Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Elõször is bocsi, hogy idáig nem adtam életjelet.
Ennek az az oka, hogy otthon nincs netem csak a melóhelyen "férek hozzátok". Hogy õszinte legyek halvány lila fingom sincs, hogy mi a különbség az exclusive és a sima között mert nekem csak az elõbbi van meg. De ahogy láttam nálam sokkal hozzáértõbbek ezt már kifejtették (legalább én is képben vagyok).
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Lonciból is kevés a 2 hét😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
összevéreztem a fülketetõt picit
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Isten nem bottal, hanem VMware.
Sajna elég gyenge a gépem egy mai átlag-gámer-géphez képest ezért orrba-szájba tweakelem, hogy minden cseppnyi powát kiszedjek belõle. Van egy régi Nvidiás cuccos a RivaTuner. Ezzel is eljátszogattam, és ha nem is értem el vele látványos eredményt de legalább eltöltöttem vele az idõt. De amúgy inkább az NvHardPages-t preferáltam eddig.
Már éppen elfogyott minden ötletem, de lefekvés elött még megnéztem, mit telepített fel hátha van valami okosság. Látok is valami D3DOverdrive segédprogit. Hát ez meg mifene? - gondolom. Elindítom, látom, hogy a tripla buffereket lehet alapvetõen állítani, különbözõ módokban. Amit én mindig ki is kapcsolok, mert ha gyors a megjelenítés akkor úgy sincs screen tearing, ha meg lassú, akkor lehet, hogy ez segít a szétesett képernyõn, de cserébe meg még lassabb lesz a grafika. Szal köszi, inkább megszokom, hogy néha becsíkozik a képernyõ. Így ezeket az opciókat most is kiszedtem.
Van még valami LoadLibrary hooking opció is, ezt viszont bekapcsolva hagytam. Életemben nem hallottam róla!
Szal elindítom Loncit, F15 gyorsküldi betölt, és ekkor leesek a székrõl!
Kemény 30%-ot gyorsított a grafikán!!!
Fosra húzott CPU-GPU, agyontweakelt registry és grafkártya Bios, különbözõ Lonci tuning okosságok nem javítottak ennyit!
Szal most épp gyönyörködöm, mert 1920*1200-ban legnagyobb felbontású textúrákkal, miegymással földközelben/városokban is hozza a 20fps-t eléggé stabilan, 4X anizóval. Dúrva!
(Persze csak közepes víz, gyenge árnyék, meg ilyenek, elvégre nem sci-fit írók😉
(Amd64 2200MHz, 2 GB RAM, 7600GS)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Imádom a 25T-t !!!
Én a székesfehérvári Media MArkt- ban kaptam meg a Lock On Exclusive kiadát. Úgy tudom ez az 1.01- es verzió, de a F.A.Q.- ban többet megtudsz róla. 1090 Ft- ért szerintem nem sok.
Igaz nekem most ez az ezresem a kukába ment, mert hülyén mûkszik a lockonom és megvettem eredetibe, úgy hátha jobb lesz, de nem... <#zavart2>#zavart2>
Megj:
az orosz gépeknél 1 gombbal kell elsütni a gépfegyót és a rakétát, F15 nél 2 külön billel kell a joyon.
Nade a vulcant még egyenlõre ne tornáztasd inkább csak rakétákkal gyakorolj.
Még annyi hogy a radaron a távolságot bírod állítani a backspace melletti ó,ü gombokkal, így messzebb lévõ gépeket is elkaphatsz
most kezdtem el lock on-nal játszani eddig csak il-2-ztem
miért van az hogy nem tudok rálõni az ellenségre?
villámháború alatt nincs cockpit mod?
nem tudna valaki elküldeni egy optimális billentyûzet beállítást?
az igazság az hiába állítom be a joystickot csak írányítani tudok vele a gombokat nem tudom használni
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Csak érdekességképp írom ,hogy a Mediában 1090 FT a Lock On!!!!
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Ennyi a baj(No nemazért de elég sok ember problémája volt ez,nemkéne vhogy belerakni a bannerbe vagy a faqba?)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A "rendes" verziót feltelepítve azonnali, szembetûnõ lett a különbség, teljesértékûvé vált a játék. Most már "csak" a kiegészítõk beszerzése van vissza. HuAF festésem MiG-29-hez má'n van.
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,