is 1.02-rõl váltottam, és mondom engem is kicsit meglepett a rajzfilmesebb grafika.<#nevetes1>

De szinte minden szempontból pozitívan csalódtam, szerintem nagy jövõ elõtt áll ez a progi. Tényleg csak az kéne, hogy vagy a fejlesztõk adjanak ki új, repülhetõ, saját cockpit-tal rendelkezõ gépeket, vagy lehetõvé tegyék a modolást ilyen szempontból. Szerintem.

A modokkal már én is óvatos duhaj vagyok, de komolyan gondolkodom egy izmosabb mod csomag összeállításán. A felszíni textúra átalakításával már tudom, hogy kell dolgozni. Ha megtalálom az eredeti textúrák szerintem optimális szín balanszát, akkor már csak 1-2 óra meló, amit valami makróval lehetne rövidíteni, könnyíteni is. Esetleg gondoltam beraknék, pár alapvetõ repcsi szkint is. Szu 27, -33, F-14-ezek alapból elég gyengék, egyéb gépek közül is van pár szemet szúróan alacsony felbontású, Mig-31, An 26, stb. Meg konfig fájlok közül is beépítenék pár optimalizáltat.
A ModMan-nal aztán mindenki meghatározhatná, hogy mit rak fel belõlük.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Tedd fel a 1.2.1 patchet!<#nevetes1>

Tartok tõle ezek olyan szerverek, amiket olyanok lõttek fel, akik valamilyen régebbi warez verziót használják, és nem tudnak updatelni, mert akkor kirúgja õket a rendszer.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

TG Gida
Valami baj lehet,mert összesen 7-8 servert látok és az is mind orosz vagy ukrán.

Isten áldja a pogányokat!

Reaper
De fel van lõve. HDF 59th-ként keresd!

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

TG Gida
Én most nem is látok 59-es servert.

Isten áldja a pogányokat!

macleody
De vml-es voltál nem? Ott is volt egy shark.
Sharks
59-es növendék vagyok!<#vigyor4>

macleody
Shark vml-es vagy, vagy 59-es?
Sharks
Nice <#eljen><#vigyor4>

LeonSilver
😉

Sharks
Ok, remélem, tudsz jönni, de ha nem, akkor sincs gond, holnap is van nap <#vigyor4>

A fejlesztéssel nincs semmi gond, valóban van mit fejleszteni benne, nekem is van fent pár mód
(Su-27, F-15, A-10 model, hangok, skinek) és 100000000x jobb, mint az eredeti. Ezek élethûbbé teszik sokkal a játékot, még ha ritkán is nézi kívülrõl az ember a gépét pl. a model esetében. Az ésszerû fejlesztések sokat javítanak a game-en. Nem véletlenül van a hivatalos oldalon is User file's fül.
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy én sima LOMAC-ról váltottam FC2-re és az elején elég ijesztõ volt (fõleg a rajzolt grafikai hatás), de hamar megszoktam és még annyira friss ez nekem, hogy el vagyok telve vele még mindig. Ezért szoktam kicsit mindig rákontrázni, ha valaki negatívumokat hoz fel, hogy azért nézzük a jót is. Persze a legtöbben FC1.12-rõl álltak át erre és ahhoz képest is teljesen más lehet a megítélés. Én is támogatom a fejlesztést, hisz rengeteg jó dolog van köztük, csak ugye ott van a másik oldal is, mikor olyanok próbálkoznak, akik nem értenek hozzá. Volt az elején olyan, hogy újra kellett tennem a game-et modolás miatt és azóta azért jól meg szoktam nézni, hogy mit teszek fel (bár nem is nagyon teszek fel az 59-es modokon kívül semmit leginkább, azok meg elég profik és megbízhatóak). És persze minden tisztelet a jó fejlesztõknek, akik mindezt ingyen csinálják a saját idejüket rászánva és olyan ügyesek, hogy az ED fejlesztõi elbújhatnak mellettük. Tényleg kíváncsi vagyok, hogy mit sikerül alkotnod! Majd szúrj be ide egy-két képet, ha kész vagy vele.

NEXUS6
Köszi a meghívást! Remélem tudok menni, mert ma sörözés is van tervezve, de valszeg nem fog elhúzódni addig.
😄

Amiket írtam abszolút nem kritikának írtam, az én állam is folyamatosan a padlón van!😊
Mint program is sokat fejlõdött, sokkal nagyobb részletesség mellett is ugyan azt vagy magasabb fps-t hoz, mint az elõdje, és amikor leesik akár 10-15-re az sem olyan fájdalmas, mert nagyon simán fut a program, nincsenek szélsõséges pillanatnyi ingadozások.
A realizmus példás, nem raktak bele bizonyos fegyvereket, autopilóta üzemmódokat a készítõk, akkor sem, ha ez esetleg javítaná a játékmenetet adott típusnál, de az nincs a valóságban.

