target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
De jó, hogy szóba kerültek ezek a lua fájlok! Hogy lehet őket szerkeszteni?
Gyorsítani akarok a grafikán és arra jutottam, hogy a városok felett gyakorlatilag a vonatok és az autók okozhatják at egyik legnagyobb lassulást fps-ben, és úgy olvasom, hogy van olyan lua parancs, vagy szkript, amivel a vonatokat/autókat ki lehet kapcsolni.
Csak azért, mert tegnap azzal szórakoztam, hogy röpködtem a pusztában és ahol a legnagyobb visszaesés volt, ott megállítottam a progit és körülnéztem. Pl meg kellett állnom egy kisebb település felett, mert úgy visszaesett az fps, mint egy nagyobb város fölött. Látok néhány házat, valami kisebb erdőt, meg ilyesmit. Közelebbről megnézem az erdőt, hát ott egy vasútállomás, a pálya közepén meg ott dekkol egy utánpótlás szerelvény rajta egy tucat BMP, meg teherautó, meg ami kell.
Kicsit ledöbbentem, mert bizony rendesen ki van dolgozva minden ebben a játékban! Csak azt nem értem, hogy a készítők, hogy gondolhatták, hogy nem 2003-ban,hanem hogy valaha is lesz olyan erőmű, amin EZ elfutna rendesen!?
Na mindegy, közben látok ilyet, hogy LuaExportBeforeNextFrame funkció, amibe be lehet írni talán egy parancsot, LoSetCommand(X), ahol az X kódokkal különböző dolgokat lehet beállítani.
348 pl autók vonatok kapcsolgatása.
Próbálta már ezt valaki?
LINK