target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
Mi a csillagászati összeg? 10k? Vagy 15k? Vagy FC2 esetében a 6k? Nem, ezek nem csillagászati összegek ...
Keress rá egy Autocad-re, vagy komolyabb SW-re ... na azok csillagászati összegek.
6-10-15k csak nekünk sok pénz ... A kiadók pedig nem a csóró magyar pénztárcájához igazítanak, hanem az átlagos nyugati pénztárcákhoz ...
Ha nem akarsz akkor ne adj ki, a Te döntésed. De Laca postjában van az igazság. Ez a Te döntésed, a Te dolgod.
Ez meg egy közösségi fórum, ami azoknak szól akik megvették a játékot. Hogy miért? Mert így döntöttek. Kész. Be kell tartani a helyi szabályokat ... ha nem tetszik akkor meg nem kell idejárni.
Írtad, hogy a szimulátorrajongó egy kihalófélben lévő faj ... igen, sajnos ... Ezekhez a szimekhez nem elég a jó reflex, tanulni is kell ... Mikor ott tartunk, hogy a fiatalságnak az gondot okoz, hogy Battlefied-ben hogyan kell zúmolni a sznájperrel (Hogy érezhető legyen a probléma súlya, súgok: jobbklikk-el.) akkor én úgy vagyok vele, hogy inkább legyen kevés szimulátorrajongó, minthogy híguljon a társaság ...
Már leírtam az antiwarez erkölcsi részét ... most jöjjön egy kis technikai:
Minden warez játékhoz tartozik egy féloldalas nfo... ebből 5 sor, hogy hogyan kell elindítani ... Tényleg úgy gondolod, hogy akinek ez nem megy, annak érdemes erőltetni a szimulátorokat?
szerk: Gyorsabban postoltok, mint ahogy válaszolok :)
pénzkérdés: Álltalában a szimulátorok a leginkább gépigényes programok. Nem beszélve a kiegészítőkről, amiből még egy gép ára kijön.
Akinek van pénze arra, hogy vegyen magának egy közép - felsőkategóriás PC-t játékra, annak valahogy majdcsak sikerül összekapargatni 6k-10k-t egy játékra. Főleg mivel nem havonta, hanem párévente jön ki egy-egy.
Dicséretes dolog gondolni azokra akik kevesebb dolgot engedhetnek meg maguknak, de azok száma elenyésző a pistikékhez képest akik a főellenséget keresik.