Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Talán így jó 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

www.smart-bus.hu

TG Gida
Nálam nem jó a link.

Isten áldja a pogányokat!

Sziasztok!
Lenne egy eladó x52. Az alábbi linken megtalálhatjátok. Ha valakit érdekel, ha kérdésetek van a joy-al kapcsolatban akkor azt privátban a prohardveren keresztül tegyétek fel legyetek szívesek. A hírdetésben van egy pedál is de az most jegelve ven péntekig, a joyt lehet venni, vinni.

http://hardverapro.hu/apro/saitek_x52_es_saitek_pro_flight_rudder_pedals_elad/hsz_1-50.
sure
A Lock-Onban alapból is vannak különbözõ repülõk, miért kéne "berakni" bármit is?

Isten nem bottal, hanem VMware.

Siluro
Igen, de a repmodel marad a régi. Nincs sok értelme.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Ryan1991
Lockon-ba lehet be rakni különbözõ repülõket ?

Siluro
Jó lenne már egy olyan szimulátor ami annyit jelentene megint, mint annak idején a Lock On és az IL-2.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

LeonSilver
Meg hát végül is az már megvan.Akármi elõferdülhet ugye.Még az is, hogy megint játszol valami jó kis szimmel és akkor nem kell megint megvenni 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Siluro
Én az X52m több mint egy éve nem használtam, de nem tudnám eladni. 😊 Nagyon a szívemhez nõtt a drága. 😊

Her Laca
Már X52 -õt😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Zuglóban az Erzsébet Királyné úton láttam egy boltban. Mondjuk az árát nem tudom. Na majd járok arra és megkérdezem.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Sanyo
Na ez a horror. <#falbav>

www.pcpilot.hu

Pixmania-ban elvileg van raktáron

"Csak megerõsíteni tudom, új X52-t szerezni szinte lehetetlen, vagy csak horror áron."

Hehe. Pont most láttam egy "fukar" boltban 58-ért (!) <#gunyos1>

REPS0L
dobj egy árat érte, perpill minden forint jól jön 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Sanyo
Csak megerõsíteni tudom, új X52-t szerezni szinte lehetetlen, vagy csak horror áron.

www.pcpilot.hu

DummyBoy
Köszi 😊 A tapadókorongból 4 hiányom van xD Bár nem használom, de eleve azért nem mert vagy csak a joy-ra jutna vagy csak a gázkarra xD

A gumikarika amibõl 2 hiányzik az az ami a cucc alján van, ami defaultból rajta van ... azt necces beszerezni, azért lenne jó a "bontott" xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Her Laca
annyi tapadó korongom van ,hogy sose fogy el😊 Szívesen adok kettõt.

DummyBoy
Na, Gida megelõzött 😊

Mindenesetre pm-ben dobhatnál nekem is egy árat, én tuti keveset ajánlanék 😊

Viszont 2 dolog érdekelne, ha nem kell feltétlen Gida-nak , vagy eleve Gida-nak szól a kérés 😊

A Pro-m gázkarjának az aljáról hiányzik 2 gumi karika ami a tapadást hivatott elõidézni, meg alapból csak 4 tappancsot kaptam 😊 Ha esetleg ezek nem kellenek, jelképes sör-csoki összegért ezeket átvenném 😊

Megoldottam ugyan magam, de a gyári mégiscsak jobb ugye xD

Bucser
Nyílván nm nagyon gyártanak már. X52 pronak és az X65F-nek nem kell a konkurencia...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

REPS0L
köszi, nézem

LeonSilver
Az az érdekes, hogy nem csak itthon nincs.
Nézem egy angol oldalon. ott is Sorry, out of stock

Jut eszembe! PH-n feladtam egy hirdetést, hogy X52-t keresek. Jelentkezett egy srác, de 16ezret kért az egy éves X52-ért. Azt én soknak találtam, így nem lett biznisz. Keresd meg, szerintem megvan még neki... a hirdetésnél a hozzászólásoknál megtalálod...

www.smart-bus.hu

REPS0L
G940 túl drága, X52 nincs sehol, más throttle+joy meg nagyon nincs is a piacon ha jól tudom X52 árban, naccerû... külön gázkar nélkül már nem nagyon tudom elképzelni a repülést.

