target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
Köszönöm a válaszokat! Az FC-t is be fogom szerezni, csak majd a 2-vel együtt és akkor könnyebb dolgom lesz már.
LeonSilver:
A patch végül is nem is hiányzik, megvagyok nélküle. A fentiek beszerzése úgy is kompenzálja majd a dolgokat. Egyébként most jól működik, elég ritkán fagy és valami APPCRASH problémára hivatkozik, de túlélem valahogy. A tankeres dolog az nagyon egyszerű, ahogy leírtad, csak például nem kapok választ a rádiótól, ha vektort kérek egy tankerhez (akkor sem, ha leszállópályát kérek, sem ALT-T, ALT-H kombinációra sem az F5-F3 stb.-re nem reagál, lehet, hogy épp elaludt a rádiós vagy kizárt dolog, mert nem tudom
), így elsősorban magát a tankert megtalálni nehéz...
DummyBoy:
Meg tudnád mondani a segédprogram nevét? Mert pont Vista-m van. Bár elég jól fut, de ha lehet rajta még javítani, miért ne...
A tutorial-ban nem láttam levegőben való tankolást, de átnézem még1x és a manual-t is folyamatosan nézem. Bár nem tudok angolul, de elég jól haladok a dologgal, sok mindenre rájövök szépen lassan. Apropó, ha már itt tartunk, pl. a bázison sem tudok személyzetet hívni a géphez, pedig próbáltam a DEL-el és a rádión is az F5-F4-el...
Igazad van az F-15-el kapcsolatban, már sikerült azóta rájönnöm, hogy nem szerelhető fel levegő-föld rakétával sajna. A másikkal még kísérletezek majd. A 7-es gomb az megvan, csak a továbbiakat nem tudtam pont, de szerintem ezen is segít majd a tutorial.
Thx még1x!