17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#16249 A játék az nvidia kártyát támogatja a leginkább! -
#16248 Remélem segítettek a képek. Amúgy szúrd be hogy néz ki, hátha találkozott hasonlóval valaki és meglesz a megoldás...
-
#16247 Jó kis képek! Csinálhatnál egy olyat, amin sűrű felhőzet van közvetlen a felhőréteg fölött (főleg, ha Nvidia kártyád van), mert nekem régen nem volt csíkos, de most az... nem igazán tudom, h ez a játék miatt az oprendszer miatt vagy a vga miatt van... -
#16246 Pár kép tőlem is FC:
FC2:
-
#16245 Én is alkottam kicsit, persze ez sima lomac: -
#16244 A "koszos" textúra is simán felmegy és így kicsit élethűbb.
Egyébként ezek a DCS-hez készültek anno.
-
#16243 A beczl féle podok simán mennek FC2-höz is!!!
-
kokos #16242 Bízunk benne,hogy jönnek majd a tapasztaltak is! -
#16241 Reméljük felébrednek majd az emberek, ha megérkezik az fc2 dobozos verziója -
kokos #16240 Hay!De kihalt ez a forum!!!!
A Triggerekről tud valaki valamit írni!Hogy kell kezelni őket! -
#16239 Ott a pont... :D Már írtam lentebb, hogy nekem a sima van még csak egyelőre -
carlosfly #16238 Na igen az lehet :).Akkor viszont bal ctrl+W valamelyik reptéren leszállás után. Kicsit várni kell!!! -
Solt #16237 Tán nem FC2 van meg neki? -
carlosfly #16236 Nemtudom te mit hogy csinálsz ...nekem alap fc 2.0 van és alapbol mindnehol ott az f7 a rádiónál... mindenhol meg a quick missionoknál is...
-
#16235 Egyébként valaki más kérdezte múltkor ezt a szárazföldi támaszponton való felfegyverzést, amit Wampa kolléga szintén megoldott: CNTRL+W. Azonban nekem elsősorban a személyzet hiányzik itt is. Kicsit olyan kiábrándító, hogy feltankolok, meg felfegyverzem a gépet és se egy kocsi, sem semmilyen kiszolgáló személyzet nem működik közre benne. Bár biztos csak én vagyok ilyen látvány-b..i, de nekem bejönnek az ilyen apróságok, ettől lesz élethű. Azt esetleg meg tudná mondani valaki, h az AWACS-nál az F4 betű mire jó? Értelmes dolgot nem találtam rá angol szótárban (vmilyen döfést írt, asszem ) -
#16234 Sajnos nincs is F7 lehetőség a rádiónál..., a maintenance-t pedig nem találtam meg sehol, h be lehetne állítani. Azért thx. -
#16233 Fater mi a helyzet??? -
kokos #16232 Nos meg is vettem az FC 2.0-át!
JaaaaajDeeeeNAgyonjooooooo! -
carlosfly #16231 ű-betű aztán f7 asszem maintenance. -
kokos #16230 Nagyon nagy ez a játék! -
#16229 Na megint én voltam hülye... bedobtam egy tankert és jó hosszú egyenest adtam neki, ahogy Wampa tanácsolta. Igazából annyi eszem nem volt, hogy az AWACS-ot is be kell rakni, ha már vele szeretnék kommunikálni . Mondjuk viszonylag hamar rájöttem, de itt azért elgondolkodtam, hogy akár le is szívhatnám a kerozint a gépből... (ahogy magyarokhoz illik) . Aztán jött az AWACS és ímeg: diadal . Köszönöm a segítséget és a türelmet .
