Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Még ma este csinálok párat ... Milyen magasságban csináljam ? xD
Oké, akkor majd ehopgy megbeszéltük! 😊
@Dummy: Köszi a leírást, kipróbálom amit írtál, a küldit meg most elküldöm priviben.. 😊
Papa
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
"Szóval én a kettõt együtt használom ..."
Ezt így is kell. Igaz pl. IFR leszállás közben FC1.12 ha mûszer szerint repültél, akkor a pálya bal szélére irányított be, de ott már könnyû korrigálni, mikor látod a betont. FC2.0-ban még nem teszteltem, de ez is eljön hamarosan, mert itt legalább sötét van éjszaka.
Kipróbáltam amit írtál ... Én pl.: nem kizárólag a HSI alapján repülök, hanem inkább az ADI alapján ...
Mondjuk az hajlamos szopatni az embert az elején, ezért pl: az út elején inkább a HSI-t követem (Ami a képeden van ...) és olyan 30-20km-re a céltól inkább az ADI-t ...
A HSI konyhanyelven (Aztán meg ne kövezzetek érte ...) azt mutatja, hogy pontosan merre van a következõ WP ... Míg az ADI azt mutatja, hogy hogyan kell repülnöd pontosan, hogy rajta legyél a 2 WP által meghatározott vonalon ... azaz hogy a "hivatalos" útvonalon menj ...
Pont emiatt tud pl.: felszállás után össze - vissza menni ... (Flight manual 51-ik oldala ...)
Leteszteltem amit írtál, és csak HSI alapján simán el lehet repülni a WP mellett ... Én elrepültem mellette úgy, hogy 1km-ig lefelé számolt, majd elindult felfelé 😊
Szóval én a kettõt együtt használom ...
WP-okra még valami: #16154-es képre ... Én eddig csak olyan mission-t próbáltam ahol az induló és a célreptér ugyanaz ... Nállad meg nem ... küld át a mission-t ha nem gond, és akkor este letesztelem ...
Vagy ez valamelyik gyári?
A feltevésed helyes! Vazze elugrok hozzád és átbeszéljük!
Az RSZBN panel segítségével, legalább tudjuk melyik reptérre és melyik fordulópontra mutat a navigációs iránytûnk, ennyivel több mint az FC1.12, a többi ugyanaz. Az zavarhat bele a dologba, hogy az FC2-ben az elsõ waypont a reptér közepe, hogy miért az ne kérdezd, viszont így eggyel kevesebb waypont-ot tud kezelni az RSZBN panelen. Az elõttem szólónak viszont igaza van, hogy ettõl még akár hány waypont lehet, igaz ha bevetést készítesz, akkor érdemes csak 3-at tervezni, mert igazából is így van.
Másnál is???
Lehet ezen állítani?
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Ugye a sárga csíkokkal jelölt szimbólumokat kell egy fonalba hozni?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
@HungaroJet: xD Bár én nagyon csirke vagyok még, de majd lehet felnézek 😊
Milyen küldi fut? Milyen géppel érdemes felnézni? (Vadász, csapásmérõ, vagy menjünk helivel?)
Nekem, még nincs FC2-m. Várok vele. Jelenleg a DCS "szénné" mókolása köt le 😄
Persze ha valaki jönni akar a szerveremre FC2-vel, annak sincs akadálya:
=MW= Mod World 😊
Készül a zapacshoz a stinger 😊 reszkessetek RAPülõk 😊
http://img.photobucket.com/albums/v249/HungaroJET/JETs/ScreenShot_134-1.jpg
DCS topikba írom, mikor leszek elérhetõ !
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1224783578&order=reverse&index=1
errõl van szó:
http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=861375&postcount=18
http://forums.eagle.ru/showthread.php?p=861385#post861385
HAVE A BANDIT DAY !
Tudod mi még az érdekes? Az hogy nem minden esetben számol vissza 0-ig... van amikor 8 km-nél nõni kezd.. pedig igyekszem pontosan repülni.. Ekkor nem is vált automatikusan a következõ waypont-ra....
Mivel a 4-ik WP az pont a Destination Airport, lehet Return módban mutatná ... nemtom ... Ennyire nem vagyok profi 😊
Majd jönnek a hozzáértõek és megmondják ...
Ez lenne a mission:
Tettem fel egy vidit is:
Videó
Köszi a segítséget elõre is! 😊
Papa01
www.smart-bus.hu
Innen tölthetõ.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Bármilyen kampányt indítok, egyszerûen nem engedi, hogy nehézségi szintet változtassak... vajon miért? <#fejvakaras>#fejvakaras>
www.smart-bus.hu
Ez egy jó leírás angolul ...
Mellesleg az A3P-es gombok azok reptereket jelölnek ... Az elsõ a kiindulási, a második a tervezett "érkezési" a harmadik pedig alternatív reptereket jelöli ...
