17989
  • TG Gida
    Egy kicsit nekem is furcsa volt a dolog:)
  • LeonSilver
    Hát kártyaolvasó a kártyás fizetéshez nem igazán kell bakker.
  • sanya200
    Hát pont ez a kártyás fizetés a gond még kártyaólvassom sincs ezért az egyért meg nem éri meg venni egyet,abban reménykedtem hogy a cdgalaxisnál talán meg lehet venni valamelyiket a platinumot vagy a sima fc2-t mert az alap lock on megvan.Amúgy meg úgy szoktam veszegetni hogy megvárom még lemegy az ára kicsit de valami akció vagy hasonló alkalomkor, az alapot 2400ft-ért vettem meg mire meg meg akaratam venni a fc1-et addigra már nem volt.Egyedűl a mass effect 2-t vettem 8-ért de azt is húsvétkor mert akkor a collectors edition is ugyanannyi volt mint a sima így azt vettem meg.
  • TG Gida
    Innen kb. 10k-ból kijön.
    http://www.kengray.co.uk/lockonbuy.htm
  • LeonSilver
    Az FC1-nél még volt értelem a dobozosnak mivel azt annyiszor telepíted ahányszor akarod míg a letöltőst nem.Viszont mára ez az előny megszűnt, a dobozosnál is ugyan úgy van limit mint a letöltősnél.
  • Sharks
    A linkelt oldal belga. A szállítási költség szerény hazánkba, ahogy Te is láthatod: 18€. Ez a mostani árfolyamon 13.872 Ft-ra jön ki kb. Mellesleg ez platinum kiadás, ami tartalmazza az alap játékot is, de úgy hallottam, hogy ezzel lehet probléma az online játéknál, ugyanis van valami különbség, ha platinumod van, vagy ha megvolt már az alap és mellé veszed meg a FC2-őt. Nem tudom, mi igaz belőle. A sima flaming cliffs-et lehetett nálunk kapni egy webshopon keresztül, de persze kicsit drágábban és várni kellett rá. Perpillanat már nincs értelme megvenni, hisz itt a 2. Az € árfolyama miatt mindenképp rosszabbul jársz most, de sajnos ez van, viszont én lebeszélnélek a dobozos verzióról. Ugyanígy voltam vele, mint Te most és részben igazad van, tényleg gáz, hogy minden hülyeséget lehet nálunk kapni, csak azt nem, ami tényleg jó. Na de vissza a megoldás felé. Azt javaslom, hogy vedd meg inkább a letöltős verziót. Egyáltalán nem vesztesz semmit vele, sőt: a dobozos annyiban különbözik, hogy megfoghatod, meg ha van kedved, akkor néha leveheted a polcról és némi leporolás után gyönyörködhetsz a borítójában, ugyanis attól függetlenül, hogy lemezről installálod, az ég világon semmi különbség a kettő között, csupán annyi, hogy a letöltősnél nem kell várnod szinte semmit: kb. fél óra alatt jön le, de lehet, hogy sokat mondtam. Ha a kártyás fizetéssel van gondod, akkor a vml fórumon kérdezősködj, lehet, hogy tudnak Neked segíteni. Egyébként pedig a hivatlaos oldalról online és olcsóbb is, kb. 7050 Ft az aktuális dollár árfolyammal...
  • sanya200
    Sziasztok amit linkeltetek oldalt ahol rendelni lehet a játékot az külföldi ugye?
    Rendelhető
    Nem tudom aki rendelt az megtudná mondani mennyibe volt postaköltséggel együtt, mert jó magyar szokás szerint ez se fog megjelenni itthon vagy nem tudom a sima flaming cliffet se kapni.Bocs hogy ezt mondom nem akarok senkit megsérteni de már elegem van ebből a szarakodásból, itthon szinte semmit nem lehet megvenni ami kéne nem tudom mér nem lehet behozni egy 100-150 db-t annyian biztos megvennék. A múltkor is mondom megveszem a Mass Effect könyveket de az sincs még lefordítva se magyarra angolul meg kell a halálnak. Tudom erre azt mondják tanuljak meg angolul de ahhoz hogy eltudjam olvasni nem középszint kéne az biztos.
  • Molnibalage
    Ha ez FC2.0, akkor asszem poénból beruházok egyre. :)
  • HungaroJET
    Erőt vettem magamon :) Már tesztelem a profilt < na azzal megy el Ksok idő.
    Kár, hogy 100 dolgot mókolok egyszerre :D
    Molninak üzenem, hogy már műkxik az F-16 is: Multiplayer Rearm kész, HARM, CBU-97, Durandal javítva/műkszik, már csak azt kell eldönteni melyik fülke legyen hozzá :D
    Daráló Klánosoknak :D Apacs műxik, Multiplayer Rearm rendben>(na ez speciel 1 év volt!), 5.,6. szárnyvég pilon is. Stinger folyamatban, Hellfire rendesen oda**** :) Gépágyú bogaras:
    néha nem hajlandó 60 fokban lefele fordulni :( vízszintesen a +/- 110 fok rendben van. Nem kell fordulni a géppel csak fejjel - ránézel a célra és múlt idő :) Heli-dogban jól jön :D
  • DummyBoy
    Pfhhh ...

