• Bögyörő
    Egy kis segitségre lenne szükségem, sokszor előfordul hogy nem jelez a besugárzásjelző, és semmi nem utal arra hogy lőnek, mégis valaki rakétát lő rám amit szintén nem jelez semmi csak miután kilőttek akkor veszem észre, ez mitől van és lehet ez ellen valahogy védekezni, esetleg én nem kapcsolok be valamit azért nem jelez semmi? Kerestem a manualba de nem találtam semmi hasznosat, de az is lehet hogy nem értettem, mert még nem a legjobban megy az angol. Másik amit nem értek hogy néha a HUD-on megjelenik egy gép és mikor be akarom fogni nem csinál semmit, volt olyan is hogy több gépet jelzett a HUD, mind be tudtam fogni csak eggyet nem, ennek mi az oka? Az megoldható valahogy hogy ha a szerkesztőbe csinálok egy köteléket de úgy hogy ne én legyek az első? Szeretnék egy olyan pályá csinálni ahol én kéne kövessek egy másik repülőt. Nincs saját netem ezért csak egyedül tudnám gyakorolni a kötelékrepülést, de nem tudok egy jó gyakorló pályát összefele hozni, gondolom a szerkesztőben nincs semmi olyasmi amivel a manővereket is meglehet adni az AI gépnek mert én nem találtam semmi ilyet, de esetleg skriptel meg lehet ezt oldani, vagy esetleg azt hogy lerepülök egy utvonalat mentem és ezt a repülést tegye be AI gépnek, közbe meg én egy másik géppel tudjak még repülni? Az FS-ben volt ilyesmi az FS Recorder kiegészitővel.
    A válaszoka előre is köszönöm.
    Ja FC 2.0-át használok