Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Windows 7-en hogy kéne elindítani a lock on flaming cliffs-et?

Akkor már csak 1 év és kint is lesz...... :S
Papa01
Hál' istennek, annyira nem távoli idõpont. Szóval, hátha. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Na ED megkezdte ( vagy folytatja, hogy tetszik ) a szokásos rétestésztanyújtást ...

Ahol eddig február 26 szerepelt ( http://games.gamepressure.com/game_info.asp?ID=14288 ) ott most ez olvasható :

release date: World: 12 March 2010
Europe: 12 March 2010

😞

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Köszi
Akkor maradok az A10- nél😞

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Olvastam mi történt! Részvétem! <#szomoru1>

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Így kezdõdik a rímí :

-- Lockon Mod "AdA : Armée De l'Air" - V 1.01 pour Lockon FC 1.12a.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
AdA mod amiben van Mirage de szerintem FC kell neki.De egy pillanat és megvizuálom.

A próféta szóljon belõled, rám férne egy kis Isteni beavatkozás! 😄

Én INNEN , vagy INNEN szoktam tájékozódni... az egyiken tuti megleled a megoldást... 😉

A trackir.ini pedig akkor törlendõ, ha a trackir hülyül be... én már jártam így, az sem volt egyszerû szívás... 😄

www.smart-bus.hu

Üdv
Isten megáldjon,köszönöm.
Most hogy irtad,ez volt régebben is😊
Ha lehet még egy kérdésem,nem olyan rég irtatok egy mirage modról,az használható az én ókori játékomhoz is,vagy csak a FC hez?Ha igen egy linkkel segitenétek,feltéve ha ez egy free mod....

Config mappa, producer.cfg megynit, és a "true"-t átírod "falsh"-ra... 😉

www.smart-bus.hu

Üdv
Feltettem az alap Lock ont,XPSP3 ra,1.02 patchel,9xxx Nvidia kártyám van,legujabb driver,meg egy sima Genius joy van most.
Na most,az a fura helyzet megint,hogy nem tudok trimmelni,akármire állitom.Volt már ez gond,az elõzõ gépemen is,de akkor valaki megadta a varázsszót,hogy töröljek ki valamit és akkor lõn csoda és megjavult.
Én ugy emlékeztem a trackir ini-t vagy mit kellett kitörölni,most viszont kitöröltem és semmi.
Ez borzasztóan idegesitõ dolog.
Ha valakinek van valami ötlete,azt hálásan megköszönném.
Mármint azon kivül,hogy baxam falhoz az egész hóbelebancot😊)

Detto!! 😄 😄 Pedig de sok éjszaka ráment a nagy légicsatákra 😊
polluxware
ujíííí😊 nagyon elcivilesedtem már az fs9 miatt😊

speciell engem csak a su-25 modell lom fájlai érdekelnek belõle.... <#wink>

LeonSilver
ED hivatalosna 2010 elejét mondott, ITT meg február 26 szerepel.
Mondjuk mindegy az a pár nap csak jöjjön és fasza legyen !

Sanyo
Kösz, a képet eddig nem láttam, rákeresve kiderült, hogy ma jelentek meg. 😊

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Reszketve várjuk az FC2-t.

Ébresztõ hejj!! 😄 Mindenki alszik? 😊
Kösz a válaszokat.

Siluro
Vagy a navigációs mód landing menüjében nyomkodod a nullát akkor mindig más leszállópályát kínál fel, persze útvonallal. Ezt az MFDn kísérheted figyelemmel.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Ha be rádiózol hogy leakarsz szállni azonnal átpattan a kurzus a hozzád legözelebbi reptérre.
Hali 😊 Úgylátom mindnenki ittvan aki számít 😄.
Lehet a Lock On-ban úgy váltani a navigációs pontok közt mint a MS Flight Simulátorban, hogy valahogy megadjuk a frekvenciát és beálitjuk az irányszögeket a müszereken? Én semmi ehez hasonlót nem találtam, csak az elõre meghatározott utvonal pontjai közt tudtam váltani, esetleg ha vészhelyzet van hogy lehet a legközelebbi reptért kiválasztani uticélként?

A 2008-as augusztusi kecskeméti repülõnapra 3500HUF-ért lehetett jegyeket vásárolni. A 2007-esre szintén ennyibe került a jegy.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Köszi az infót. Isten tudja, hogy már mióta nem voltam repközelben.
Utoljára még Taszáron ültem 21-esben amikor még tankoltam meg vontattak le vele a startra... ott szolgáltam, de az már rég volt... Még egyszer köszi!

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

repvez
hát utoljára 5000 volt a belépö sztem nyugodtan lehet számolni most is ennyivel
Sziasztok, Lock On FC 1.12b verzióm van és ha a 7-es gombal bobázó módba váltok az a célzó ami megjelenik a HUD-on ott is marad, utána hiába váltok más üzemmódba akár légiharc akár navigációs módba a HUD-on csak a bombázó mód marad, valaki megtudná mondani mi lehet az oka.