Az kemény ... Segíteni sajna nem tudok, de érdeklődve várom a kész művet :)
  • HungaroJET
    Basszus, mindjárt felvágom az ereim :)
    Most töröltem le véletlenül a működő, bombázóképes F-15C profilt.
    Mindent ahogy kell :( Holnap újrakezdem a mókolás, mára elment a kedvem.
    Gyári F-15 fülkéhez: minden A/A radar funkció működött, A/G módban pedig volt minden: Bomb Fall Line, CCIP Pipper, TDC, CCRP marker.
    Szórtam a bombát rendesen :)
    F-15 fanok kezdhettek izgulni:D
    Hab a Tortán: AIM-9X is műxik.
    Addig is nem tudna valaki linkelni egy "JÓ" F-15C billentyűzet profilt, ha lehet X-52 Profillal együtt ?
    Options> F-15> SAVE PROFILE AS> "mentés".lua
    Ha minden kötél szakad bemásolom a gyárit, de az nagyon mezei :(
  • DonZorro
    Apropó. Esetleg valamelyik profi grafikus kolléga, csinálna egy király DVD borítót a "letöltött" játékosoknak???
  • DonZorro
  • TG Gida
    Most már csak az kéne,hogy erősödjön a forint.
  • Molnibalage
    Flyonline oldalon keresztül vajon lehet?
  • steven84
    Sziasztok!

Az új FC2-ben kijavították már a modern videókártyáknál fellépő árnyék bugot?
  • DonZorro
    RENDELHETŐ...
  • moho
    a probléma még mindig megvan :) FC2
    pl szu25-el repülök campaign-t és nem tudok waypointok közt váltani
    a ctrl L és a hajtómű inditűsűn kivül SHFT HOME asszem kell még bekapcsolni valami kezdetben? mert nem tudok váltogatni, sőt az a kis kijelző ami a wypointok közti távolságot mutatná folyton 0-át mutat, ugyanez van a-10-nél, másnál nincs ez?
  • Sharks
    Ha nem tolják el 20x-a is...
  • DonZorro
    MÁR CSAK PÁR NAP...
  • Solt
    Ez engem is érdekelne... ( én nem találtam semmit :( )
  • Molnibalage
    Dobozos FC2.0-ről van valami új hír?
  • moho
    hmm, a nem T-s szu25-nél meg tudtam váltogatni, a kérdés semmis...
  • moho
    nem tudjátok véletlenül, hogy fc2-ben, hogy a francba lehet waypointok közt váltani? az alappal nem megy. vagy joy gombra rakom vagy más bill gombra nem megy. eddig csak szu25T-nél néztem, de nav módban (1) a hud jobb alsó felében van egy szám, ha jól tudom annak kell lennie de nem vált soha.
  • LeonSilver
    A kérdésben benne a válasz.Talán keresd fel a sztárforsz oldalát és szedd le a w7 komp. drivert.Nagyjából ennyi a feladat.
  • Sharks
    Eredeti a játékod?
  • 55manfred
    Sziasztok!
    Mi kell hozzá hogy a Flaming cliffs (mármint a 1.12 v) elinduljon win7 alatt? Folyton kidobál vm starforce -al kapcsolatos kompatibilitási problémát.
  • LeonSilver
    Na de a marker lassabban mozog a nagyobb felbontáson :P
  • HungaroJET
    Hát ja. Mindenféle nagylátószög zabálja az FPS-t, de én többnyire csak a 23-as zoomot használom, ha az 5-össel kell/lehet befogni valamit, akkor az vagy gyorsan eltűnik mindjárt a gép alatt, vagy gyorsan le fog szedni :) Főleg a javított földi (realisztikus) agyak után :D
    Szóval az alap zoom egyébként is érdektelen volt.
  • LeonSilver
    Pedig olyan fasza amúgy az FC2 szerintem.Mondjuk ettől nem lesz rosszabb vagy mittudom én, csak kicsit bosszant.
  • wittman
    na iszok egy kávét, mert ezt egy kicsit túlfogalmaztam... :)
  • wittman
    Sajnos részben igazad van.

