Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az exclusive a kiadó neve.ennyi.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Hy mindenkinek!

Elõször is bocsi, hogy idáig nem adtam életjelet.
Ennek az az oka, hogy otthon nincs netem csak a melóhelyen "férek hozzátok". Hogy õszinte legyek halvány lila fingom sincs, hogy mi a különbség az exclusive és a sima között mert nekem csak az elõbbi van meg. De ahogy láttam nálam sokkal hozzáértõbbek ezt már kifejtették (legalább én is képben vagyok).

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

a híradásokban nem tiszteletbeli pilótáról beszéltek,ha jól emlékszem.

NEXUS6
Én azért oda tettem volna, hogy tiszteletbeli, csak hogy a szakma megnyugodjon, mert nagyon sokan ki vannak rá akadva. Szerintem annak kell felfogni, ami valójában is, egy poén.

Lonciból is kevés a 2 hét😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

én a minap kényszerleszáltam az ellenséges reptéren.addig lõttek,amíg millio darabra nem lõtték a gépem.

LeonSilver
Csináltam magamnak egy gyakorló kvesztet amiben van ellenségként ( többek között ) M-109.Ácsorogtam a kifutón és nézelõdtem.Hallottam, hogy a 109-es pufogtat ( illetve a becsapódásokat hallottam ) de nemigazán hatott meg.Egészen eddig ....

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Akkor lenne érdekes ha a hajtómû leállása után is így lenne. 😊

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

ma érdekes dolgot láttam a játékban.a SU25T leszállása után,a fékernyõk nyitva maradtak az után is,hogy megállt a gép.

csak letettem

összevéreztem a fülketetõt picit

LeonSilver
Ja.A sok n00b meg tanul mint a barom mikor némi alaki meg 2-3 fekvõtámasz és kész kiképzett pájlot ..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

azt a 2 hetes vadászrepülõ kiképzési anyagot,ami alapján a Bochkort vadászpilótává nyílvánították meg lehet szerezni valahonnan?a sok hülye évekig tanúl,hogy vadászrepülõ lehessen,amikor 2 hétbe bele lehet tömöríteni a kiképzést.

sure
Neki köszönd: Hyperlobby Manual

Isten nem bottal, hanem VMware.

<#worship><#vigyor2><#worship>

sure
CTRL+SHIFT+balklikk a CONNECT gombra.

üdv!a hyperlobbyban hogy lehet egy játék elérési-útvonalát megváltoztatni?

NEXUS6
Hú tegnap misztikus élményem volt.
Sajna elég gyenge a gépem egy mai átlag-gámer-géphez képest ezért orrba-szájba tweakelem, hogy minden cseppnyi powát kiszedjek belõle. Van egy régi Nvidiás cuccos a RivaTuner. Ezzel is eljátszogattam, és ha nem is értem el vele látványos eredményt de legalább eltöltöttem vele az idõt. De amúgy inkább az NvHardPages-t preferáltam eddig.

Már éppen elfogyott minden ötletem, de lefekvés elött még megnéztem, mit telepített fel hátha van valami okosság. Látok is valami D3DOverdrive segédprogit. Hát ez meg mifene? - gondolom. Elindítom, látom, hogy a tripla buffereket lehet alapvetõen állítani, különbözõ módokban. Amit én mindig ki is kapcsolok, mert ha gyors a megjelenítés akkor úgy sincs screen tearing, ha meg lassú, akkor lehet, hogy ez segít a szétesett képernyõn, de cserébe meg még lassabb lesz a grafika. Szal köszi, inkább megszokom, hogy néha becsíkozik a képernyõ. Így ezeket az opciókat most is kiszedtem.

Van még valami LoadLibrary hooking opció is, ezt viszont bekapcsolva hagytam. Életemben nem hallottam róla!

Szal elindítom Loncit, F15 gyorsküldi betölt, és ekkor leesek a székrõl!
Kemény 30%-ot gyorsított a grafikán!!!
Fosra húzott CPU-GPU, agyontweakelt registry és grafkártya Bios, különbözõ Lonci tuning okosságok nem javítottak ennyit!

Szal most épp gyönyörködöm, mert 1920*1200-ban legnagyobb felbontású textúrákkal, miegymással földközelben/városokban is hozza a 20fps-t eléggé stabilan, 4X anizóval. Dúrva!
(Persze csak közepes víz, gyenge árnyék, meg ilyenek, elvégre nem sci-fit írók😉

(Amd64 2200MHz, 2 GB RAM, 7600GS)

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

sure
Az ki van zárva, mert nem tudhatom, ellenben van Death Star Valley, itt található:

a özépen látható gépek skin-jeit honnan lehet letölteni?<#buck>

halál a hajókra!

így van!gyakorolni!gyakorolok is naponta.

LeonSilver
Már nekem sem okoz meglepetést de örülök neki, hogy az elején kicsit szopatott mert így volt miért gyakorolni - gyakorolni - gyakorolni <#email>
Imádom a 25T-t !!!

szoros kötelékben

ja!készítettem egy 4 gépes köteléket,SU33-asokból,mindegyiken egy-egy KH-41-es rakétával.kisebb nagyobb megszakításokkal indítottuk a rakérákat,az Oliver Perry ellen,és mind a 4-et leszedte a hajó.

amúgy már megy a leszállás.bár még van,amikor a pálya vége rövidebb,mint amilyennek lennie kellene.

a Lock On Exclusive kiadásában, az alapjáték.az nem FC.

