Miért lép ki minden alkalmazásból, hogy xy .exe hibát észlelt ezért leállt! Már win-t is ujra tettem 3x. Semmi változás.
Memtest86-ot inditom, egyből kiakad a hibáktól!, pedig zsír uj ramok.
Kiszedem mind, egyesével letesztelem, semmi bajuk!
Visszateszem mind, lefuttatom memtesztet, semmit se talál!
Aztán benyomom gép, indit 3dmark06, felénél szétesik a kép, s kiirja 400x300 -ba 16bit -es, hogy nv4_disp.dll megsérült, inditsam ujra a rendszert!
Ma ujrainditom, mondom letesztelem megint a mem-eket! berakom memteszt, egyből kiakad a hibáktól!
Ujra megmozgatom mind, ujra teszt, nem talál semmit!
Játékokból is, hol 1, hol 30 perc utánn lép ki.
(azóta megy a gép) de nincs kedvem megint kivárni 2 óra memteszt-et!
eddig még nem volt hiba, most meek tolok egy kis game-t, hátha kékhalál!!
gépem: Asus M3N HT Deluxe, AMD 9950 Quad, 4*1Gb Geil BD 1066, BFG 9800 GTX+ 512 oc, Chieftec 700W,
Memóriákat a bios-ban beállítottam, hogy ddr2 1066, a feszültséget meg 2.28 V -ra! De azt kiirja a CPU-Z hogy 533-as, de feszt nem ír! Everest meg azt irja a dimm voltage -ra hogy 1.8V
Ahhoz hogy annyi is legyen a feszültség, bios ban be kell kapcsolni a JumperFree Configuratin -bam az AI Tuning-ot hogy Manual legyen , vagy elég ha AUTO-n hagyom, és csak a feszt állítom át, akkor át is állítja?
Az beállítottam, hogy 5-5-5-15 legyen az időzítés is.
Egyszerűen már megőrülök, 320k -em ráment, és egy FOS!!!!
Nem stabil, kilépeget progikból, hogy exe hiba, nincs vírusom, szüz XP SP2 , gyári driverek, game, és nem megy!!!!!
PLS valami ötletet, mi lehet a hiba!
Memtest is egyszer talál, aztán nem, utánna megint, aztán megintnem talál hibát!!! ezt se értem de nagyon!
Köszi, ha csak elolvastátok!
Vagy vigyem be egy PC bolt vagy szervízbe, megállapítják a hiba okát?
Vagy hajítsam ki az ablakon???
Csumi