target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
Szép jó estét! Hát, nem véletlen nem akartam belefolyni ebbe a warezolós témába, de egyébként Solt nagy igazságot mondott. Ma már senki nem kíváncsi a demókra, mert nem tudod igazán kipróbálni a játékot és csak szemetel a gépeden. A FC2 esetében vegyük csak azt, hogy beállítgatod egyáltalán az 5.000.000 gombot kényelmesen csak azért, hogy kipróbálj 1 típust? Én tuti nem állítanám be ezért... Az ésszerű megoldás egyébként az lenne, ha a single része ingyenes lenne (egyébként sem nagy szám, de kipróbálásra tökéletes) és ha tetszik, akkor a multishoz meg kell venned a game-et. Ha jól tudom, ez itt működik is. A miesetünkben a LOMAC alapjátékot megveszed kevesebb, mint 1 eFt-ért, kipróbálod és ha tetszik, akkor megveszed hozzá a kiegészítőt, ami kemény 6-7 eFt. Szerintem nevetségesen olcsó a mai idiótábbnál idiótább FPS-ek árához képest, ahol nem is kapsz túl sokat a pénzedért. Így hát nem egészen értem, hogy miből kerekedett ki megint ez a warez téma... az emberkét kb. annyira érdekelte a game, hogy azóta se nézett erre (vagy ha szerencsénk van, bant kapott), felesleges volt ennyire komolyan venni.
Igazából azért kezdtem el írni, mert felmerült egy kérdés bennem a témából kifolyólag. Kicsit elgondolkodtató, hogy mennyire nincs pénz fejlesztésre, mert jogok így meg úgy, meg kevesen veszik meg stb., de vegyük azt is alapul, hogy mennyibe kerülnek a kiegészítők a szimulátorhoz. Szerintetek a program fejlesztői nem kapnak egy kis zsebpénzt a komoly kiegészítőket gyártó cégektől (Thrustmaster, Saitek, Logitech)?