Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Már írtam, hogy kb. 10 perc játék után újraindul a gépem. Köszi a tanácsokat, de az alaplapomra nem tudok bõvíteni, mert viszonylag régi....

Szóval, mielõtt újraindfulna a gépem játék közben, a hang is elromlik. Lassú és torz lesz minden hang. Pl. a rádióban anõi hang egy lassú, mély férfihanggá alakul át. Sõt a menüben is ugyan ez van a zenével. Nektek nem volt még iylen? Mi lehet a baj?

Köszi!
leonforce
gyakoroltad mar az egyhajtomuves leszallast..?
pl.kiegett(kikapcsolt)allapotban..?
ugy 6m/s oldalszelben..?
k..va jo hecc...azert meglehet csinalni...

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
a Su-25 nel nem HUD van hanem SEI..masneven celzokeszulek..
csak becsapodasi pontot mutat,lezer tavmero/megjelolo becsapodasi pontot es tavolsagot...
semmilyen avionikai informaciot...
utana mukszik csak ha aktivaltad vmelyik(foldi,vagy legi)uzemmodot...
a Su-25T-nel mar HUD van..es pont elegseges infot mutat a feladatvegrehajtashoz..

Seven-Four-Seven--Heavy

Nem kell aktiválni... néha bekéri a cd-t... ennyi.

www.smart-bus.hu

Reaper
Miért is kellene aktíválni?

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

LeonSilver
Azt azért erõsen kétlem, hogy követelmény lenne az internetkapcsolat ergo ( szerintem) nem a neten kell aktiválni mint a letöltõst.Azt a 2500FT-ot meg megéri szerintem amibe kerül.Még ha kétszer is fizeti ki az ember.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Boconadi
hát lehet nekem is meg kéne már venni a dobozost. Nekem is úgy volt, hogy levelezni kellett, de közben rájöttem hogy windows reinstall után és az fc reinstallok után is én csináltam hülyeséget. Most már mûködik frankón. De tény hogy a dobozos jobb.
Bucser
dobozost is aktiválni kell.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

LeonSilver
Mert egy kulccsal csak 5* lehet telepíteni.Hiába van ott a savekeys.exe , nekem nemvoot HW csere mégis azt írta, hogy megváltozott a HW, aktiváljam újra.
Aztán levelezés, kulcskérés.
Egyszerûbb ha a dobozost veszi meg az ember.Én letöltõst vettem de megveszem dobozban is.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Boconadi
miért?
LeonSilver
Mégvalami.Ne a letöltõs verziót vedd meg!!

LeonSilver
<#eljen><#worship>

Köszi, így teszek!
<#smile>

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

LeonSilver
Megkell venni a Flaming Cliffs-t leginkább innen.

Hy!

Köx az infót!
Ennyi valóban elég lenne. Hogyan lehet szert tenni egy Su-25T-re?
Amúgy már kezdtem megijedni, hogy a bolti játékkal vannak gondok.

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

LeonSilver
Semmi gond.A Su-25 ennyit tud.Vedd figyelembe, hogy 1975-ös gép és a ruszkik egyébként sem a digiális tekknikáról híresek.A T is "csak" ennyit mutat bár szerintem ez elég is.

Sziasztok!

Megint egy kérdéssel bombáználak titeket.
Nekem egy "gyári" Lock On Exclusive van. A gondom az, hogy a Su-25-nél nem mutat (szinte) semmit a HUD. Nem látszik, hogy milyen fegyver van tûzkészültségben, stb. Ez alapból ilyen, vagy csak nálam van vmi gond?
Más típusoknál hibátlanul mûkszik a HUD.

Reaper
3 perc melegítés kell, hogy a mûszerek beálljanak...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

LeonSilver
Azért egy Boss elférne a pályák végén <#nyes>

"egyszerûen alig bírok felállni innen a su25T mellõl"

Én is ígyvagyok vele és abban reménykedek, hogy a blekk sárk is ilyen fasza lesz!!

sure
Szerintem a kabintetõ nagyon útban van, fõleg Su-25T-nél, repülés közben egy CTRL+C sokat javít a kilátáson.

Isten nem bottal, hanem VMware.

sure
Az a legjobb a Su-25(T) törésmodellben, hogy tényleg lehet kényszerleszállást végezni, gyakorlatilag bárhol - a sima Lock-Onban csak útra lehet leszállni, bármilyen finoman is tennéd le a gépet, crash. Egy icipicit mintha hangoltak volna azért a többi gép sérülésén is, ügyesen és/vagy kis szerencsével lehet Le Bourget crash imitációt csinálni Su-27-tel vagy 33-mal.

nekem már mûködõ hajtómûvekkel,a kifutó végérõl indúl a mission.az lehet hogy véletlen nyomtam shift+L-t,mert a harc közepette nehezen találok billentyûket meg,és az egyik rakétához kell a shift+O kombináció,ami ugye ott van az "L" melett.amúgy sikerült letennem a gépet szépen a betonra.zökkenõmentesen.bár a beton lehetett volna picit hoszabb,mert kb a felére értem le,és amúgy sem volt valami hosszú.de valami eszmélet,milyen jól meg van csinálva,hogy miután túlfutott,nem letörnek a futómûvek,és csúszik a hasán,hanem csinált pár bukfencet a földön,a hölgy az orosz akcentusával még bejelentett valami hibát,és bummm!egyszerûen alig bírok felállni innen a su25T mellõl,pedig reggel meló.jó éjt mindenkinek!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

DJ Skyline
eredetileg nem, de kis rásegítéssel lehet 😊 -> #13592

Sziasztok!

