17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#16329 Itt azt írják, hogy május 25-e, de ez csak a sima FC2.0. Mivel nekem az összes előző megvan, nem vagyok benne biztos, hogy nekem kell a platinum. :) -
#16328 Sokaknak van FC2-je ... Én sem vártam meg a DVD-s verziót ...
Majd ha kijön, lehet megveszem azt is, de egyelőre tökéletes a letöltős is :) -
#16327 Nagyon super, csak adják már ki... már a májust is alig bírtam kivárni, erre most kitalálják, hogy július? Addig egyedül repkedjek? -
#16326 Ja, vagy akinek nincs LockOn-ja ...
Ez ugyanaz mint a Lockon Gold volt, csak FC2-vel. -
#16325 Én már elvesztettem a fonalat. Akkor ezt most ajánlott annak megvenni, aki nem vette meg a FC2.0-át? -
#16324 Szerintem igen ... Grafikában mindenképp szebb, a galériámban és itt a fórumban is találsz képeket.
Van még pár bug, de várunk a peccsre ... Gyorsabb is mint az FC, javítottak is pár dolgot benne, szóval szerintem érdemes.
Viszont jelenleg még csak letöltős verzió van.
@Bögyörő: Orosz gépeknél tudom, hogy van infravezérelt rakéta, ha azt lőnek ki rád, akkor azt nem érzékeli a besugárzásjelző ...
Editorban sajna nem tudok segíteni ...
@Bettly: Nem veszem sértésnek, de sajnos manapság a fórumokon a
"kis barátom" megszólítást általában negatívan alkalmazzak, leginkább lealacsonyításképp ... Ezért is ugrik rá mindenki ...
Lehet hogy neked az kavar be, hogy GOLD-od van, nem pedig sima Lockon + FC, mint a nagyátlagnak ... Pedig elvileg ugyanaz ...
-
bettly #16323 Most nem tettem semmi patchot csak Lock on.....FC...es..1.12b patch. Lennebb leirtam mit ir ki angolul. Igaz hogy a FC-t oda instalaltam ahova a Lock ont, tehat egy mappaba es ide a patchet is nem kulon kulon a ket jatekot....kosz a vallaszt -
#16322 Lock On Platinum bejelentés. -
#16321 Én főleg Mig-29-el akarok repülni akkor is érdemes a FC2-t feltelepíteni? Nagy a különbség az alap Lock Onhoz képest grafikában vagy a harcászatban?És lehet-e már itthon kapni a FC2-t? -
Wampa #16320 Szia Bögyörő
Ugy emlékszem amikor kijelölöd a waypontokat,tudsz utasitásokat adni mit csináljon a kötelék....vagy nem?
Az nem jön be hogy 1 es gépnek AI t adsz,magadat meg a 2 esnek?
Egyébbként Leonékat kérdezném én is,én vagyok béna,hogy nem tudok kisérőnek más tipust megadni?Ez érdekelne BS vonatkozásban is.Bár most hogy irom,mintha a multkor ment volna egy F16 al,vagy csak az utvonal volt uaz,de nem tudtam parancsokat adni? -
#16319 Ahogy DummyBoy írta mennie kell...
Egyébként Te ezt írtad:
"Nem megy gyerekek , nem tudom feltelepiteni a Flaming Cliffset,tehat Lock on telepites a 2 patch 1.02 ,utana a Flaming Cliffs telepites,utana a 1.12b patch, en ezeket tettem fel valahol en vagyok a bena"
Ezután arra gondoltam hogy feltetted a 1.02 patchet, de mint írtad és írták NEM KELL.
