17989
  • LeonSilver
    Egy picit vitatnám ezt, de tényleg csak egy picit.
    Valóban többet vártunk tőle.Valahogy olyan érzése van az embernek, hogy ez csak egy lonci mod.A képek / videók mintha nem is erről a játékról készültek volna.Azzal meg "majd lesz új motor" szerintem kitörölhetik a seggüket.Jelen formában erősen megkérdőjelezhető, hogy ér e a program 50 dolcsit.
    Nem is beszélve az állítólagos 65-ről a dobozosért ( megjegyzem én megveszem majd de ez egyéni szoc ).
    Azt viszont, hogy semmire sem használható kicsit vitatom.
    Én pédául csak úgy, minden lövöldözés nélkül is szeretek vele röpködni.
    Ugyan IRL nem vezettem még helit ( és jelen állapotban úgy tűnik nem is fogok ) de szerintem a repmodell egészen fasza lett.
    Meg szoktam magamnak mindenféle, idióta küldetéseket eszkábálni és azokkal élvezkedek.A multi részéről még nemtudok nyilatkozni, majd egyszer valamikor kipróbálom azt is.
    Ami a legnagyobb hátránya mindezek ellenére szerintem az amit oly sokszor emleget az ember ( és Balázs is mindig emiatt nyafog, jogosan ) az a dinamikus hadjárat hiánya.2008 vége van, egyszerűen nemtudom felfogni, hogy miért nem így csinálnak meg egy kibaszott játékot amit ( saját elmondásukszerint ) több évre, bővithatően terveznek eladni.Érthetetlen a számomra.
    Lassan - lassan a modok is jönnek hozzá.

Szóval én összességéban azt mondom, hogy igaza van Путин kollégának de én azért kedvelem.
  • Putyin
    ahogy be lett vezetve először, később ígéretek, aztán ahogy publikálva lett és végül a tények ismeretében, inkább úgy mondanám, hogy nagy csalódást okozott a BS. Nem használható igazán semmire szerintem. Így ebben a formában lótúró. Nincs áttörés.
  • Molnibalage
    Van külön BS topik. De tényleg nem.
  • polluxware
    Ahogy elnézem titeket nemnagyon csapott meg a BS szele..
  • DonZorro
    Gratula Reaper!!!

VIDEÓT akarunk...
  • Reaper
    Thx!
  • JoeDestroy
    Gratulálok!
    Tetszett a bemutató :)
  • leonforce
    hol lattad..?
  • leonforce
    persze..jo a fraps...
    csak k..vara zabalja az FPS-t...ugyhogy inkabb maradok ennel a szarnal..legalabbis hosszabb videoknal..
    tenyleg..!az Xvid-hez melyik hangtomoritest valasszam..?
    koszi..!
  • Boconadi
    Ja, semmi bocs. Nem láttam meg elsőre sok sikert
  • Boconadi
    hogyhogy nem neveztél?
  • gsg16
    használj fraps-et.azzal egyszerűbb.szerintem.
  • DonZorro
    Skacok, tölthető a Black Shark angol verziója... Mindössze csak 50$...
  • leonforce
    OK..
    koszi..
    de mondom h neha van hang,neha nincs...
    mitol fugghet...?(mindig allitani kell azt a szart amit mondtal..?egyszer mar beallitottam..)
    es melyik opciot valasszam...?
    van vagy 5 fele valaszthato hang tomorites a Lonci AVI szerkesztojeben....az Xvid-hez melyik passzol..?
    egyenlore ennyi.. :)
    koszi..! csakesz
  • gsg16
    akkor airshow-n.
  • Reaper
    Ez nem verseny:)
  • gsg16
    a hétvégén néztem a VFAT Showt.egy Fetival Airshow Team nevű F15-ös 4 gépes formáció volt.a gépek festése erősen hajazott a Blue Angels gépek festésére.rengeteget váltogatták a kamera nézeteket.látszott,hogy gyakorolnak a kamerákkal.a verseny biztos jó lesz már.műrepül valaki kis hazánkban FC-el?érdekelne a dolog.
  • gsg16
    a hangbeálításoknál,a windows tálcán,a jobb alsó sarokban,a kis hangszóró ikonra kattintva, álítsd be,hogy ne a mikrofon,vagy valamelyik más hardver eszköz legyen használva a hangfelvételhez,hanem a sztereo keverő.az én gépemen legalábbis így írja.ez után lesz hangja a felvételnek a játékban.
  • leonforce
    udv minden pilcsinek..!
    segitsegetkernek..!
    ha track-bol akarok AVI videot szerkeszteni(a beepitett konvertaloval) melyiket celszeru hasznalni..?
    eddig XVid-et hasznaltam de egy csomoszor nem volt hang(kb 40%-ban)..foleg ez a problemam8majd szetb..ott az ideg mikor 1 fel naputan csak hang nelkul van meg a felvett anyag..)...
    melyik hang opciot hasznaljam..?
    koszi..!
  • Reaper
    VFAT show
  • Putyin
    Az E-bay olyan, mint a Vatera. Mindenki árulhatja rajta amilye van. Cégek, szervezetek, magánemberek. Mindenki maga dönti el, hogy szállít avagy sem. De szinte mindig meg lehet állapodni az eladóval, hogy küldje el. Amúgy, ha jól körbenézel EU-n belül is találhatsz jó áron akármit.
  • TG Gida
    Hali!
    Az ebay szállít Magyarországra is?
  • Reaper
    A most hétvégi főpróba időbeosztása:

