• NEXUS6
    Bocs, nem nekem jött ugyan, de had írjak már valamit rá!:)

"Téged nem idegesítene, hogy veszel egy autót, a szomszédod meg lop egyet, aztán folyamatosan téged basztat azzal, hogy ez mekkora szar már, még jó, hogy egy fillért sem adtam érte?"

Nem vagyunk egyformák, mert marhára lexarom ki mennyi pénzből és hogy tud megélni. Lehet, hogy az lenne a jó, ha mindenki állandóan azt lesné, hogy a szomszéd tehene mikor döglik meg, és van aki ezt is csinálja. Nem tudom, talán ez a jó.
    Csak azt tudom, hogy a világ legnagyobb gazdasága gyakorlatilag xarja ki magából az illegális másolatokat mindenből, és nem zavarja, mi meg megvesszük. Csak azt tudom, hogy a világ legnagyobb szoftvercégének a vezetője amikor megkérdezik, a warezról, akkor azt mondja, hogy nem szép dolog, de akkor már inkább az ő termékeiket használják mint másét, mert ha közvetlenül nincs is hasznuk belőle, de egy ingyen marketing. És csak azt tudom, hogy a mai világban rendszeresen bepróbálkoznak a szolgáltatók, a bankok kiküldenek egy csekket, egy levelet valami követelésről, ami nem jogos, és megjátsszák, mert hátha bejön 100ból 1X, és akkor már nyertek rajta.

Ebben a szituban az erkölcsi meg akármilyen rizsát arról, hogy ki mit lop szerintem elhagyhatjuk.

Az viszont tény, hogy az ED kis cégecske, amit azért a warez tényleg meg tud ölni.
    A fentiek miatt talán nem az a helyes és célravezető hangvétel, hogy sulykoljuk az agyba, hogy: warezolsz köcsög? Takaroggyá a fórumunkró! Hanem, felhívni az emberke figyelmét nyomatékosan, hogy ugyan nem kárt okoz (mert eddig sem fizetett semmit, és mástól a warezzel meg nem lop el semmit!), de a cég igen is megérdemli az anyagi támogatást és rá is szorul.