Sziasztok mindenkinek!
Egy kis infót szeretnék kérni tõletek, tudja valaki, hogy mennyi lesz a belépõjegy az idei kecskeméti repnapra?
Elég nagyok már a gyermekeim és szeretném õket is megfertõzni a repüléssel<#beka2>

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

Bögyörő
Kösz a választ, csak gondoltam megkérdem mert nem igazán tudok angolul, és annyi játékhoz csináltak már forditást reméltem ehez is csinált valaki, magyarul azért csak könnyebb lett volna, de nem gond, igy legalább fejleszthetem a nem túl nagy angol tudásomat, de ha valamit nem értek akkor irok.
Ez a kézikönyv amit emlitettél ez az amiben csak a telepitést, rendszerigényt meg hasonlókat irnak magyarul mert azzal már találkoztam, örültem is hogy végre találtam egy magyar leirást, de nagy csalódás volt, vagy valami részletesebb amiben esetleg irnak arról is hogy hogy kell repülni, a fegyvereket kezelni stb.

LeonSilver
Nincs hozzá magyar leírás ( a magyar kézikönyvet leszámítva ) és a videók sincsenek tudtommal felirattal ellátva.Nem is igen kell szeintem.Annyi angol amennyi kell hozzá midnenki összetud szedni innen - onnan.Ha valami nem tiszta kérdezz, ha tudunk segítünk.

Bögyörő
Üdv, a training rész felirataihoz nem tudjátok van magyar forditás? Esetleg valami magyar leirás létezik a Lock Onhoz?

Reaper
Orosz típusokon (amennyiben orosz HUD-ot használsz) megjelenik egy C betû bal oldalt, ha saját.

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Hello, hogy lehet megálapitani hogy a radarral befogot gép barát vagy ellenség?

Reaper
Majdnem, a visibility range és a víz kivételével mindent max-on használunk. A serverünk nem nagyon szokott nyílt lenni, mert mod nélkül úgyse tud bejönni senki. Hyperlobby-n elõ szoktunk fordulni nagyritkán, különbözõ BVR és gunzo servereken.

És ez nálatok mit jelent? Visszafogott grafikai beállítások mellett játszátok, vagy minden max. beállításon? Tudtok mondani olyan nyílt szervert, ahol játszani szoktatok?

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Reaper
Annyit azért nem, de kb. -10 fps helytálló.

GaBika6
Multiban a játék kb. "-20 fps"-t produkál!

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Arra van valami magyarázat, hogy multiplayer módban a játék sokkal sz@rabbul fut, mint single player módban? A hétvégén próbáltunk egymás elleni csatát folytatni LAN-ban, de a grafika látványos butításával (distance: 100km->20km; víz tükrözõdés kikapcsolás stb.) sem sikerült az alacsony fps értéket megszûntetni. Mik a tapasztalataitok ezügyben?

Reaper
Ez Lock On, viszont FS-bõl kiszedett cockpit és nagyjából semmi sem mûködik benne, így az MFD-k sem. Amúgy a mûszerekkel lehet szórakozni lua scripttel, de igazából az áttörés a DCS clickable cockpit-os motyója lesz, ha lehet majd új kabinokat gyártani.

Bucser
Ott van oldalt a descriptionben, hogy a mûszerek nem mûködnek!

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

LeonSilver
Ezért nem értem én sem, hogy hogyan csinálhatták meg.

Molnibalage
Nem csak maga a kabin grafika az érdekes, az MFD és DED kijelzõ, ami eddig nem is létezett és, amit kijeleznek. Ezért gyanús egy kicsit nekem videó.

A Neveda térképet csak videón láttam, ezért ennyibõl én nem tudom megkülönböztetni a Loncit egy FS-tõl.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver
Gondolom a nevada mod a talaj.Viszont a kokpitet nem tudom hogyan csinálhatták meg, mert amit a franciák csináltak abban sem volt ennyire megvariálva.Pedig õk is matattak vele rendesen.

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Érdekelne! Privi ment!

Azt elhiszem! 😄

1, max 2 héten belül meglesz... majd beszámolok! 😊

www.smart-bus.hu

PhantomAss
hát a g940-edet elvinném ennyiért 😊
kiváncsi leszek a tapasztalataidra

GOOBY, pls

Egészség...

Egyébként nagy hotas vásárlási lázamban elõrendeltem ITT egy X52-t. Ma kaptam e-mailt, hogy 20250.-forintos áron érkezett egy, rendeljem meg és pár nap múlva az enyém.

A "gond" az, hogy nekem nem kell, mivel átpártoltam G940-re. Ha záros idõn belül valaki jelzi, hogy neki kell, akkor megrendelem, aztán tõlem ennyiért viheti...

Fontos! Csak olyan kedvéért rendelem meg, akit innen SG-rõl ismerek már... új reg, vagy számomra ismeretlen egyén nem jöhet szóba...

www.smart-bus.hu

TG Gida
Én is.

Isten áldja a pogányokat!

Köszönöm a link javítását!