VFAT Rehearsal

Csodákat ne várjatok szerintem, mert a cameramanok is gyakorolnak:-D
  • Putyin
    na, pont erről beszéltem. én elég sokat dogolok. ott meg végképpen kellenek azok az eszközök, amik kezelhetőbbé teszik a szimet.

el kell dönteni, komolyan akarunk szimezni vagy csak matyizni. mert esni kellni jó egy akármi is. de egy X52-től már sokat vár az ember, aztán jön a pofáraesés. Én asszem 3 x45-öt használtam el 3 év alatt, aztán vettem egy cougart lassan 3 éve, és eddig csak az X Y potit kellett cserélni valami 12oo forintért. a pedál CH, eddig egyszer szedtem szét kontakt sprayt fújni bele. De én nem bánok annyira finoman az eszközökkel mint pl a Reaper vagy eemee, mert dog közben ha valamire nem figyelek, az a kifejtett erő. Az X széria recseg ropog, nekem még mindig a gyári mechanika van a cougarban, néha befújok a lyukon egy kis anyagot és hello. Ma egy pc 2oo alatt nem igen áll meg, egy cougar 2oo$ ez Ebay-n. Most nem tudom mennyi a saitek, de tuti van egy huszas.
  • LeonSilver
    Így igaz!Isten bizony mondom egész más így repülni.Nekem nagyon - nagyon hosszú ideig MS FFB pro botom volt.Még az egyes.Igen szerettem mert ha mást nem hát HW-t tud csinálni az MS.De amikor megvettem az x52-t és először kipróbáltma hát majd befontam a tökömszőrét.... Nem beszélve a pedálról.Pedig nekem csak egy szaros kormány pedálom van amit használok de ég és föld a külömbség a bot tekergetése és a pedál között.
  • Putyin
    szerintem meg egyszer vegyél egy drágább, de jó joyt, amivel öröm lesz leülni repülni. a csuklóval tekerem az oldalkormányt kategória nem egészen ez. ha normálisan akarsz szimulátorozni, akkor gázkar, pedál, joy 3 egység és nem kettő vagy egy. nekem volt mindenféle, és amennyit elszórtam a sok kínai műanyag fosokra kb 2 cougar is kijött volna belőle.
  • LeonSilver
    Igen.Erre gondoltam éppen.Ugye a mezein is van óra meg stopper meg kutyafaszaláncolstól de megmondom őszintén, hogy még soha sem használtam.
  • Solt
    Főleg, ha a gázkar nem az orrod előtt van az asztalon...
  • LeonSilver
    Na.
    A mezei x52 ilyet nemtud.