Ha "Route" módban vagy akkor az alsó bal 3 gomb (NNMx) jelzi az elsõ 3 waypointot, utána nem kikapcsol a jelzés, de tudsz léptetni a WP-ok között ... Tehát a reptéren felszálláskor az 1A3P az aktív, majd szépen elindul ... pl: 6 WP esetén ha elkezded nyomogtani a ctrl+0-át akkor 1A3P - NNM1 - NNM2 - NNM3- semmisemvilágít - semmisemvilágít - semmisemvilágít - 1A3P - NNM1 ... stb lesz a sorrend ...
A 3-ik WP után érdemes fejbentartani hol vagy 😊
Mellesleg a manualban szereplõ ctrl+akármi az gyakorlatilag a ctrl + 0, csak angol billentyûzeten 😊
Tervezd úgy a küldetést hogy a Su-25 csak 3 fordulópontot kapjon... <#nezze>#nezze><#taps>#taps>
Igen, ezt írja is a manual... de akkor többi waypontot vajon hogyan tudom elérni? <#hamm>#hamm><#nemtudom>#nemtudom>
Üdvözöl:
Papa01
A Su-25A a valós életben csak 3 waypointot tud "kezelni" szerintem ezért nem tudod elérni a többit csak az elsõ hármat.
A Szu-25-ös navigációs rendszerével, lenne néhány kérdésem, remélem tudtok segíteni. 😊
1. Ugye az ha az 1-est nyomom meg akkor tudok olyan üzemmódba kerülni, hogy a waypoint-ok között lépegetni tudjak?
2. Ez az az üzemmód?
[/img]
3. Ha jól értelmeztem a manualt, akkor az az elsõ 3 waypont között váltani a Ctrl+0-val tudok?
4. De akkor a többit hogyan tudom elérni? (A manual ctrl+' ír, de azzal nem történik semmi.. )
5.Ugye akkor repülök a waypont felé ha szürke csúcsára állított háromszög pontosan egy vonalban van azzal a szimbólummal ami egy téglalap,amire egy háromszög van rakva? (Ööö, remélem, nem túl gáz ahogy fogalmaztam 😊 )
A válaszokat elõre is köszönöm!
Papa01
http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=51915
Isten áldja a pogányokat!
www.smart-bus.hu
A profileren belül a lock-on ikon helyett a logitech ikont választottam, és így makulátlant... az ember tényleg holtig tanul...
Köszi a tippet... <#eljen>#eljen>
www.smart-bus.hu
A Profiler-nél van egy olyan rész, hogy "Select a Game" ...
Gondolom ott ...
De most gondolkodom ... ez sima FC1 ... Akkor tárgytalan xD Bocsi 😊
www.smart-bus.hu
( hát mer nem kérdezted Leon ) 😉
Mit szoptam miatta.A legjobb helyen lévõ gomb és már régóta nem tudtam használni ( xp alatt még másabb volt az sst és akkor mûködött )
Valahol a Logitech Profiler-ben lehet állítani mire aktiválódjon ...
Launcher.exe-re vagy simulator.exe-re?
Lehet hogy ha simulator.exe-re állítanád (Ha nem azon van ...) akkor mûködne? Csak ötlet ... (Van ilyen topik ED fórumon ... Bár ott csak profil gondokkal küzdenek ...)
Utána már engedi szerkeszteni a Pinkie-t is.
Isten áldja a pogányokat!
Jaja... nekem cyborg volt a G940 elõtt, hát a saitek is produkált dolgokat... 😊
Egyébként meglepõen jól muzsikál eddig a cucc... 1-2 ilyen gyermekbetegség van...
www.smart-bus.hu
Érdekesek ezek a profiler-es mókák ... Saiteknek is vannak nyûgjei 😊 Logitech-nek is 😊
Ha FULL, akkor is mûködik az alt+tab, viszont akkor a profiler beállítás nem írja felül a játék alatti beállításokat!
DCS-l is szívtam egy sort, mire rájöttem, hogy ott meg csak akkor van vsync, amikor nem FULL-ra van állítva... viszont itt legalább emiatt mûködik rendesen a profiler...
Szóval úgy néz ki, hogy a profiler csak "ablakos" nézetben írja felül a játék beállításait...
www.smart-bus.hu
Nekem eddig csak a ROF alatt volt ez probléma, asszem a többi szimben tudtam Alt+Tab-ot nyomni ...
De ha esetlegesen az a probléma, hogy kikapcsolt vsync-el van ahol Tearing jelenik meg ha felugrik az FPS, akkor próbáld meg azt, hogy valamelyik cfg file-ban van egy Maxfps bejegyzés ... azt írd át 60-ra mondjuk ... Elvileg az arra jó, hogy 60 FPs felé nem engedi a züsztemet ...