• gsg16
    A BS egy helikopteres lonci,és pont.én ugyan nem jártam a fórumaikra a készítőknek,de az ide beírt hírekhez képest,amiket ott olvastak néhányan,és ideírták,gyakorlatilag semmit nem kaptunk.persze van benne egy szépen kidolgozott helikopter,meg dinamikus fények,meg egyéb más népámítások,de ennyi.igaza van mindenkinek,aki azt mondja,hogy a hadjáratok hiányoznak belőle.szerintem a mai világban kiadni egy olyan játékot,ami szép,és még a repmodelje is egészen jó,bórzasztóan kevés.nem attól lesz egy játék felejthetetlen,és évekig sokak által játszott,hogy a legbikább pc-ket is kifekteti földközelben,hanem a játékélménytől,a hangulattól.úgyhogy bár elismerem,hogy nem akármilyen munka egy ilyen szimulátort összehozni,de gyakorlatilag alig kap a pénzéért valamit,aki megveszi.a mod-ok,pedig sajna megint csak szépíteni fogják,esetleg picit könyebben futtathatóvá teszik a programot.de továbbra is ott a fekete-tenger partján lehet az amerikai bázisokat támadni,vagy abrams-okat vadászni.ja még valami.tegnap este telepíteni akartam a FC-et a gépemre.kinyitottam a dobozát,megynyomtam középen azt a kis műanyag gombot,ami bent tartja a dvd-t a helyén,mint ahogy azt már rengetegszer megtettem,amióta megvan,a különbség most csak annyi volt,hogy erre a gombnyomásra a dvd egyszerűen kettétört.kevés híja volt,hogy nem daraboltam fel a gépemet adott pillanatban.ezt csak okulásért írtam ide.üdv mindenkinek!