• NEXUS6
    Azért azt sejtettem ám, hogy ki áll az AA mögött, és pont ezért írtam. :)
    Azért az orosz hadseregre, meg a fegyvergyárakra is ráfér egy kis reklám, és azért annyit össze is dobhatnának, hogy abból mindenki jól járjon.

Én nem látok ellentétet a szimu jelleg és az onlájn között. Pl. pontok, győzelmek szerint lehetne kidekorálni a gépeket? De hát könyörgöm, a valóságban nem ez van!?
    Most meg mert kemény szimulátorosok vagyunk, annyi szkint töltök le amennyit akarok, nade onlájnban a kutya sem látja!? Akkor meg minek? Letöltök valami ótvar cuccost inkább, alacsony felbontással, legalább nem lassítja a gépet, úgy sem nézem kívülről, milyen ronda. Na de ettől vagyok HC szimus!?

Az a gond a jelenlegi onlájn rendszerben, hogy ha belépsz egy zárt, jól bejáratott közösségként működő szerverre, akkor talán működik a játék. De a legtöbb szerveren csak agyatlan röpködés megy. Lehet azt mondani, hogy ez a júzer hibája, mert nem ért hozzá.
    De leírom mégegyszer mit tapasztalok valami népszerű szerveren, és mivel népszerű ugye mindenki oda megy:
    Belépek: minden letiltva, külső nézet, label, térkép minden, valami kis eligazítás oroszul. Persze oda írhatják, hogy hol az ellenségem, de hogy találok oda, ha nincs térkép!?
    Mindegy felszállok, majd óvatos leszek. TS-t kihagyom, most mit karattyoljak félóráig, amíg valaki képbe helyez, ha egyáltalán akadna ilyen. Látok valami saját gépet elsuhanni ő is egyedül, faxa, se label se semmi azt sem tudom ki az, és gondolom ő se tudja hol van. Tök reális.
    Megyek amerre az ellent sejtem, AWACS persze nuku, pofán is lőnek egy percen belül.
    Na most ez miez? Ez szimulátor? Nem, ez egy szarság!
    Lehet persze jól is csinálni és gondolom a jól működő közösségekben, rendes rádiózás akármi van. Ha beesik valaki egy rendes repülési napra, ha csak engedély nélkül indít már kicsapják.

Az hogy az FC2 szerverek nagyrésze olyan állatság, mint amit írtam azért részben a fejlesztők hibája is. Szóval ez így nem szimulátor és én levenném a marha nagy mellényt. Igen, vannak itt akik komolyan csinálják, de a szerverek nagyrésze az csak sima ökörködés, köze nincs a valóság szimulációjához!