Bár szerintem ez teljesen fölösleges fícsör.
  • LeonSilver
    Az x52 pro-nak az MFD-je is más nem ??
  • Scottt
    Nézz át az il-2 topikba ez a vita megy éppen:)
    Ha nem akartok sokat rászánni[kb 10k]akkor egy Saitek Cyborg Evot ajánlok(pöpec az enyim kb 2éves és semmi baja pedig aktívan nyüstölöm)
    Illetve amit említettél az X-52 ne pro hanem sima.A pro nemér meg annyi árkülönbséget:)
    Ha milliomosok vagytok vegyetek egy moddolt Cougart:)
  • wittman
    A Saitek X52 és Pro is Hall szenzoros az X és Y tengelye.
  • wittman
    A különbségek miatt nem ér annyival többet a Pro, mint a sima X52. Én nyüstöltem 2 évig a simát és nem volt semmi gond vele, csak a bot tengelyén alul található műanyag kúpos tárcsát kell zsírozni, de nem gépzsírral.A Pro-nál ez a kúpos tárcsa már fém, de egy műanyag peremre fekszik, ezért ezt is zsírozni kell., mert a fém "megeszi" a műanyagot.
    Kinézetre a sima egy kicsit karácsonyfa jellegű. de tökéleteses megállja a helyét. Úgy tudom a profil szerkesztő ugyanaz mindkettőnél. Azt nem tudom, hogy most mennyi a pro, de a sima verziót már 20ezer Ft-ért is lehet kapni, így bőven megéri az árát.
  • franko2
    Még arra lennék kiváncsi hogy az X52 és az X52Pro közt pontosan milyen különbségek vannak mind funkcióban mind minőségben mert ha nem sok akkor a szimpla is jó volna, árban nagy a különbség de én csak a szinben láttam különbséget meg azt olvastam hogy a kijelző már több mindent tud kijelezni de eddig csak az FSX tudja kihasználni ezt a plussz, ami meg nem megy az én gépemen.
  • franko2
    Sziasztok, karácsonyra a család meglep egy joystick-al engem de mivel ők nem értenek hozzá ezért én választhatom ki. Én olyat szeretnék ami külön bothormányból és külön gázkarból áll de nem nagyon találtam a neten mindenhol a Saitek X52-es vagy x52 pro volt ami nagyon tetszik is, de nem tudom mennyire tartós. Valakinek van ilyan joystickja? milyenek a tapasztalatok? mennyire tartós? Nekem eddig Genius meg hasonló minőségü joystickjaim voltak (ezért is szeretnék most egy komolyabbat) amikkel a legfőbb problémám az volt hogy újkorukba elég jól müködtek (kivéve a gázkart az valahogy mindegyiknél gagyi volt, már ameiken volt) de pár nap, hét használat után kezdtek pontatlanok lenni, az addig stabil kar meg gombok kezdtek lötyögni volt hogy potmétert is kellet cseréljek, pedig nem szoktam brutálisan játszani csak ezek nem voltak tartósan megcsinálva, ezért érdekelne hogy megéri-e a pénzt, kinézetre a gombok sokaságát nézve nekem nagyon bejön csak az idegesítene ha kiadnánk egy csomó pénzt érte és hamar meggyengülne, amúgy tudja valaki milyen rendszerrel müködik potméteres fotocellás vagy más? Esetleg ha tudtok egy linket ahogy a belső szerkezetről is vannak képek.
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • SzKrisztian
    Sziasztok, van egy joystick-on és ezen van egy nézőpontváltó amit ha mozgatok különböző irányba tudok nézni de úgy is marad a nézet, és nekem kell visszaállítanom alapnézetbe én úgy szeretném megoldani mint ahogy az IL2-ben lehet állítani hogy ha elengedem a nézőpontváltót visszaugrik alapnézetbe, megoldható ez valahogy?
  • TG Gida
    Kecskeméten, augusztus elsején megihatjuk azt a sört:)
  • Reaper
    Passzolom, részletes program még nincs...
  • repvez
    kösz
    Gondolom akkor ez a ti szempontotokbol csak jo mivel kevesebb lesz a lag veszély a bemutato során.A nézöknek meg egy kicsit rosszabb mivel nem válthatnak nézetet kedvükre.
    Kezdési idökröl már van hir megint 23:00-töl lesz majd helyi idö szerint a kezdés?
  • Reaper
    Tudtommal idén végre csak stream-en keresztül lehet majd nézni...