• 59th LeFty
    Molni!

Az AMRAAM vs AS-15re: Jó kérdés, hogy miért azt találja meg az amraam, amikor befogott géped van. Pár kérdés azért lenne: A Tu-160 milyen módban van befogva? Mert pl. ha zavar és HOJ megy rá a cucc, akkor az igazából csak egy loftban elengedett rakéta (gyakorlatilag egy maddog-shot), ami majd habizti célt talál a zavarforrás flé repülve, és az elsőre rááll. Ha nem zavar, akkor lehet a TWS mód miatt van (bár erősen beb*szna), de nem értek ennyire a LockOn-os Sashoz, konkrétan ilyet még nem is próbáltam, hogy amraammal cirkálóra :) Én mindig is a félaktív megoldás híve voltam.. AIM-7-et neki =)

Editor: Tömeges támadást akartál, ahhoz meg tömeges repülő kell, vagy egy gépnek annyi cél, ahány fegyvere van. Tehát: (bakker most regényt fogok írni de ha jösz LAN-ra szóban/mutogatva könyebb :D )
    -támadó gépnek van a jobb felső sarokban egy TARGET füle. Ahány cél ki van neki jelölve, annyi rakétát indít értelemszerűen a kijelölt célra.
    -Ha nagy röpcsi (vagyis nem röptethető több egy rajban, csak külön flight-ban) akkor érdemes külön lepakolni őket, FLIGHT-ot én se teljesen értem, hogyan támad célokat, de elvileg csak a waypointok közösek.
    -Ha egyetlen célt támadsz sokkal, mindenképp ahány rakétát akarsz rá EGYSZERRE küldeni, annyi group kell (egy gép/group).

Egyébként az AI viselkedése úgy néz ki, hogy ha az elindított rakéta befuccsol, akkor küldi a következőt, ha még van.

Ha olyan géppel indíttatsz rakétát (akármilyen feladatkörben) amelyiknek van GÁ-ja, a támadás waypointja alatt add ki mindenképp a WEAPONS-nél, hogy "Missile" és akkor cask azzal támad, kölönben az S-300-nak is nekimegy a 30assal. (pl. Szu-34-nél rendszeresen elfelejtem '-.- )

Üdv!