REPS0L
mennyit adnál érte? jöhet pmbe! megkeresem a joyt is ha kell

TG Gida
Mit kérsz érte?

Isten áldja a pogányokat!

Két hete ezzel szarozom én is... 30 alatt nincs készleten sehol... pont ezért várok G940-re... meguntam a b@szakodást egy kéken világító mûanyag darabért! 😄

www.smart-bus.hu

REPS0L
köszi! más ajánlat esetleg helyette?

REPS0L
csak a throttle jó, a joy nem, az már meg sincs.
a felét eladom neked kispénzért 😊

Mindenhol várni kell rá... nincs raktáron! 23000.- körül mozog az áruk...

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Mi halt meg benne ha szabad kérdezni?

Ki ne dobd 😊 Add nekem xD

REPS0L
Üdv!

Tud valaki segíteni X52 vásárlás ügyében? merre a legolcsóbb? depo, argep alapján találtam párat, de hátha tud valaki olcsóbban, mivel a mostani X52-m behalt.

Sanyo
PhantomAss
kössz uraim 😊

GOOBY, pls

LeonSilver
Kicsit egyszerûbb ha a LoCFG-t használod 😉
Egyebek mellett az arányt is lehet vele állítani.

Itt meglehet vizuálni.

DonZorro
Aham! Ez volt nálam is a problem. Aztán megoldottam a graphic.cfg átírásával... Asszem az 59-esek fórumán találtam egy remek kis eposzt errõl. Át kell írni benne egy pár értéket 1.6-ra talán és már megy is 16:10-ben. Csak utána ne lépj be az options menübe, mert visszaírja az eredeti értékre! Majd otthonról pontosan megmondom, hogy mit kell cserélni benne! Na csaaa...

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

PhantomAss
arányt? mire gondolsz?
mert nálam az a probléma, hogy a menüben ugyan be lehet állítani ezt a felbontást, de széthúzza a képet, tehát az egész pilótafülke "ovális", nyújtott, pl a hud-on a kör nem kör alakú
erre gondolsz? mert az engem is érdekelne, hogyan lehet megcsinálni hogy normálisan nézzen ki

GOOBY, pls

DonZorro
De az is jó. Amúgy már megoldottam a dolgot. Az lett volna a kérdés, hogy az arányt be lehet-e lõni valahogy? Megoldva... <#email><#taps>

PhantomAss
én 1920*1200-ban
igaz nem fullhd, ke dözel van
az nem jó?

GOOBY, pls

DonZorro
Srácok, valaki nyomja a GAME-t FullHD-ben??? <#nezze>

LeonSilver
Elég régóta készül valóban de szerintem megérte a várakozást.Eszméletlen a kabin így!

DummyBoy
Vééégre ... bakker, régóta várom már hogy kiadja 😊

LeonSilver
Ricardo HD pit.

Letölthetõ innen.

Na megoldódott köszi a segítséget! Nem egy verziót használtunk, és ez volt a baj.

Reaper
A routereden be kell állítani a port forwarding-ot. A 10308-as UDP és TCP (Both) portot engedd ki, valszeg azért nem megy.

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

gondolom 1.02-õvel játszol.mi nem nagyon tudtuk router mögül játékra bírni.mi a hamachi-t használtuk,és úgy,LAN-ban ment a dolog.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Szia!

Igen, jó az IP, tûzfal, vírusírtó kikapcsolva. Az baj lehet, hogy router mögött vagyok? Vagy az csak akkor, ha én csinálnék szervert?

Reaper
Feltételezem, hogy jó IP címre próbálsz csatlakozni, tehát a tûzfalad környékén kéne körülnézned. Nem elhanyagolandó tényezõ az sem, hogy ugyanazon verziójú LO legyen feltelepítve nálad is, mint a haverjaidnál.

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Sziasztok!

Játszanánk haverokkal, de nem bírok hozzájuk csatlakozni :S Rákattintok, hogy start, erre rögtön visszaugrik cancelre, mitõl lehet ez? Segítsetek pls.

Köszi elõre is!