• LeonSilver
    Egy picit vitatnám ezt, de tényleg csak egy picit.
    Valóban többet vártunk tőle.Valahogy olyan érzése van az embernek, hogy ez csak egy lonci mod.A képek / videók mintha nem is erről a játékról készültek volna.Azzal meg "majd lesz új motor" szerintem kitörölhetik a seggüket.Jelen formában erősen megkérdőjelezhető, hogy ér e a program 50 dolcsit.
    Nem is beszélve az állítólagos 65-ről a dobozosért ( megjegyzem én megveszem majd de ez egyéni szoc ).
    Azt viszont, hogy semmire sem használható kicsit vitatom.
    Én pédául csak úgy, minden lövöldözés nélkül is szeretek vele röpködni.
    Ugyan IRL nem vezettem még helit ( és jelen állapotban úgy tűnik nem is fogok ) de szerintem a repmodell egészen fasza lett.
    Meg szoktam magamnak mindenféle, idióta küldetéseket eszkábálni és azokkal élvezkedek.A multi részéről még nemtudok nyilatkozni, majd egyszer valamikor kipróbálom azt is.
    Ami a legnagyobb hátránya mindezek ellenére szerintem az amit oly sokszor emleget az ember ( és Balázs is mindig emiatt nyafog, jogosan ) az a dinamikus hadjárat hiánya.2008 vége van, egyszerűen nemtudom felfogni, hogy miért nem így csinálnak meg egy kibaszott játékot amit ( saját elmondásukszerint ) több évre, bővithatően terveznek eladni.Érthetetlen a számomra.
    Lassan - lassan a modok is jönnek hozzá.

Szóval én összességéban azt mondom, hogy igaza van Путин kollégának de én azért kedvelem.