Most úgy nézem az írásodból, hogy 1.12b patchel van a gondod. Javíts ki ha tévedek... -
#16318 http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=16220&highlight=Error+code+setup -
bettly #16317 Dummyboy ha sertesnek veszed ;kis baratom; ne haragudj nem rosszat akartam , segitettel , nekem nem jott be,mindegy latom itt rossz helyt kopogok,oszinten semmi bajom veled , majd megprobalom mashol, megfogadom Old Silver tanacsat -
bettly #16316
Ok, oszinten elnezest kerek ,nem gondoltam hogy ekkora zurt kavarok, nem akartam senkit bantani , lehet hogy tollem kisse nyugatabbra maskent ertelmezik e ket szot es nincs itt szo semmi stilusrol ,tenyleg segitseget kertem de latom hogy csak vaganykodast kaptam,dehat nem minden arany ami fenylik de ha foleg meg ezust is...... -
#16315 Pontosan... -
#16314 Erősen kétlem, hogy Dummy a "kis baratod" lenne.Az iylen stílust vagy mellőzd itt vagy kérj segítséget máshol. -
#16313 Egy kis segitségre lenne szükségem, sokszor előfordul hogy nem jelez a besugárzásjelző, és semmi nem utal arra hogy lőnek, mégis valaki rakétát lő rám amit szintén nem jelez semmi csak miután kilőttek akkor veszem észre, ez mitől van és lehet ez ellen valahogy védekezni, esetleg én nem kapcsolok be valamit azért nem jelez semmi? Kerestem a manualba de nem találtam semmi hasznosat, de az is lehet hogy nem értettem, mert még nem a legjobban megy az angol. Másik amit nem értek hogy néha a HUD-on megjelenik egy gép és mikor be akarom fogni nem csinál semmit, volt olyan is hogy több gépet jelzett a HUD, mind be tudtam fogni csak eggyet nem, ennek mi az oka? Az megoldható valahogy hogy ha a szerkesztőbe csinálok egy köteléket de úgy hogy ne én legyek az első? Szeretnék egy olyan pályá csinálni ahol én kéne kövessek egy másik repülőt. Nincs saját netem ezért csak egyedül tudnám gyakorolni a kötelékrepülést, de nem tudok egy jó gyakorló pályát összefele hozni, gondolom a szerkesztőben nincs semmi olyasmi amivel a manővereket is meglehet adni az AI gépnek mert én nem találtam semmi ilyet, de esetleg skriptel meg lehet ezt oldani, vagy esetleg azt hogy lerepülök egy utvonalat mentem és ezt a repülést tegye be AI gépnek, közbe meg én egy másik géppel tudjak még repülni? Az FS-ben volt ilyesmi az FS Recorder kiegészitővel.
A válaszoka előre is köszönöm.
Ja FC 2.0-át használok -
bettly #16312 Kis baratom pont ugy csinaltam Lock on, utana FC es amikor fel akarom tenni a 1.12b patchet nem engedi instalalni ezt irja ki : Error ocurred during instalation.Error code is 2 setup is not completed. Ezt nem ertem , megjegyzem nekem a Lock on Gold van meg rajta van a FC is
; -
#16311 Nem kell a Lockont-t megpeccselni, csak az FC-t!
Tehát Lock on, utána FC, utána 1.12b és kész.
Dobozos FC-hez ez a peccs kell!
Utána ha elindítod a játékot, akkor feltelepíti a StarForce drivereket, újraindítod a gépet és játszhatsz!
És ha lehet kérni, próbáld meg kicsit tagolni a mondatokat ... Nehezebb így kibogarászni :) -
bettly #16310
Nem megy gyerekek , nem tudom feltelepiteni a Flaming Cliffset,tehat Lock on telepites a 2 patch 1.02 ,utana a Flaming Cliffs telepites,utana a 1.12b patch, en ezeket tettem fel valahol en vagyok a bena , nem csinaltam semmi ubisoft registrationt windows xp-m van service pack 2 meg mit mondjak?Mergelodok mert eredeti CD-m van es ennel kemenyebb jatekokat tettem fel , de itt valamit elcsesztem.Nagyon szepen megkerlek kuldje el valamelyik uriember mindazokat a patcheket amik kellenek a FC instalalasara , hogy innen toltsem le es magyarazza meg valaki pontosabban a dolgokat persze ha lessz annyi turelme,apropo mi az a starforce aktivalasa? Meg nem kaptam meg sehol.Nagyon szepen koszonom a segitseget
fl -
#16309 Lock On felmegy utána egyből FC telepít és 1.12b patch... -
bettly #16308 hoppa nem , nem is tudom hogy mi az es ezt hol kell aktivalni milyen helyt van?
