• Sharks
    Igen, tisztában vagyok az angol fontosságával és dolgozom is már a témán, ill. nemsokára kicsit komolyabban nekirugaszkodom.

Őőőőő... ezekkel a navigációs módokkal most eléggé meg lettem keveredve . Te a Su-25-öt írtad, amin még eddig eligazodtam, bár jóval kevesebbet repültem vele.

Boconadi leírta az F-15-öt, amit nagyon köszönök, de még mindig nem tudom, hogyan találok "haza". A közvetlen reptér az eddig is megvolt, azt hiszem. Azt lenne jó kideríteni, hogy honnan tudom, h mikor melyik módban van a navigációs módon belül? Ezt hol látom? Ha ezt meg tudom állapítani, akkor a többit már ki lehet kísérletezni. De mondjuk, ha épp többször megnyomom az 1-est és nem számoltam, akkor fogalmam sincs, h éppen hol tartok... persze nyomhatok egy más gombot és megint 1-est, de azt sem tudom pl. h ilyenkor visszaugrik e az első módra, vagy ott lesz, ahol hagytam. Tehát ez most a nagy kérdés akkor. Az ok, h az AI bénán repül, bár azzal nem igazán volt eddig gondom, csak a parancsokat nem fogja fel mindig... , de hogy felszállni bénán tud, az biztos... és csak az a furcsa ebben, hogy ha kifutóról indulunk, akkor mégis megy neki... ki érti ezt???