Lock On: Modern Air Combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volna még egy kérdésem. Daemon Tools-al próbálta a cimbim "bemountolni" az FC-t (asszem mdf vagy mds formátum) de nem indul el néki összeakad, nem látszik a total com-ban. Tudnátok segíjni a problem "közömbösítésében"?
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Szeretném ismét segítségeteket kérni.
Láttam a game-hoz, pontosabban a MiG-29-hez magyar kamuflázst.
Hol lehet ezt megkaparintani? Én ugyanis MiG-29 mániás vagyok, fõleg ha hazairól van szó!
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Próbáld ki, hogy miután az egyik köteléktársad indított kh-t, 2-3 mp után te is indíts. Így nagyobb az esélye annak, hogy közelebb kerül a te raksid, az övé pedig ilyen "csali" féleség.
bár ez egy régebbi kép, nekem a Shift meg a Curv középre van állítva
Nem tudnátok segíteni abban, hogyan lehetne normálisan bekalibrálni a joyomat? Mert ami itt van windowsban az valamiért nem jó, lehetettlen bekalibrálni. Pedig régen jó volt de most nem lehet... Esetleg van vmi külön program erre a célra? (amúgy a joy egy Logitech Attack 3)
Elõre is köszi
This is my rifle. There are many like it , but this one is mine. Without my rifle I am nothing. Without me my rifle is nothing.
Isten nem bottal, hanem VMware.
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
DCS-hez készül már egy normális(abb) Tomcat, lesz hozzá 3D pilótafülke, müködõ kapcsolókkal gombokkal miegymással, meg normális fizikával, stb
így néz ki ha minden nyitva van ami csak létezik (kivéve a fékszárny, azt elfelejtettem 😄 de másik képen látszik)
akkor a szárny, ilyen alapjáraton alacsony sebesség mellett
kicsit gyorsabban megyünk, akkor már összecsukódik teljesen
lassítunk akkor a kettõ közötti állásba nyílik ki
aztán ha lassan megyünk akkor meg teljesen kinyílik megint
Jah KC-10, elqrtam...de a végeredmény szempontjából mindegy, eleve a tankolás módja nem kompatibilis.
kipróbáltam F-15-tel, azzal ment a dolog, sajna akkor ez a gép nem kompatibilis ilyen téren az alap verzióval. lehet mert Su-33 fizika meg ilyenek? nem tudom, igazából a gép teljesen amics a fizikát leszámítva, nincs is a ruszki gépek között, úgy lett megcsinálva
amúgy meg jó,ha eleinte szép hosszú egyenes útszakaszokat jelölsz ki a tankernek.
ja és amikor az én vieókártyámon beszart a ventillátor,nekem újraindította a gépet.elõször "bekockásodott" a kép,aztán újraindúlt.
a probléma az hogy nem engedi le a csonkot, még akkor sem ha felveszem a sebességét a tankernak, semmi nem történik :S régebben már akkor leengedte mikor még a közelében sem voltam
1. Ha igen, és Su-25(T)-vel próbálod, elõször "Power switch" (SHIFT+L), utána lehet tovább haladni. Vártál-e, hogy beinduljanak? Az indítás után meg kell várni, míg felpörög(nek) 60%-ra a hajtómûvek.
2. "mikor már a gép fele a tanker felett van"
Talán érdemesebb picit alulról megközelíteni a csonkot, és viszonylag kis sebességkülönbséggel (ugat is, hogy "Breakaway breakaway" ha az AI úgy találja, hogy túl nagy sebességgel cuppannál rá)
Arra meg, hogy a szerzõ állítja, nála minden OK, nem vennék mérget. Meg pl. lehet, hogy nála Flaming Cliffs van, nálad meg sima Lockon, ezért nála megy, nálad meg nem.
lenne 2 láma kérdésem a játékkal kapcsolatban?
1. hogyan tudom a hajtómûvet ki/be kapcsolni? alapjáraton a home / end kombináción van, de nem történik semmi ha lenyomom õket, ha átállítom másr, akkor se nagyon
2. a légi utántöltés nem nagyon akar menni. beállítom hogy a tanker feladara legyen refueling, az x ponttól kezdje el, stb stb, de kb akkor engedi le az utántöltõ baszt mikor már a gép fele a tanker felett van. régebben nem így volt, mûködött rendesen.
lehet hogy bekavar az hogy teljesen más modell van a Su-33 helyén? nem hiszem mert aki benne volt a készítésében a modellnek, az azt mondta hogy nála minden ok, akkor valamit én bénázok
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
De.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Az 1.02-nek van valamilyen külön telepítési rafinériája?
Nem vagyok egy nagy számítógép-guru, csak ezért kérdem.