-
#16307 amiután a feltetted az FC-, a starforce-t aktiváltad? -
bettly #16306 hat atszamolva forintra kb 2200 de ajatek uzletbol van es eredeti -
#16305 mennyiért vetted? :D -
bettly #16304 Segitseget kernek Megvettem a LOCK ON GOLD jatekot rajta van a Flamming cliffs de ezt nem tudom telepiteni,egyszoval feltettem a normalis lock ont utana a 2 patchet 1.02 es kezdtem telepiteni Flaming Cliffset de egy kek kocka alapon errort ad ki , valamit elszurtam , vagy lehet van valami amit nem tudok koszonom a segitseget
-
#16303 A fraps-t azért sem próbáltam meg, mert külön kéne hozzá egy program még, azt mondtad és már eléggé tele van a hócipőm, h 56 programot kell leszednem egy tevékenység lefolytatásához. Meg kicsit utána is néztem a két proginak és a playclaw jobbnak tűnt, de persze nem teljes verzió van meg, lehet ez is az oka. Egyébkén úgy csináltam, hogy track-ból játszottam le és úgy próbáltam a felvételt. Ja és úgy is megpróbáltam többek közt, hogy tömörítés nélkül csinálta.
A navigációs dolgok viszont megoldódtak. Köszi a helpet mindenkinek. Csak erre kellett kilyukadnunk vhogy, h hol látom az éppen aktuális navmod-ot.
A magasságot viszont nem nagyon mutatja az ADI... meg sem mozdul a kis vonal a bal szélén..., de ennek még utána nézek kicsit, lehet, h én vagyok a balfácán... -
#16302 És a fraps ? Az nem tömörít röptében, hátha nem akad.Mondjuk nekem a playclaw sem.Vagy próbáld meg azt, hogy a küldetés végén elmented a trekkbe a röppenést és amikor visszajátszod akkor veszed fel.Elvileg akkor nem fog akadni egy hangyányit sem. -
#16301 Ok, már úgy is szemeztem a HUD-nak azon részével. Lecheckolom most rendesen akkor. Már eléggé várom az FC2-őt... sok gondomat meg fogja oldani. Sajna a jó minőségű videó is csak álom marad a lomac-ban, úgy fest, mert egyszerűen sehogy nem jön össze. A játékban lévő program nem tudja értelmesen átkonvertálni avi-ba úgy, h lejátszható legyen, pedig több kodekkel is próbáltam, amit ott felsorol. Az xfire-ös felvétel szintén nem működik, mert azt meg a videószerkesztő nem tudja megnyitni. Kipróbáltam ezt a playclaw nevű progit, amit LeonSilver ajánlott, de minimálisan megakad benne néha a felvétel (több beállítással is próbáltam). Kicsit idegesítő, de majd meglátjuk még, h kiadok e a kezemből egy kevésbé jó minőségű videót (jobb híján) vagy majd csak FC2-ben készítek később. -
#16300 Ez elég egyszerű, ugyanis a HUD-on írja ...
Su25 az pont nem, de ott meg van egy nav panel, amin lehet nyomonkövetni.
Sajna csak az FC2 Manual-ra tudok alapozni, de abban az van, hogy NAV módok esetén a HUD jobb alsó sarkában írja, hogy melyik módban van ...
2 NAV esetén tudod követni a waypointokat, valamint van egy 3 ILSN mód, ami az Instrument Landing System Navigation, gondolom itt tudod váltogatni a reptereket ...
Sajnos csak ismételni tudom magam : Manual és tutorialok ... -
#16299 Igen, tisztában vagyok az angol fontosságával és dolgozom is már a témán, ill. nemsokára kicsit komolyabban nekirugaszkodom.
Őőőőő... ezekkel a navigációs módokkal most eléggé meg lettem keveredve . Te a Su-25-öt írtad, amin még eddig eligazodtam, bár jóval kevesebbet repültem vele.
Boconadi leírta az F-15-öt, amit nagyon köszönök, de még mindig nem tudom, hogyan találok "haza". A közvetlen reptér az eddig is megvolt, azt hiszem. Azt lenne jó kideríteni, hogy honnan tudom, h mikor melyik módban van a navigációs módon belül? Ezt hol látom? Ha ezt meg tudom állapítani, akkor a többit már ki lehet kísérletezni. De mondjuk, ha épp többször megnyomom az 1-est és nem számoltam, akkor fogalmam sincs, h éppen hol tartok... persze nyomhatok egy más gombot és megint 1-est, de azt sem tudom pl. h ilyenkor visszaugrik e az első módra, vagy ott lesz, ahol hagytam. Tehát ez most a nagy kérdés akkor. Az ok, h az AI bénán repül, bár azzal nem igazán volt eddig gondom, csak a parancsokat nem fogja fel mindig... , de hogy felszállni bénán tud, az biztos... és csak az a furcsa ebben, hogy ha kifutóról indulunk, akkor mégis megy neki... ki érti ezt??? -
carlosfly #16298 Jaaa! Az más :) -
#16297 FC2-höz nem kell FC1 ... Ducky mester azt oldotta meg, hogy sima Lockon se kelljen neki -
carlosfly #16296 Na ez azé fura mert én felraktam a sima lockont aztán az fc2 őt és ennyi.. Semmi ducky féle akármi nem volt közben sem FC1... :). -
#16295 ha egyszer nyomod meg az 1-est, akkor a közvetlen a reptérhez iránylik a waypoint, ha 2x akkor tengely irányba vezet be, ha 3x akkor már az ILS rendszerre (de ezt nem tudom pontosan).
