Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ahol eddig február 26 szerepelt ( http://games.gamepressure.com/game_info.asp?ID=14288 ) ott most ez olvasható :
release date: World: 12 March 2010
Europe: 12 March 2010
😞
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Akkor maradok az A10- nél😞
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
www.smart-bus.hu
-- Lockon Mod "AdA : Armée De l'Air" - V 1.01 pour Lockon FC 1.12a.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Isten megáldjon,köszönöm.
Most hogy irtad,ez volt régebben is😊
Ha lehet még egy kérdésem,nem olyan rég irtatok egy mirage modról,az használható az én ókori játékomhoz is,vagy csak a FC hez?Ha igen egy linkkel segitenétek,feltéve ha ez egy free mod....
www.smart-bus.hu
Feltettem az alap Lock ont,XPSP3 ra,1.02 patchel,9xxx Nvidia kártyám van,legujabb driver,meg egy sima Genius joy van most.
Na most,az a fura helyzet megint,hogy nem tudok trimmelni,akármire állitom.Volt már ez gond,az elõzõ gépemen is,de akkor valaki megadta a varázsszót,hogy töröljek ki valamit és akkor lõn csoda és megjavult.
Én ugy emlékeztem a trackir ini-t vagy mit kellett kitörölni,most viszont kitöröltem és semmi.
Ez borzasztóan idegesitõ dolog.
Ha valakinek van valami ötlete,azt hálásan megköszönném.
Mármint azon kivül,hogy baxam falhoz az egész hóbelebancot😊)
speciell engem csak a su-25 modell lom fájlai érdekelnek belõle.... <#wink>#wink>
Mondjuk mindegy az a pár nap csak jöjjön és fasza legyen !
www.pcpilot.hu

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Utoljára még Taszáron ültem 21-esben amikor még tankoltam meg vontattak le vele a startra... ott szolgáltam, de az már rég volt... Még egyszer köszi!
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Egy kis infót szeretnék kérni tõletek, tudja valaki, hogy mennyi lesz a belépõjegy az idei kecskeméti repnapra?
Elég nagyok már a gyermekeim és szeretném õket is megfertõzni a repüléssel<#beka2>#beka2>
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Ez a kézikönyv amit emlitettél ez az amiben csak a telepitést, rendszerigényt meg hasonlókat irnak magyarul mert azzal már találkoztam, örültem is hogy végre találtam egy magyar leirást, de nagy csalódás volt, vagy valami részletesebb amiben esetleg irnak arról is hogy hogy kell repülni, a fegyvereket kezelni stb.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A Neveda térképet csak videón láttam, ezért ennyibõl én nem tudom megkülönböztetni a Loncit egy FS-tõl.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
1, max 2 héten belül meglesz... majd beszámolok! 😊
www.smart-bus.hu
Egyébként nagy hotas vásárlási lázamban elõrendeltem ITT egy X52-t. Ma kaptam e-mailt, hogy 20250.-forintos áron érkezett egy, rendeljem meg és pár nap múlva az enyém.
A "gond" az, hogy nekem nem kell, mivel átpártoltam G940-re. Ha záros idõn belül valaki jelzi, hogy neki kell, akkor megrendelem, aztán tõlem ennyiért viheti...
Fontos! Csak olyan kedvéért rendelem meg, akit innen SG-rõl ismerek már... új reg, vagy számomra ismeretlen egyén nem jöhet szóba...
www.smart-bus.hu