• NEXUS6
    Én is most kaptam kedvet, hogy megmutassam hova jutottam el a LockOn 1.02 tweakeléssel, csináltam is screenshotokat, de amit a progi lekapott az vérgagyi lett, egyszerűen eltüntek a színek. Majd megpróbálom nem jpg-be menteni, hátha jobb lesz.

Szóval már kezdtem feladni, hogy normális grafikai beállításokkal (egy kis fa+egy kis épület) is élvezhető sebességet hozok ki. A dolog azért volt furcsa, mert sem a CPU, sem a GPU nem dolgozott 100%-ban, még is pl. a Szu-27 kampány első küldetésénél a felszálló pályán 15 fps volt a max, és sehogy nem tudtam ezt feltornászni.
    Na mindegy, elkezdtem böngészni az oldalakat MOD-ok, meg szkinek iránt. Gondoltam, hogy ha már a sebességgel nem tudok semmit sem kezdeni, akkor legalább nézzen ki jól.

Szóval a sztenderd lockonfiles.com oldal mellett a http://www.virtual-jabog32.de, meg más oldalakra is átnéztem.
    Kedvenc kiegészítőm a LockOn4Ever5.0. Ez végre túllép a progi azon hiányosságán, hogy amellett hogy a készítők a gépeket, a járműveket, akármit, a maximumig políroznak, még is a környezet a mai napig nem változott szinte semmit, úgy néz ki mintha 4. osztályos Ádika csinálta volna a gombfestéklyével a kifestőkönyvében. Ezért nem is tudtam soxor komolyan venni ezt a nagyon jó kis progit. Na szóval ebben a kiegben, viszont a felszíni textúrákat lecserélték fényképekre!

Aztán volt még 1-2 kieg, meg tweak. A sok próbálgatás végén úgy össze-LOMAN-oztam, konfiguráltam a progit, hogy szinte minden hang eltünt, meg túl gyors sem volt.
    Hát akkor már új video driver felrak, meg az egész LOMAC-ot újratelepítettem, ésszel felraktam a modokat is.
    Kiba faxán nézett ki és ráadásul most már tényleg jöttek azok az fps gyorsulások is, amit ígértek. És végre valahára a nevezetes Szu-27 első küldinél nem 15 fps-sel ácsorgok a pálya végén (gyorsítás felszállás közben 11!), hanem felment végre 20-ra és így már jáccható is ez a map is!

Szal ma hajnalban jelképesen pezsgőt bontottam!

(Jönnek majd a képek is:)