Alapvetõen nem esztétikai jellegû modot én sem fogok rárakni. Amit írtam az inkább egyéni ízlés kérdése.
A készítõk által preferált színvilág más, nem jobb nem rosszabb, más. Készülnek ugyan arról a tájról olyan fényképek, amelyek ezzel tökéletesen megegyeznek.

Csak ha van rá lehetõség, hogy anélkül, hogy elrontanám, kicsit testreszabhatom a játékot, a saját ízlésem szerint, akkor megteszem.

Sharks
Kadét státuszban vagyok. Igen, sokszor van, hogy nyitott a szerver és bárki beléphet. Amíg nem csinál hülyeséget senki (pl. freeflight-nál bombázza a kifutót és egyebek) vagy nincs épp oktatás, küldetés, addig általában nincs lejelszavazva. TS-nek is így van egy vendég része. Telepítsd fel a TS2-õt és lépj be. Minden szobába nem fogsz tudni belépni, de látni fogjuk, hogy ott vagy és én át tudok menni abba a szobába.

NEXUS6:

A LockOn sem tökéletes, ez köztudott, jelenleg mégis a legélethûbb harci repülõszimulátor, tehát valamit azért csak letettek az asztalra. Én még teljesen be vagyok telve vele, ezért nem tudok ilyeneken fennakadni. Vannak benne mondjuk aggasztóbb hibák is, de ezzel együtt én nagyon szeretem. Sok sikert a fejlesztgetéshez, remélem, sikerül vmi szépet alkotni. Akkor várlak mindkettõtöket egy kis baráti repkedésre 18-19 h körül.

NEXUS6
Ja tegnap láttam én is, hogy jelszómentes volt.
De a config fájlban turkálás helyett inkább elkezdtem a régi perverziómat folytatni, és átállítgattam a színegyensúlyt a textúrákon. Megnéztem az interen, hogy akkor milyen is a Fekete-tenger környéke a valóságban, ha már ennyi idõt ott töltöttem.
Hát nem olyan, mint a LockON-ban az bizti!😄
Kiba szép hely, ha jártam volna ott, én is játékot akarnék csinálni belõle!<#nevetes1>

Akkor elõszedem én is a mikrót, meg töltök egy TS-t.

NEXUS6
Engem az zavar az egészben, hogy egyszerûen azt sem tudom ki kivel van. Belépek, ott ülök a fülkében. Persze kérhetek engedélyt a toronytól és akkor legalább mond egy felszálló irányt, és ez a max infó, amit kapok.
De útvonal, célpontok?
Ráadásul az a nagy büdös helyzet, hogy a legtöbb szerveren a legtöbb játékos lexarja a feladatokat, kap egy gépet és uccu neki az ellennek.

Na most kispista jóska csinál egy pályát, lerak valami légvédelmi komplexumot és ott kõröz mellette naphosszat. Ha gáz van az úgy is leszedi a rosszfiúkat, de legalább neki is csurran cseppen és már kész is az Ászpilóta.

Én ezt tenném, sõt ma este meg is teszem, tényleg!
<#nyes>

Te tagja vagy a rep.bázisnak? Néha nem tagok, külsõsök is beléphetnek repülni? Akkor majd a ts-t fel kell tennem, meg a mikit leporolni😊

Sharks
Igen... pontosan. Tegnap sem volt jelszó a szerón, szerintem ma sem lesz, de ha mégis, akkor is találunk megoldást. Jó lenne, ha ts-en is lennétek és akkor gyorsabb és egyszerûbb minden.

Nekem is ezek a tapasztalatok amiket írtál. Van, hogy repülök hosszú perceket és semmi.... még egy radarjel sincs semmi, gépet nem is látni.

Shark:
A fogparamot ezekbe a fájlokba kell átírni 0,8-ra: graphics.cfg, graphics_bs.cfg és servergraphics.cfg? A játék multis részében láttam, hogy van szeró a virtuális rep. bázisnak, csak jelszavas volt mindig. Vagy HLobby-ban nézzem?

Sharks
Hát, konkrétan tegnap estére gondoltam, de természetesen ma is érvényes a dolog. Lesz normális szerver is, 59th elvileg. A fogparamot át kell írni 08-ra 1.1-rõl és be tudtok majd lépni. Sztem ma sem lesz lejelszavazva, de ha igen, akkor is lesz más alternatíva. A magyar szerókon mindenképp át kell írni ezt, h be tudjatok lépni.

NEXUS6:

Ha nem akarod, hogy lelõjenek, ne a besugárzásjelzõ után menj <#vigyor4> vagy válassz olyan szervert, ahol freeflight van.