A Lock On- ban lehet F-14- essel repülni?
sure
Nálam is volt már párszor, úgy vettem észre, akkor jelentkezik, ha indításnál a SHIFT+L után egybõl hajtómûveket indítok. Ha megfigyeled, a SHIF+L megnyomása után a HUD meg az analóg mûszerek is "hangolják magukat" vagy töltõdnek enyergijával vagy mi a szösz, kell kb. 20-30 másodperc, mire mind beáll a helyére. Ha csak ezután indítok hajtómûvet, nem mutat a HUD késõbb fals bedöntést.

Van vállalkozó szellemû Su-25(T) szakértõ, aki esetleg meg tudja erõsíteni/cáfolni az összefüggést (meg ha akarja, dióhéjban "szakszerûen" elmagyarázni)?

DonZorro
Aki nem lát ki a kabinból az ne jáccon ezzel... <#smile>
Akkor elég neki egy ARCADE játék is vagy egy PS2! <#ejnye1>

Ennek ez az egyik szépsége sztem! Pont ezt szeretem benne, hogy szép kidolgozott a kabin és minden mozog és ÉL! <#worship>

Amúgy is lehet repülni és harcolni ha nem látsz magad elé! Különben mi lenne veled viharban vagy éjjel??? <#nemtudom>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Boconadi
aki nem lát ki a kabinból az nyomja meg az alt+f1 -et.
leonforce
semmi..csak hosszabban kell kilebegtetni picit...finoman.. 😊)

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
csao!
tt megtalalod :
http://www.lockonfiles.com/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=69&min=10&orderby=titleA&show=10#cat

Seven-Four-Seven--Heavy

LeonSilver
Egyébként én egyre nagyobb késztetést érzek arra, hogy a freetrekk helyett vegyek egy gyárit és arra, hogy beszerezzek egy pedált is az 52 mellé.

ezt ismerem,igen.innen szoktam én is leszedegetni.

DJ Skyline
AIM-54, AIM-7, AIM-9 rakétákra lett átírva a dolog, meg pár bombára amiket még szállítgat.

LeonSilver
Innen szoktam cuccokat leszedni hozzá.

ez nagyon állat festés.ja feltettem az F14-es mod-ot,majd le is szedtem.még a track-file-ban is átváltoztatta a su33-ast f14-re.a KH41-es rakéta félih kilógott a F14 alól.

én most csíteket keresek hozzá.hogy tudjak a falon,vagy akár a hegyeken is átrepûlni

L Viper
FC-ben sok küldin kell végigszenvedni, mire megjelenik a "Boss" ?
A-10 kampányban nem volt, remélem a Su-25 T-ben van. Egy végigjátszás illetve magyarítás is jól jönne. Valahol láttam no cockpit modot is. Az nincs meg Neked ? Én sem látok ki a mûszerektõl... <#vigyor1>
LeonSilver
Ja.Nem is értem, hogy miért nem külsõ nézettel repülsz ....

egyébként tényleg alig lehet kilátni a sok szar mûszertõl!látszik a képen is.<#idiota>

ennek a jelenségnek mi az oka?a gép teljesen normáisan mûködött.bár egyszer csak az egér sem mûködött tovább a fülkében.
[/img]

igen,vannak ilyen õstehetségek,mint Te,nektek elsõre megy minden.nekem marad az izzadás,meg káromkodás,míg megtanulom.

LeonSilver

Nincsmit.

DJ Skyline
köszi szépen

Boconadi
hogy nem lehet vele leszállni rendesen? Sosem értettem. Úgy lerakom mint bármelyiket, bárhova. Néhány haveromnak is olyan bonyolult a leszállás, nem értem miért, szerintem semmi nehéz sincsen benne...

no mind1.
LeonSilver
Én már egészen gyakorlott vagyok és azt kell mondanom, hogy fantasztikusan jó vele röpködni!!!Én csináltam magamnak egy gyaorló mapot amin vann T-80, Shilka, valamelyik radaros szar meg néhány gyógyika ( Gvozdika ) és ezeken tuningolom magam.
Az elején én is odavertem rendesen a gépet meg sokszor volt defektes az elsõ futó de lassan - lassan megtanulok vele leszállni!!
És mégegyszer,tényleg egy élmény vele játszani!!!!!

ma le akartam szállni a su25T-vel,ahogy mondjuk egy A10-essel szoktam,és az lett a vége,hogy egszer visszapattant,majd kitörtek a futómûvek.a célok közül meg szinte alig találtam el valamit vele,mert leginkább a gép vezetése kötötte le a figyelmem,és alig tudtam célozni.egyre jobban tetszik.nagyon állat.

LeonSilver

DJ Skyline
ismét egy eszes kérdésem van, hol tudom nappalról éjjelre állítani a játékot mission editorban? mindent megtaláltam már csak azt nem ahol az idõt beállítom

LeonSilver
Egyébként nem "köcsögösködésbõl" vagy mittomén de ~15$ azaz ~2500HUF.
A haver 1* nemmegy el a mekkdonáccba vagy kihagy egy filmet és megvan az ára.
Én azt megértem ha valaki nem szívesen ad ki 12-13-15000 forintokat egy gémre.Na de 2500-at??3-4 doboz cigi ( assszem, már nem bagózok régóta )

LeonSilver

Persze, ott a megoldás fent a bannerban, ajánlom figyelmedbe a fekete- sárgán csíkozott rész pirosbetûs szövegét.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás