17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#17185 szerintem annyi idő alatt, míg bejöttél ebbe a fórumba, és ezt beírtad, megtaláltad volna. -
#17184 Már ne is haragudj de ugyan annyi neked kikeresni mint bárki másnak.
Ott a kurva keycommands, nézd meg. -
hekhubá #17183 Sziasztok
Megtudná nekem valaki mondani hogy a fékező kampott melyik gombal nyitom ki, amikor az anyahajón bele akadjon a kötélbe, mert nincs kedvem kikeresni,lécci!? -
Wampa #17182 Cool:)Animés nincs? -
Wampa #17181 Nem,nem...nem hagytam ki.Csak egyszerre posztoltam ide,meg a Mi a hiba a képben? topikra:P -
#17180 Próbáld meg ezt, talán elleszel vele egy darabig -
#17179 Kihagytad micimackó jobb fülét meg jobb lábát. Máskor jobban figyelj. -
Wampa #17178 Köszi,köszi.....van még?
katt -
#17177 És túlélted??? Nem fájt??? -
parasztbicska #17176 Akadt egy kis gondom, nekem az FC2 orosz verziója van meg, egy sráctól aki megvette vettem egy kódot, vagyis a kódot nem adta hanem ő feltette nekem kimentette a reg fájlt, és azóta ha windowst rakok csak felteszem ujból és lefuttatom a reg fájlt gond nélkül müködik, de most feltettem rá a patch-et hogy tudjak a neten is játszani de most kéri megint a kódot, hiába futtatom a reg fájlt nem jó, ha fel van telepitve és jó a kód akkor a patch után miért nem jó? Hivtam aki feltette de azt mondta hogy ő már eladta valakinek a maradék kódhasználatot és tovább nem érdekli.
Más egy ideje már játszok, mindenféle kitüntetést is kaptam már de még mindig Second Lieutenant vagyok, érdekelne hogy mit kell ahoz tenni hogy a rang is nagyobb legyen.
Ma is repkedtem egy keveset de kilőttek ekkor történ velem egy érdekes dolog, nem nyilt ki az ernyőm és úgy csapódtam a földbe mint egy darab tégla, ez hiba lehetett a programba vagy ilyet is programoztak bele hogy ne mindig nyiljon ki az ernyő? -
Caterpillar #17175 SR mint Search Radar... Ennek mint a neve is mutatja az a célja hogy nagy távolságból kiszúrja a célokat, jóval nagyobb a teljesítménye és gyanítom több célt is képes követni egyidejűleg (ha baromság javítson ki aki ért hozzá)
A tűzvezető radaroknak kifejezetten a rakéta céljául szolgáló célpont követése a feladata koncentráltan a célra irányuló hullámokkal.
Az elöbbi taktikai előny, lévén messzebbről lát több célt és ki lehet választani a legveszélyesebbet!
Én spec kifejezetten örülök hogy ilyen és ehhez hasonló AI változások(okosítások) is benne vannak a programban! -
hekhubá #17174 Köszi hogy segítettél. -
bgabor #17173 Értem. És akkor minek a külön radaros egység, óriási radartányérral és rakéták nélkül? Arra gondolok, amit SA-11 SR-nek nevez a játék. -
Valamint : "Szállító-indító járművének alváza megegyezik az eredeti komplexuméval, de a három helyett négy rakéta hordozására alkalmas, és megtalálható rajta a rakéták tűzvezető lokátora is."
-
bgabor #17171 Érdekes dolog történt ma velem:
Szu-25T-vel támadtam egy SA-11 BUK rendszer által védett gyárépületet.
Azzal kezdtem, hogy SEAD célú rakétával kilőttem a SA-11 radar egységét (SA-11 SR). Ezután bátran közelebbre merészkedtem, hogy megkezdjem a tényleges pusztítást a KH-29L-ekkel, de erre az addig általam szimpla indítósineknek gondolt SA-11 LN-ek kilőttek rám két rakétát és elpusztítottak. Ez hogy történhetett? Nem kéne elhalgatniuk ezeknek ha kilövöm a radarjukat? Elvégre félaktív radaros cuccok.
Az is érdekelne hogy Su-25Thez milyen robotpilótát szoktatok bekapcsolni hogy nyugodtan foglalkozhassatok a fegyverrendszerrel? Én eddig shift+6-ossal próbálkoztam, de állandóan valami ismeretlen irányra akart ráálni a gép. Melyiket kell bekapcsolnom, hogy tartsa a magasságot és az irányt? -
#17170 -
#17169 Igen. Ezen is látszik.
-
hekhubá #17168 Te nálád igy jó a füst mód? -
#17167 -
#17166 Meg lehet javíttatni de csak bizonyos határok között. Egy hajtóműcserét azért ne várj el a beton közepén.
Én kb. 13512* szívesebben repülök 25T-vel vagy a sima 25-el mint bármelyik másik nyugati géppel. Nem mondom egy AV-8B -nek igen csak örülne a májam de az egy más kategória. Gyakorolj sokat és nem fogsz kicsúszni. Ha f-18-ra vagy hasonlókra vágysz, ott a Falcon.
A füstgenerátor a fegyverzet választásánál tudod feltenni.
-
gsg16 #17165 mission editor -
hekhubá #17164 akkor hol lehet fel tenní a füstöt?
-
bgabor #17163 Én azt szeretném kérdezni, hogy a Szu-25T monitorjának nem zöldes színűnek kellene lennie? Nálam fekete-fehér.
Az is érdekelne, hogy nem lehet e valahogy a FC1 hadjáratait berakni az FC2-alá. Elég érdekes az FC2 hadjáratrendszere, van egy F-15, egy A-10 és két darab sima szu-25 hadjárat. Ezt nemértem miért kellett, a szu-25T óta amúgy se sokan repülik a mezítlábas frogfootot.
Amúgy most ismerkedek a Szu-25T-vel, hát nem semmi tervezési hibája a gépnek, hogy bár az egész gépet elsődlegesen a Vikhr rakéták célbajuttatására tervezték, erre kap mindehhez egy olyan szar lézeres célmegjelölőt, aminek minden célravezetés után ki kell kapcsolnia hűlni, és ami alig 5-10 fokot tud oldalra elmozdulni. A célra való rárepülés közben marha könnyű kicsúszni ebből a jobbra-balra 5 fokos célzókörből, és akkor a kilőtt Vikhr megy a levesbe. Ez azért marha gáz.
Kéne már ebbe a játékba néhány rendes nyugati repülőgép az orosz gépek(ka-50,szu-25,szu-25T) ergonómiai horrorja után. De én az A-10C helyett valami olyan fejlesztenék, ami bombázásra és vadászatra egyaránt alkalmas, mondjuk az F-18C logikus lenne. Oroszok is kahatnának egy rendes, modern többfunkciós típust, aztán lehetne dogfightolni, bombázni hálózatban kedvünkre. -
hekhubá #17162 És még azt akarom kérdezni hogy pé megsérül a gépem leszálok vele akkor meg lehet javítani?
-
#17161 Ott már nem. -
#17160 Azt hiszem azt csak pályaszerkesztőben tudod felrakni. -
hekhubá #17159 De a füst is rádion kell kérni hogy rakják fel? -
hekhubá #17158 Köszii -
#17157 -
#17156 Rádión kell kérni, hogy tankoljanak meg ill. fegyverezzenek újra. A füsthöz meg talán kellene feltenni füstgenerátor. -
hekhubá #17155 Sziasztok
Megtudnátok mondani hogy a lock on flaming cliffs 2 ben hogy kell tankolni és rakétákat felvenni?Ja és a smoke mért nem műkődik, meg nyomom a T és nem húzz maga után a gép füstőt.Kérlek segítsetek! -
#17154 -
#17153 Értelemszerüen a config, inputban kell keresned és sztem onnan odatalálsz... -
#17152 Egyébként az említett mod-ról a véleményem ,hogy nekem fel sem bírja rakni rendesen a Modman -
#17151 Valaki meg tudná mondani, hogy hol találom meg azt a config fájlt, amiben letárolódi ka joy beállításom, mert, ha letörlöm a a szim-et, és visszarakom, nincs kedvem a beállításokat újból elvégezni. -
gsg16 #17150 November 21,14.órai kezdettel,LÉGIHARC BAJNOKSÁG!!!
LIVESTREAM
VMLVRB -
#17149 Höhöhö...
Értem a célzást!
Most már, hogy a rep modellel foglalkozom, szerintem arra is lesz lehetőségem.
-
#17148 Inkább ezt színezgesd:
és repülj többet! -
#17147 Ha bármi ötlet van a nyári moddal kapcsolatban azt szívesen fogadom.
A szeretnék néhány textúrát külön külön átszínezgetni benne, mert némelyiknek elég vadító lett.:D
A repülési modellel ma is játszogattam kicsit. Az Szuhojé nagyjából megvan. Próbálgattam az F-15-öt is, az is alakul.
Na most ez úgy néz ki, hogy a rep modell leíró fájlokban gyak 4 repcsi van, és azt húzza rá mindegyikre.
Legalább kevesebb meló van vele.:)
Hétvégére szerintem ez a mod is meglesz. -
raptor22 #17146 Erről a modról van vkinek bármilyen tapasztalata? Megéri feltenni?
http://www.lockonfiles.com/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownloaddetails&cid=271&lid=1856&ttitle=LO1_FC1_FC2_TOMCATZ_Pack_1.6#dldetails
A nyári textúrát majd én is kipróbálom. A repmod jól hangzik, ha kész lesz/van azt is meglessük! Csak így tovább:)