• Sharks
    A linkelt oldal belga. A szállítási költség szerény hazánkba, ahogy Te is láthatod: 18€. Ez a mostani árfolyamon 13.872 Ft-ra jön ki kb. Mellesleg ez platinum kiadás, ami tartalmazza az alap játékot is, de úgy hallottam, hogy ezzel lehet probléma az online játéknál, ugyanis van valami különbség, ha platinumod van, vagy ha megvolt már az alap és mellé veszed meg a FC2-őt. Nem tudom, mi igaz belőle. A sima flaming cliffs-et lehetett nálunk kapni egy webshopon keresztül, de persze kicsit drágábban és várni kellett rá. Perpillanat már nincs értelme megvenni, hisz itt a 2. Az € árfolyama miatt mindenképp rosszabbul jársz most, de sajnos ez van, viszont én lebeszélnélek a dobozos verzióról. Ugyanígy voltam vele, mint Te most és részben igazad van, tényleg gáz, hogy minden hülyeséget lehet nálunk kapni, csak azt nem, ami tényleg jó. Na de vissza a megoldás felé. Azt javaslom, hogy vedd meg inkább a letöltős verziót. Egyáltalán nem vesztesz semmit vele, sőt: a dobozos annyiban különbözik, hogy megfoghatod, meg ha van kedved, akkor néha leveheted a polcról és némi leporolás után gyönyörködhetsz a borítójában, ugyanis attól függetlenül, hogy lemezről installálod, az ég világon semmi különbség a kettő között, csupán annyi, hogy a letöltősnél nem kell várnod szinte semmit: kb. fél óra alatt jön le, de lehet, hogy sokat mondtam. Ha a kártyás fizetéssel van gondod, akkor a vml fórumon kérdezősködj, lehet, hogy tudnak Neked segíteni. Egyébként pedig a hivatlaos oldalról online és olcsóbb is, kb. 7050 Ft az aktuális dollár árfolyammal...