• zolo
    Csak játékra jó? - Eleve arra van kitalálva, és az újabbak már asztali dvd-t is helyettesítik.

Végelátalan töltés? - Pc-n is ugyanúgy töltődik be a játék , ugyanannyi idő vagy még több.

Grafika ? - Grafikája most elégéggé szép , egy szinten van a géppel+ van ahol sokkal szebb, plusz még 3 év múlva is szép lesz , és tutira nem fognak szaggatni a játékok.

Net? - Nem kötelező netezni, nem arra találták ki elsősorban, inkább a helyi élményre koncentrál, leülsz haverral osztott képernyőben játszani, ami mostanság kiveszett a pc-s játékokból ( mindenki a netes multira koncentrál , tisztelet egy-két kivételnek)

Ár? - Feleannyiba kerül , mint egy vele egykategóriájú Pc.( most csak a box-ra alapozok , Tv-t meg mindenki eldönti mennyit ér meg- nem kötelező újat venni)

Játékok? - Ps1/Ps2/Xbox/ is fel van törve, rengeteg játék van a neten, nem kell megvenni feltétlen.Plusz vannak olyan sorozatok , amiket soha nem fogunk Pc-n viszontlátni. ( Tekken, Gran Turismo stb. )

Ps1 -em volt/van, elég jó játékok vannak rá , olyan grafikával, ami megjelenésekor ( 1995 ) Pc-n elképzelhető se volt.

Összegzés: Most Pc-s vagyok, Ps1-em még mindig van, néha játszok vele, és még mindig tud örömet okozni - 12 éves gép.Plusz ha megengedhetném magamnak ( ha lesz pénz meg is fogom ) , hogy beruházzak egy Ps3-ra, bármikor gondolkodás nélkül megtenném. És ezt úgy mondom , hogy álltam/állok mind2 oldalon.

Ps.: Ez meg hogy utáljuk a Pc/Ps/Box -t már nagyon unalmas , szerintem a Pc-s játékoknak leáldozott topik is nagy baromság.

ON