target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
Hú, F15-el nem szoktam repülni, csak néha A-10-el, sok mindenben nem tudok segíteni ...
De pár dologban talán:
3: Az ADI bal oldalán található kis pöcök mutatja milyen magasan kellene menni ...
5: Amcsi gépek nem emberi mértékegységben számolnak, mint ahogy az amerikában divat ... A magasság Feet-ben avagy lábban van megadva (1 láb az 0,3 méter ) , a sebesség pedig kts-ben - knots-ban ami emberi nyelven tengeri mérföld / óra ... (1 kts = 1,852 km/h ...)
Ha főképp amcsi cuccokkal - F15-el akarsz repülni, akkor az options-ban át kell állítani az Units-ot Metrics-ról (méter - km - km/h) Imperial-ra: (feet-knots) és akkor a Labels is ezt fogja írni ...
8: Nem kell, elég a sima Lockon.
7: Én majdnem mindig a kifutóról indulok, akkor velem együtt szál fel a Wingman ... Kérsz felszállási engedélyt?
Valamint szerintem nem lehet beszélni rádión az enemy gépekkel :)
A többi kérdésre majd válaszolnak mások :)
Elvileg ha a reptereket váltogatod, akkor a távolságukat kiírkálja a gép, szóval azok alapján talán meg lehet tudni ... de nemtom ...
De ha az 1-es gombot nyomkodod, akkor nem a repterek között váltogatsz, hanem a navigációs módok között ... És ezek után a Ctrl + 0-val tudsz váltogatni a Waypointok között (Ha olyan módban vagy ...) vagy pedig a repterek között (ha olyan módban vagy ...)
Érdemes nekifeküdni a tutorialoknak és a manual-nak, ha komolyabban akarsz repkedni :)
Itt megtalálod az FC2 tutorialjait a neten ...