Ha a toronytól inbound-ot kéred akkor a legközelebbi reptérhez fog ugrani a waypoint.
Ha azt akarod hogy veled együtt szálljon fel az AI, akkor kicsit vegyél vissza a gázból. Sajna elég gagyi ahogy az AI repül. -
#16294 Nemnem -
carlosfly #16293 ? mert? Ducky is a fejelsztők között van? -
#16292 Ducky-nak köszönhetően nincs szükség az FC1 telepítésére -
#16291 Nos, a repülés és a szimulátorok nyelve az angol ... sok infót kaphatsz magyarul, de lényegesen többet angolul, szóval, ha tényleg érdekel ez a dolog, akkor érdemes - még akár magadtól is - egy alapfokú angol nyelvtudás elsajátítása. És nem csak a repüléshez jön jól!
Nav módok ... húúú ... nem akarok hülyeséget mondani ...
Su-25 esetén van ROUTE - RETURN - LANDING.
ROUTE esetén a meghatározott waypointok között tudsz lépkedni ... RETURN esetén a mission-ben meghatározott célállomásra vezet, LANDING esetén tudsz váltogatni a repterek között ... -
#16290 Köszönöm a válaszokat!
Az ADI-on megvan elvileg a pöcök, ha jót néztem (a HSI fölött), csak a Su-25-nél egy cseppet máshogy nézett ki ez a műszer.
A mérföld/órát sejtettem, meg ahogy elnézem, sikerült is eltalálni a váltószámot nagyjából. A láb az jópofa dolog. Igazából nem is ez zavar, hanem, hogy a tervező módban m-ben van megadva itt meg így... kicsit hiányolom a következetességet. Lehet, h ettől függetlenül így hagyom, mert végül is így élethű... ezt még megfontolom.
Ja, és egyébként főként amcsi cuccokkal akarok repülni, már alig várom, h kitolhassak egy F-16-ost a kifútóra... . A nagy kérdés, h FC2-ben lesz e erre lehetőség vagy jobban járok (a mod-ok miatt), ha beiktatom az FC1-et is a palettába... azért mindenképp jó hír, h nem kell feltétlen.
Én általában nem a kifutóról szoktam indulni, szintén valósághű okok miatt, de természetesen kérek engedélyt a kitaxizásra és a felszállásra is. A kifutóról való indulásnál tudom, h velem jön, de az túl egyszerű megoldás lenne, ill. félmegoldás
Igen, ezt a rádiós kérdést nem gondoltam én sem komolyan... örülök, ha a saját egységekkel szót tudok érteni rajta
A reptereknél nem megoldás a távolság, mert van sajna olyan, h egymáshoz igen közel vannak és így mondjuk nem sokat mond az embernek, h 60, 67, 74... stb. mérföld v. km távolságra van. A legegyszerűbb valószínűleg az AWACS-tól kért vector lenne, de azt szintén nem tudom, bár ez a másik verzió is mindenképp érdekelne.
Őőőőőőő, az 1-es gombot nyomkodva milyen módok között váltogatok? Milyen navigációs módok vannak és melyiket mire tudom használni?
Van már "kiképzési anyag"-om, amiből tanulgattam/tom a műszereket, meg a tutorial-t régebben láttam, főleg azt a viszonylag nagy részt, amihez akkor még volt magyar szöveg. Mivel az angol tudásom kb. 0, így kicsit korlátozottak a lehetőségeim, de igyekszem nézegetni, amit tudok, meg a manualban is egyre több dologra jövök rá.
Thx mégegyszer
Solt:
én is így vagyok vele, csak elég kihaltnak tűnik néha a topic, de úgy látom azért van, aki olvassa, csak kevesen írnak és ritkán.