nos!meghúztam úgy,ahogyan a videón a srác csinálja!Minden faszán műkszik,8 perc stabilitásteszt (everest) után sem ment 70 fok felé a tepm egyik magnál sem.Amúgy nem tudom mennyi ideig kell ezt a tesztet futtatni,vagy ennek majd egyszer csak magától vége lesz?Vagy hogyan van?Mert én lestoppoltam 7 perc után.Aztán,nem tudnád elmagyarázni,hogy ez a dolog amit az Advanced Bios features-nél disable re állítottam át(C1E,TM2,CPU EIST),a videóban a 3. percnél van;szóval hogy ez mit is jelent pontosan?Meg még annyi,hogy esetleg nem tudsz e még valami jó kis cpu-test programot az everesten kívül?Így most minden jó magyon örül a fejem:),de azért nem akarom elbízni magamat,amugy is még játékot ki sem próbáltam így;mert múltkor írtam hogy volt egy kékhalál Cod 4 multizás közben,bár ha a stabilitástesztet bírta...!Ez a teszt amúgy a memóriát is teszteli?bocsi a sok kérdésért...csak tényleg okosabb akarok lenni ebben a témában,mint amilyen most vagyok,de ha ez így műkszik majd a jövőben is,ígérem nem nyaggatlak többet:)!