Annak, akinek nem sikerült húznia a kártyát:
- Milet?! ATI, nVidia
Nekem ATI van és a RadLinker progival manuálisan lehet húzni.
De amit Én ajánlok az az Ati Tray Tool, nem ATI Tool !!!
Ill. mi az, hogy nem tudod húzni. OverClock-olni úgy lehet, hogy vagy manuálisan húzod feljebb a GPU-t, RAM-okat, vagy pl. ATI Tray Tool-al megkeresteted a MAX értékeket, majd elmented egy profilba az értékeket, aztán azt betölteni, amikor kell.
Hát ha azt mondjuk, hogy a 3D Mark 2003-al ne nagyon tesztelgessünk játékot, akkor ugyanígy megkérdeném, hogy a 2006-ot azt kiknek gyártották?!
Melyik az a gamma jelenleg a piacon, amelyik azt kívánná meg, hogy a 3D Mark 2006 simán fusson miatta?!
Szerintem a legjobb teszt, maga a játék. Vmilyen utility-vel megjeleníttetni az FPS-t játék közben és azokat figyelni játék közben.
Ill. szintén, szerintem :) a 3D Mark 2003 még megállja a helyét, legalábbis Nálunk Mo-n :)
A FutureMark további termékeihez úgy érzem egy kicsit nyugatabbra kellene laknunk, hogy tuningolhassunk érte, értük, ...
Bye, KranaZoli.
Ja, a játék gépet szeretne magának. A legfontosabb a videó kártya. Ott ne spórolj, az végzi a legtöbb munkát, ha játszol és minden mást jóval könnyebben tudsz majd még bele venni, legyen az RAM, vagy CPU. De a videó kártyából top kategóriát vegyél és inkább menjen pl. a RAM, CPU rovására. A játékok meg fogják hálálni.
Nem sokszra mész majd a Pixel Shader 2.0-val, ha a játék már support-álja a 3.0-t. GPU, GPU, GPU!!! Minden mást ezek után tegyél, jelen esetben.