Lock On: Modern Air Combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hy!

Volna még egy kérdésem. Daemon Tools-al próbálta a cimbim "bemountolni" az FC-t (asszem mdf vagy mds formátum) de nem indul el néki összeakad, nem látszik a total com-ban. Tudnátok segíjni a problem "közömbösítésében"?

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

Hy mkinek!

Szeretném ismét segítségeteket kérni.
Láttam a game-hoz, pontosabban a MiG-29-hez magyar kamuflázst.
Hol lehet ezt megkaparintani? Én ugyanis MiG-29 mániás vagyok, fõleg ha hazairól van szó!

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

Boconadi
szerintem élõben sem igazán 1 gépet küldenek 1 hajó ellen.
Próbáld ki, hogy miután az egyik köteléktársad indított kh-t, 2-3 mp után te is indíts. Így nagyobb az esélye annak, hogy közelebb kerül a te raksid, az övé pedig ilyen "csali" féleség.
DJ Skyline
a játékon belül is betudod állítani, itt
bár ez egy régebbi kép, nekem a Shift meg a Curv középre van állítva

ClassicArmy
Sziasztok!

Nem tudnátok segíteni abban, hogyan lehetne normálisan bekalibrálni a joyomat? Mert ami itt van windowsban az valamiért nem jó, lehetettlen bekalibrálni. Pedig régen jó volt de most nem lehet... Esetleg van vmi külön program erre a célra? (amúgy a joy egy Logitech Attack 3)

Elõre is köszi

This is my rifle. There are many like it , but this one is mine. Without my rifle I am nothing. Without me my rifle is nothing.

sure
Jaja, a többivel nem lehet ilyen mókákat, hogy túlfutunk a Kuzin és túléljük, majd az eject helyett csetelés és screenshot készítés miatt elcsap minket.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Siluro
Ez bizony azért van, mert a Su-25 T mûködik normálisan, nem a többi.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

sure
A kísérõidet a "Vector to tanker" paranccsal tudod repülés közben tankolni küldeni.

üdvözlet mindenkinek a AI pilótákat rá lehet venni az missio editorban hogy tankoljanak mert nekem nem megy a segítséget elõre is köszönöm.

Scottt
AFM<#idiota>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

köszi a segítséget,de szerintem a client-re nem kell rákattintani.én úgy csináltam,hogy kijelöltem az útvonalát a gépnek,és a cél elõtti utolsó waypoint-nál nyomtam meg azt,hogy attack.azután lehetett a target gombra klikkelni,és kijelölni a hajót.amúgy ha a hajót beálítod high-ra,vagy exelent-re,akkor a KH41-es nem ér a közelébe a hajónak.jóval elõtte kilövik.én most addig lõdöztem a hajóra,amíg volt üzemagyag a gépben,folyamatos fel,és leszállásokkal,és nem tudtam a hajót eltalálni.de amúgy nagyon bejött ez a hajó elleni harc.ja az miért lehet,hogy minden géptípusban normálisan mûködik a joy-om,de a su25t alig akar reagálni a mozgásokra.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

LeonSilver
Nnnnna.A route-nál megadod azt a pontot ahol a cl van majd átkapcsolsz a targeting-re, nyomsz egyet a client-re, beállítod a célt.Így már lehet puffogtatni a ladikra.Mondjuk nekem simán levadászták a 41-est.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Mondjuk a missionplannerben amikor a célt próbáltam megadni az istennek sem akarta a ladikot hanem valami mást írt oda.Minnyá megnézem, hogy mit.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Hát kérlek az a nagybüdös, hogy én próbáltam inkább kevesebb mint több sikerrel.Ami a lényeg, hogy az editorban rendesen megkell csinálni a küldetés beállításait.Ahogyan a faszi is csinálja.De valamilyen elõttem rejtett ok miatt nekem nem a ladikot fogta be célként hanem egy közeli röptér kifutóját és ennek öröméra arra is indult rá a 41-es...

köszi,leszedtem!