Sajnos a bázison való kiszolgáló személyzet hívására még nem jöttem rá, de ami késik, nem múlik. -
Solt #16228 Hááát... végül is logikus, de nálam tényleg nem volt különbség... :) -
#16227 Loncinál nemtom, de a peccs előtt pl: Black Sharkhoz jól jött :)
Csak ezért gondoltam hogy itt is ez a helyzet :) -
Solt #16226 Próbáltam, semmi különbség W7 alatt nálam... XP-n valóban jó volt... ;) Legalábbis nálam... -
#16225 A Win 7 igen ... de a proggi attól még nem fut több magon sajna ... ezért kellett a peccsig a DCS-hez is a DCSMax nevű proggi ... -
Wampa #16224 Ok,megnéztem.Az AWACS annyit tud hogy ad irányt a tankerhez,illetve az AWACS adja az irányt a home felé is,vagy a legközelebbi reptér felé -
Solt #16223 W7-hez nem kell segédprogram... jól kezeli már a többmagos procikat! ;) -
Wampa #16222 Csak akkor válaszol a tankeresnél,ha van tanker
-
#16221 Köszi nagyon a helpet, de amit leírtál, azt már pont tudom. A magasságot eddig is tudtam rögzíteni, a sebességet is ma tanultam meg és gyakoroltam pár orosz teherszállító mögött. A fő problémám most az, h az AWACS nem akar válaszolni (még annyit sem, h nincs tanker a légtérben v. vmi). Egyébként még nem tettem be tankert, de nem tudom, mit fog mondani, ha leszállópályát sem hajlandó adni, mikor az meg van elvileg. Meg ez a bázison lévő személyzet-hívás sem akar működni... persze tankolni még tudok nélkülük is CTRL-R-el, de azért még is máshogy néz ki. -
Wampa #16220 Üdv
Évekkel ezelőtt tankoltam Lock onban utoljára,pedig nekem is az 1.02 van fennt.
Azt hiszem az AWACS ad vektort tankerre,meg kell közeliteni,ha közel vagy lehet használni H,J gombot,rögziteni magasságot,sebességet.Én azért használtam,mert billentyűzeten volt a gázkar:)ha a J rögzitve,még lehet növelni,csökkenteni kicsit a sebességet,az elég.Mikor kinyitod,R el (azt hiszem )az üzemanyagtöltőt,és megfelelő távolságban vagy ,a tanker is csipogja hogy jöhetsz tankolni.....meg kigyullad a zöld fény(ha igaz:)
Rá kell állni a csőre,de szerintem szimulálva van a töltő kezelő,annyiban hogy ha rendesen rárepülsz,akkor automatikusan rácsatlakozol.
Megszakitani lehet a sebesség csökkentésével.A10 el vigyázni kell,jártam ugy hogy tul nagy sebességet irtam a tankernek,nem birtam utólérni:)))))
Illetve a tanker utvonal tevezéskor jó hosszú egyenseket kell beirni,mert szarik rá hogy tankol,simán neki áll fordulózni.
Szuhojnál tömlő van emlékeim szerint,ott bele kell találni,de jobban is látni,azt szerettem a legjobban. -
#16219 Köszönöm a válaszokat! Az FC-t is be fogom szerezni, csak majd a 2-vel együtt és akkor könnyebb dolgom lesz már.
LeonSilver:
A patch végül is nem is hiányzik, megvagyok nélküle. A fentiek beszerzése úgy is kompenzálja majd a dolgokat. Egyébként most jól működik, elég ritkán fagy és valami APPCRASH problémára hivatkozik, de túlélem valahogy. A tankeres dolog az nagyon egyszerű, ahogy leírtad, csak például nem kapok választ a rádiótól, ha vektort kérek egy tankerhez (akkor sem, ha leszállópályát kérek, sem ALT-T, ALT-H kombinációra sem az F5-F3 stb.-re nem reagál, lehet, hogy épp elaludt a rádiós vagy kizárt dolog, mert nem tudom ), így elsősorban magát a tankert megtalálni nehéz...
DummyBoy:
Meg tudnád mondani a segédprogram nevét? Mert pont Vista-m van. Bár elég jól fut, de ha lehet rajta még javítani, miért ne...
A tutorial-ban nem láttam levegőben való tankolást, de átnézem még1x és a manual-t is folyamatosan nézem. Bár nem tudok angolul, de elég jól haladok a dologgal, sok mindenre rájövök szépen lassan. Apropó, ha már itt tartunk, pl. a bázison sem tudok személyzetet hívni a géphez, pedig próbáltam a DEL-el és a rádión is az F5-F4-el...
Igazad van az F-15-el kapcsolatban, már sikerült azóta rájönnöm, hogy nem szerelhető fel levegő-föld rakétával sajna. A másikkal még kísérletezek majd. A 7-es gomb az megvan, csak a továbbiakat nem tudtam pont, de szerintem ezen is segít majd a tutorial.