A zoom-on is basztak valamit, mert ahogy írtad ez volt: alap - 5x - 23x,

A mostani az alap zoom nélküli beállítást lőtte ki. Maradt helyette az 5x-ös, amit nem ír ki, meg maradt a 23x-os, csak most már nem írja ki a nagyítás mértékét.
  • Sanyo
    Csak sikerült elszúrnom:

DCS: A-10C Warthog az E3 kiállításon
  • Sanyo
  • LeonSilver
    A nagyítással is van valami szar mert a peccs előtt van ugye alap - 5x - 23x.
    A peccs otán meg alap és még valami, hogy mi azt nem lehet tudni mert baszik kiírni a junoszty.
  • wittman
    Szóval, jeleztük az ED-nek ezt a patch áldásos hatását a Shkval-ra screenshoot-ot is csatoltunk, de basztak válaszolni, már több mint egy hónapja jeleztük a hibát. Su-25T-vel kb 6-7km között volt látható a Shkval-on pl. egy harckocsi. Akkor kísérleteztem a megoldással, de még nem volt meg a teljes eredmény, mert ha a fogparam2 érték mindhárom file-ban 0 volt, akkor kurva messziről látszódott minden a Shkval-on, de párajelenség nem volt. Szóval így lett a 0.8-as érték, amivel kb. 28km-ről már egész jól látszódnak a célpontok, persze 1024-es Shkval felbontásban.

A FC2/Config mappában az alábbi file-okban kell a Fogparam2 értéket 0.8-ra állítani:

-graphics.cfg
    -graphics_bs.cfg
    -Servergraphics.cfg

Így már a pára is bőven látszik és Shkval sem lesz "vak".

Az integrity check a Servergraphics.cfg-ben lévő értéket figyeli. Az 59th szerveren és VML szerveren ez a beállítás van, szóval ha van nyitott repülés lehet jönni ezerrel mindkét szerverre.

Viszont a külföldi szervereken nem alkalmazzák ezt, sajnos... pedig jeleztem nekik is, pl 4C-sek szerverén.

Reméljük ezt baromságot majd orvosolják vagy a Servergraphics.cfg nem fogják csekkoltatni...
  • macleody
    Na igen, csak amelyik szerveren ez nincs átírva, oda nem tudsz belépni.
  • DummyBoy
    Ja értem!

Valamelyik "fogparam" értéket kell átírni ... Asszem a FogParam2-t 0,8-ra és az megoldja ezt a gondot ...
  • LeonSilver
    Működni működik, már ha azt működésnek lehet nevezni amit csinál.
    Mivel volt "némi" FPS csökkenés ha a TV be volt kapcsolva és lakott terület is megjelent rajta ezért valami csináltak vele ami fasza is lenne ha a célzást nem baszták volna el.Ha egy célpont a lakott hely környékén van akkor kurva nehéz befogni illetve csak közelről lehet.Az épületek meg olyan áttetszőek lettek.Valahol az 59-esek oldalán is írtak róla.
  • DummyBoy
    Mi a gond a tévével? Legalább működik ...