NEXUS6
Én meg "valamilyen" kiadásban 990Ft-ért a Saturnban!😉))

üdv!láttam a Lock On alapkiadását az Exclusive kiadásában, az 576Kbyte boltban,és 2500Ft volt.

LeonSilver
Mert mi a baj?

DANIELE!

Én a székesfehérvári Media MArkt- ban kaptam meg a Lock On Exclusive kiadát. Úgy tudom ez az 1.01- es verzió, de a F.A.Q.- ban többet megtudsz róla. 1090 Ft- ért szerintem nem sok.

Igaz nekem most ez az ezresem a kukába ment, mert hülyén mûkszik a lockonom és megvettem eredetibe, úgy hátha jobb lesz, de nem... <#zavart2>
megtettem de mindig visszaáll hiába rakom ezt a beállítást alapértelmezettre
Nem az lehet a gond, hogy mielõtt beállítanád a joystick billentyûire a dolgokat, át kell állítani bal fölül, hogy most a billentyû helyett a Joyt konfigurálod? Így próbáltad?

kösz szépen a leírást
DonZorro
Szép leírás... <#worship>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Palinko
most fejbõl próbálom. felrakod az F15 re a 120sokat, felmegyel a zégbe aztán megnyomod a 2 est és az I betût ezzel bekapcsolva a bal oldali kijelzõn található radar ként is használható mûszert, ott ilyen kis négyzetek lesznek az ellenséges gépek, akkor a É bill körül keresgess mert ott bírod írányítani a | | a kockákat ha bemérted nyomd meg a TAB ot hogy rögzítsd. Na akkor közelítsd az ellenséget aztán ha a HUD körül kivillan a 2 piros lámpa akkor bizony lõjjé 😊 de ha nem rögtön lõsz akkor nagyobb az esély a találathoz, ha vadász gépek ellen pazarló módszer egyet lõsz rögtön, ha szerencséd van elkezd manõverezni a második rakétát már indíthatod közelrõl az biztosan talál, talán helikopter vadászattal érdemes kezdeni.

Megj:
az orosz gépeknél 1 gombbal kell elsütni a gépfegyót és a rakétát, F15 nél 2 külön billel kell a joyon.

Nade a vulcant még egyenlõre ne tornáztasd inkább csak rakétákkal gyakorolj.

Még annyi hogy a radaron a távolságot bírod állítani a backspace melletti ó,ü gombokkal, így messzebb lévõ gépeket is elkaphatsz
DJ Skyline
hát, azért van különbség egy IL-2, vagy Bf-109 és egy F-15 között 😊 alapjáraton nem a fegyverekre van állítva a dolog, de ott vannak a tutorialok, azok szépen elmagyarázzák mit hogyan kell. F-15 kicsit bonyolult, legalábbis nekem a ruszki gépekkel könnyebben megy a lövöldözés. gép függõ az egész fegyverkezelés, de a D betûvel váltogatsz a fegyverek között, ha jól tudom C-vel meg helybõl gépágyúra vált.

üdv mindenkinek
most kezdtem el lock on-nal játszani eddig csak il-2-ztem
miért van az hogy nem tudok rálõni az ellenségre?
villámháború alatt nincs cockpit mod?
nem tudna valaki elküldeni egy optimális billentyûzet beállítást?
az igazság az hiába állítom be a joystickot csak írányítani tudok vele a gombokat nem tudom használni
Siluro
Gondolom az 1.0

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

biztos nem a Black Shark 😄
DANIELE
Hello pontosan hol és melyik változat

Sziaszotk!

Csak érdekességképp írom ,hogy a Mediában 1090 FT a Lock On!!!!
Siluro
Disz iz ö veri gúd kveszcsön. Ich weis es nicht. 😊)

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

sure
Azt meg tudja valaki mondani, mire való a \Lock On\Config\graphics.cfg fájlban a "ScreenNoise =" beállítás? Alapból 0, 1-re állítva nem látok (hallok?) különbséget.

DJ Skyline
régen volt egy olyan dolog, hogy Dongóék rendeltek FC-t ha összegyûlt egy bizonyos rendelés. ez mûködik még? csak mert néztem a fórumukat, de lassan 1 éve semmi élet ott :S

sure
Lásd MiG man #13659-esének elsõ 4 mondatát, ha esetleg biztonsági másolatod van csak...mert ez esetben valószínûleg az új hardver se segítene.

sure
Standard LOMAC, "gyárilag" 1.01-re patchelve.

Scottt
Futtatás,DXdiag,hangok,hardver gyorsítás lehúz

Ennyi a baj(No nemazért de elég sok ember problémája volt ez,nemkéne vhogy belerakni a bannerbe vagy a faqba?)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Boconadi
a lock on exclusive mit takar? mi van benne? Csak egy standard lock on modern air combat?
Köszi, eleinte tényleg azt hittem, hogy a progival van gond. Má'n csak azért is mert elõször egy torrent oldalról leszedett és cheatelt verzióm volt csak. Az sokszor leakadt grafikusan és mission-ben is. No meg kedvétõl függõen néha hiányosan indult el. Ezt nehezen viselve bevágtattam a pécsi 576kbyte bótba és csodák-csodája volt még 1db Lock On Exclusive -jük! Mindössze 2500huf-ba került, azonnal magamévá tettem.
A "rendes" verziót feltelepítve azonnali, szembetûnõ lett a különbség, teljesértékûvé vált a játék. Most már "csak" a kiegészítõk beszerzése van vissza. HuAF festésem MiG-29-hez má'n van.

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,