• KranaZoli #30418
    Jah, sikerült elindítanom :)
    Látom eléggé azonos a PC konfigunk.

Ez érdekes amit mondasz, mert mint azt Én is már jó pár üzenetben írtam, valóban nem hajlandó DDR400-ként menni, akármit is prószál az ember.

De azt nézted, hogy ha csak 1 db DDR400 van benne, akkor "rosszabb" a memória időzítése, mintha 2 db DDR400 lenne benne, de csak 333Mhz-en megy?!

Ill. még az érdekelne, hogy mennyire tudod húzni a cuccost.

Én az FSB-t 230-ig tudom szépen húzni úgy, hogy semmi gond nélkül fut rajta minden.
    A memória időzítéseket átállítottam 2,5-2-2-6 és az AGP-t most jelenleg 67Mhz-en hajtom.

Prószáld meg ha gondolod ezeket és szerintem utána az Everest-ben pl. a memória késleltetésnél az első helyre fogja tenni a géped :)

Más:

Tegnap letöltöttem a PowerStrip progit, meg hozzá crack-et is.
    De ahogyan nézem ezzel csak manuálisan lehet állítani a GPU órajelet és DDR Mhz-et?!

Én emléxem v.mi olyan progira, ami elkezdte szépen emelgetni mind2 értéket automatikusan, mert így kicsit nehézkes, hogy vajon meddig tolja fel az ember, amikor azt mondom Neki, hogy alkalmaz és nem száll el a gép :)

Én tegnap, hogy működik-e feltoltam mind2 max-ra és olyan szépen elhalt minden :) öröm volt nézni :) vagyis működik a progi, csak 1enlőre fongom sincs milen értékeket állítsak be GPU-ra és DDR-re?!

(bár ami titkos álmom, hogy lecserélni a graf kártyát mire kijön a STALKER :)

Bye, KranaZoli.