én végig csináltam mindent e szerint a videó szerint.kiválasztottam a hajót,a su33-ast,a rakétát,a su33-asnak kiválasztottam az antiship strike feladatot,kijelöltem a hajót,mint azt a pontot,amit támadni kell,majd felszállok,ráfordulok a hajó felé vezetõ irányra,megnyomom a "7"-es gombot,ahol mutatja is,hogy ott a KH41-es,majd megnyomom az "i"-t,ekkor a HUD bal szélén megjelenik egy "N" betû,és nem történik semmi.nemtudom indítani a rakétát.indított már valaki KH41-est?

DJ Skyline
mind a kettõhöz kompatibilis. innen letudod szedni ha érdekel

DCS-hez készül már egy normális(abb) Tomcat, lesz hozzá 3D pilótafülke, müködõ kapcsolókkal gombokkal miegymással, meg normális fizikával, stb

ez FC-ben van meg?vagy csak 1.02?

DJ Skyline
képes igen, csak ha alap állásban van, akkor a flaps is kinyílk :S nem tudom lehet-e úgy hogy a flaps ne nyíljon vele együtt, még nem jöttem rá

így néz ki ha minden nyitva van ami csak létezik (kivéve a fékszárny, azt elfelejtettem 😄 de másik képen látszik)

akkor a szárny, ilyen alapjáraton alacsony sebesség mellett

kicsit gyorsabban megyünk, akkor már összecsukódik teljesen

lassítunk akkor a kettõ közötti állásba nyílik ki

aztán ha lassan megyünk akkor meg teljesen kinyílik megint

ez az F14-es képes a szárnyait variálni,vagy mindíg ugyanúgy állnak?

a lockonfiles-ról leszedtem egy magyar légierõ mod-ot.ott azt írták,hogy majd bõvítik.ismeri valaki?lett bõvítve,ha igen,honnan lehet beszerezni?

köszi,az Erõ legyen Veled!

LeonSilver

LeonSilver
Talán ez segít papu!

üdv!a FC-ben hogy lehet indítani a KH41-es rakétát hajó ellen?ma kb 50X lövettem szarrá magam az oliver perry-vel,de nemtudok rájönni.a manualban nem sok utalást találtam rá.vagy csak elkerülte a figyelmem valami.

amit a virtuális cocpit-ben eltöltünk idõt,az sosem kárbaveszett.

L Viper
De a megközelítés gyakorlásával igen sok hasznos tapasztalatot szereztél, tehát nem volt kárba veszett idõ <#vigyor>
polluxware
Rávezetjük itten egymást az apró bakikra, oda se neki...

DJ Skyline
kész, megyek el remetének vagy nem tudom, de ez nagyot koppant most 😄 100 éve Tomcat buzi vagyok, tudom hogy kosaras a dolog, de le nem esik hogy KC-10-re próbálom ráhegeszteni...ahhhhhh <#falbav><#falbav><#falbav>

DJ Skyline
ó hogy az isten.....le nem esett egész nap hogy én egy kosaras csõre próbálom ráerõltetni a nem kosaras csonkot. én állat, hát igen, csöppet meleg volt ma a szobában, jó hogy nem süti egész nap a szobát a nap <#idiota> hát ez fájt most 😄

polluxware
Én aztán síkhülye vagyok ilyen téren ,de te a csöves KC-135-öt rá nem cuppantod a kosarat igénylõ su-33-F-14 hibridre.

sure
Próbáld meg berakni az S-3 Vikinget tankernek.

Jah KC-10, elqrtam...de a végeredmény szempontjából mindegy, eleve a tankolás módja nem kompatibilis.

sure
Most úgy õszintén, ha az F-14 a Su-33-ra van ráhúzva, csoda, ha meggajdul, mikor a KC-135-bõl akarsz tankolni????

sure
OFF

Válasz erre gombot lehetne :S -estleg? htx

ON

bár lehet,hogy a játékot rontották el,és az életben a gépben van olyan gom,hogy ha megnyomod,akkor azonnal 60%-on kezdenek mûködni a hajtómûvek,és a készítõk csak a játékosokat szívatják azzsl,hogy fel kell pörgetni azt a hajtómûvet.nemtudom.vadászrepülõben nem ûltem még.<#idiota>

persze mint az életben,itt is meg kell várni,hogy felpörögjenek a hajtómûvek.

