target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
Ez nem COD, itt zéró tolerancia van ... a Szimes topikokban nincs warez.
Pont. Ha ez a szabály szerinted ostoba és értelmetlen, akkor még nem nőttél fel a feladathoz. Hogy nem fog sikerülni? Azt majd a házigizda eldönti ...
Jól mondod, a szimuláció rétegjáték ... Sokkal bonyolultabb egy szimulátort kifejleszteni mint egy WOW-ot, COD-ot SC2-t ... Sokkal többe kerül és sokkan kevesebben veszik meg. Nem éri meg a fejlesztőknek, főleg ha a maradék kevés ember elkezd warezolni. Ez járjon a fejedben mikor szimes topikokban warezolsz ... Ezért ugrik rá mindenki aki kicsit is komolyabban gondolja!
Az hogy privátban segítesz neki, az a te dolgod, ha tudnék lehet én is segítenék. Főleg ha tudom, hogy egy leendő vásárlónak - leendő "pilótatársnak" segítek. De a szimulátoros közösségek nem tolerálják a warezt, mert örülnek neki ha 5 vagy 10 évenként pottyan nekik valami komolyabb szim nem két hetente jönnek sorra ...
Ehhez a nem veszem meg míg ki nem próbáltam dologhoz: Mire egy új szimulátor megjelenik, addigra akit igazán érdekel úgy is el fogja dönteni kell-e neki vagy nem. Ott vannak a nagy simportálok, a youtube, a hivatalos fórumok. Nagyon ritka manapság, hogy valamihez demó jön ki ...
Szóval ne erőltessük a Warezt itt!
Nem akarok képmutató lenni, én is warezolok ... nem fogok egy olyan játékért pénzt adni, amit talán csak kipróbálok és shift-del ... De minden olyan játék (És nem csak szimek ... ) amivel a neten játszom, és minden szim amiről azt gondoltam érdekelni fog, az itt figyel eredetiben a polcon ... (kivéve a letöltősök ...)