Thx még1x! -
#16218 Az a baj, hogy sima Lomac témában valszeg nem sokan tudnak itt segíteni neked ...
A többség FC-vel repült, annak pedig nemrég jött ki a második része, szóval az most a default ...
A Lomac és az FC között is jelentős különbség van és az FC1 és FC2 között is ...
- Grafika: Sajna a Lomac elég procizabáló, és mivel a talajvizet is szimulálja, így az első dolog amit érdemes megtenni, hogy a vizet a legkisebbre rakni ... Valamint ha Win7-et vagy Vista-t használsz, akkor kell egy segédprogram, hogy a lockon az összes magon fusson ...
- A tankeres dologra annyit tudok javasolni (Meg minden más kérdésre is jóformán ...), hogy nézd meg a tutorialokat és olvasd el a manualt párszor ... Én még sosem tankoltam a levegőben :)
- Ahhoz hogy levegő föld rakétát indíts, nagyjából a következő dolgok kellenek: át kell váltani levegő - föld módba (7-es gomb ...), kiválasztod rakétát (D gomb), majd ha irányítatlan a rakéta akkor tűűűűz ...
Ha irányított, akkor F-15 esetén nemtom ... De az Air superiority fighter, ergo kétlem, hogy hordozna levegő-föld raksit ... arra ott az A-10-es ... De nem értek hozzá, szóval ezt majd nálam okosabbak megmondják ...
Su-25 esetén be kell kapcsolni a lézeres célmegjelölő rendszert, befogni a célt, majd utána indíthatsz ...
A CDDS Browser pedig arra jó, hogy a cdds file-okba pakolt dolgokat tudod megnézni, és szerkeszteni ... -
#16217 A peccsre nem tudok mit mondani, nekem soha sem volt vele gondom.A mit említesz az a mini HUD, ki lehet kapcsolni.A lonci fagyogaz ezzel együtt kell élni.A tanker köli a magasságot meg a sebességet, felvenni meg kézzel kell.
A második kérdésedre választ találsz az oktató videókban.
A cdds explorer meg a harmadik találat a gugliban.
( http://cosmonaut1.files.wordpress.com/2008/02/cddstutv3light.pdf ) -
#16216 Tud valaki ajánlani egy olyan fórumot a témában, ahol válaszolnak is? -
#16215 Nem a Ctrl+E háromszor? -
#16214 "E" az a varázsgomb -
#16213 Sirály! -
kokos #16212 Oh!Kösz!Érthető a dolog
Esetleg a jammer pod-ról tudnál irni!Gondolom azt is én kapcsolom.Csak nem találom a hozzátartozó gombot.Meg kéne olyan érzékelő ami jelzi ha rámlöttek egy rakétát.Most jelzi de a stingernél és az iglánál nem jelzi! -
#16211 Sziasztok!
Nekem a sima lomac-ról lenne pár kérdésem. Egyébként a patch-et eddig vagy nem tudtam feltelepíteni, vagy mikor sikerült (rendszergazdaként), akkor utána a HUD megjelent akkor is, mikor oldalra néztem ki (mint ezen a videón 3:30-nál pl.), nem tudtam nehéz fegyverzetre váltani (ill. váltani igen, de akkor is gépfegyverrel lőtt) és volt kifagyás, ill. ha én léptem ki, akkor is kiírta, h hiba a program működésében. Egyébként a patch nélkül nincs vele semmi gondom, de azért érdekel, h miért lehet ez, ha esetleg van hasonló tapasztalat. De a fontosabb kérdések:
1. Hogyan tudok tankernél tankolni? Maga az elérhetősége is érdekelne és a konkrét folyamat is, pl. hogy tudom felvenni a sebességét és magasságát stabilan?
2. Hogyan tudok levegő-föld rakétát indítani (elsősorban F-15 és Su-25-ös modellek esetében)?
3. Mi a CDDSExplorer, a modmanhez kapcsolódó program?
Előre is köszi a válszokat! -
#16210 Nem.Egyrészt meghosszabbodott amit bír, másrészt meg hamarabb hűl.
Na meg ha indítod a Vikhr-t akkor az automatikusan kapcsolja a lézert.
Hogy mennyire realisztikus illetve, hogy melyik az ( az 1.12 vs. 2.0 ) nemtudom.De talán Reaper vagy valaki tud erre válaszolni.