a hajtómûvek az 1.02-õben ha jól tudom a "page up" gombra indúlnak,egyszerre mindkettõ,ha kéthajtómûves,és a "page down"-ra lehet lekapcsolni.ha jól emlékszem

DJ Skyline
így néz ki, ilyenkor szokta elkezdeni leengedni :S nyitva van a csõ, aki tudja hol van a Tomcaten a töltõ az látja a kis pöcköt a képenn, csak most egybe olvad a képen a géppel (pilótától jobbra)

kipróbáltam F-15-tel, azzal ment a dolog, sajna akkor ez a gép nem kompatibilis ilyen téren az alap verzióval. lehet mert Su-33 fizika meg ilyenek? nem tudom, igazából a gép teljesen amics a fizikát leszámítva, nincs is a ruszki gépek között, úgy lett megcsinálva

a csonkot az 1.02-ben szerintem akkor engedi ki,amikor te is kielemed a töltõ csövet.és akkor is csak egy bizonyos távolságból engedik ki.
amúgy meg jó,ha eleinte szép hosszú egyenes útszakaszokat jelölsz ki a tankernek.
ja és amikor az én vieókártyámon beszart a ventillátor,nekem újraindította a gépet.elõször "bekockásodott" a kép,aztán újraindúlt.

DJ Skyline
bár, azt nem próbáltam még ki hogy egy gyári repülõvel tankolok, na majd mindjárt megnézem

DJ Skyline
sima van, illetve van FC is, de az, khm, nem origi és nem tudom beüzemelni.
a probléma az hogy nem engedi le a csonkot, még akkor sem ha felveszem a sebességét a tankernak, semmi nem történik :S régebben már akkor leengedte mikor még a közelében sem voltam

sure
Flaming Cliffs-ed van-e?

1. Ha igen, és Su-25(T)-vel próbálod, elõször "Power switch" (SHIFT+L), utána lehet tovább haladni. Vártál-e, hogy beinduljanak? Az indítás után meg kell várni, míg felpörög(nek) 60%-ra a hajtómûvek.

2. "mikor már a gép fele a tanker felett van"
Talán érdemesebb picit alulról megközelíteni a csonkot, és viszonylag kis sebességkülönbséggel (ugat is, hogy "Breakaway breakaway" ha az AI úgy találja, hogy túl nagy sebességgel cuppannál rá)

Arra meg, hogy a szerzõ állítja, nála minden OK, nem vennék mérget. Meg pl. lehet, hogy nála Flaming Cliffs van, nálad meg sima Lockon, ezért nála megy, nálad meg nem.

ALT+Home,Shift+Home ezzel indítod a hajtómûveket és az alt+end shift+end-el állítod le
DJ Skyline
hali
lenne 2 láma kérdésem a játékkal kapcsolatban?

1. hogyan tudom a hajtómûvet ki/be kapcsolni? alapjáraton a home / end kombináción van, de nem történik semmi ha lenyomom õket, ha átállítom másr, akkor se nagyon

2. a légi utántöltés nem nagyon akar menni. beállítom hogy a tanker feladara legyen refueling, az x ponttól kezdje el, stb stb, de kb akkor engedi le az utántöltõ baszt mikor már a gép fele a tanker felett van. régebben nem így volt, mûködött rendesen.

lehet hogy bekavar az hogy teljesen más modell van a Su-33 helyén? nem hiszem mert aki benne volt a készítésében a modellnek, az azt mondta hogy nála minden ok, akkor valamit én bénázok

LeonSilver
oké

Ismét nagyon köszi a gyors segítségedet!

Molnibalage
Nem. Alap felrak aztán 1.02 azt hajrá!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
"Túlmelegedett vidkaritól max lefagy a kép, de nem indul újra a másííná."

De.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

NEXUS6
Kicsit tuningolgattam a gépet, ha a RAM túl van húzva akkor csinálja nálam is ezt az újraindulósdit.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Köszönöm a gyors segítséget gsg 1.6!
Az 1.02-nek van valamilyen külön telepítési rafinériája?
Nem vagyok egy nagy számítógép-guru, csak ezért kérdem.