Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Van egy KingMax SuperRam 1GB RAMom, és sehol se találom, hogy az egyes dolgokat (pl. CAS latency) mennyire állítsam be ehhez a memóriához. Ha tudja valaki az ÖSSZES cuccot mennyire állítsam be (tehát gyári mûködésre), segíthetne, mert a úgy látszik nem létezik olyan BIOS, amelyik kitalálná magától az ilyet <#vigyor4>#vigyor4>
púúúúú
Repatarurgyán
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
csak egy vinyom van ugyhogy valszeg alá fogom rakni a ventit hogy felfele fújja rá a levegõt...
a ház aljában van a vinyohely 2-t lehet egymás fölé rakni, most a fölsõben van vinyo ugyhogy alá megy a venti csak nem ragaszthatom a ház aljához mert akkor nicns helye a levegõnek 😊
majd lefényképezem ha anyám hazahozza a fényképezõmet 😊
így egyszerre tolja mindkettõre vagy ahány van...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A winyónt meg tapizd meg hogy inkább az alja vagy a teteje melegszik, ha meg egyformán akkor nézd meg hogy kényelmesebb feltenni (hol fér el jobban, hol van mihez rögzíteni...)
amugymeg szted vinyo alá vagy fölé érdemes ventit rakni(tehát az aljára fújja a levegõt vagy a tetejére?)
többi ventidet hogy rögzitetted? ugylátom azknak se nagyon van gyári hely...
Az viszont érdekes hogy a winyón ugye nincs hûtõ és olyan forró így a dögmelegben hogy alig lehet megfogni, lehet venni kell alá egy ventit. (bár 2 nyarat megélt már így és ha mégegyet kihúz utánna úgyis SATA-sra kéne már cserélni)
ÉS az oldallap rajta van+ ki van bélelve szivaccsal.
MEg most akarok rezgés elnyelõ talpakat.
Meg hát azért csak hallom, ha reggel bekapcsolom alig van hangja, most meg egész erõteljes.
Ez azért lehet, mert a házat felmelegíti a proci+HDD+VGA és a meleget érzékeli és emiatt szabályozza magát úgy, hogy nagyobb fordulatszámra kapcsol?
Vagy miért?
Floppy helye alatt bekapcsgomb és semmi hely.
Inkább arra gondoltam, hogy az oldallapot kivágom és az elõlap felé rakok egy beszívót. Ez majdnem olyan, mint ha elõl lenne. Bár áramlástanilag itt megtörik úgymond 90 fokban az szállítási útvonal.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
És hol nyomod be?
Én itt behozni akarom, és a ház tetején kifújatni, mivel a meleg felfelé száll. Bár a tápom olyan nagy, hogy a táp és a dvd-rom között nem sok hely marad.
Én azért vágtam ki mert nem jött ki egy csepp levegõ sem igy mostmár sokkal jobb lett.
Ilyen porszûrõ nem kell rá? Bár az meg rontja a légszállítást.
Lehet én is kivágom majd, mert gondolom úgy csökken a légellenállás, és kisebb lesz a porszívóhang.
Plz a Hálózat segítség! topikba nézzetek be, hátha tudtok segíteni!
Köszi, és bocs az OFFért, már itt se vok<#rolleyes>#rolleyes>
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Igaz most ebben a melegben visszavettem 2400-ra.
Mennyit adj neki?
Valtozo, de birjak hosszutavon a 0,2volt pluszt is megfelelo hutessel, de en a helyedben 0,025os lepesekkel kiserleteznek felfele.
Elso lepesre szerintem eleg lesz 0,050v
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Felhúztam 2,45-re és az OCCT már hibát írt ki, azt mondták hogy feszkót kell adni neki, de az automatán van. Na most akkor mennyi feszültésget adjak neki? :]
Milyen hûtöt ajánlotok AMD procimra, ami rendes lehûti és halk is
Majd még késöbb meg fogom csiszolgatni,hogy ne látszodjon a fûrófej nyoma.
ez a hûtõ egy befektetés és elég jól bírja a tuning alatti hûtést is.
Mert ha megveszem, és mondjuk 2 fokkal hidegebb lesz, akkor gyakorlatilag kidobtam a pénzt. Persze halkabb lesz, de most nem ezért akartam cserét.
Hogy mennyivel, azt a fene sem tudja..
Pláne találtam egy ilyet: Termék ára: 3.526Ft + ÁFA (4.231Ft) Majdnem egy ezressel olcsóbb az elõzõtõl!
Mert ha jó, akkor veszek egy ilyet.