Én csak Magamból tudok kiindulni.
Én amit most vettem Sempron 3300+ procit ami szintén 2000Mhz-en megy 2300-ig tudom simán húzni úgy, hogy csak az FSB értéket növelem.
Semmi extra, gyári cooler, stb... A proci hőmérséklete viszont úgy nézem a kb. 40 fokról 50 fokig kúszik. De még az is teljesen korrekt.
Igaz, hogy tél van :)
Szerintem ennyit Te is rá tudsz rakni simán. Aztán v.mi progival figyeld néha a CPU hőmérsékletét, a gép stabilitását meg úgy is észreveszed a működéséből. De Én ilyenkor mindig tesztprogikat szoktam futtatni, még mielőtt élesben ugranák neki egy játéknak :)
By the way! Jut eszembe :)
1.)
A 3dMark website-járól letöltöttem a 3DMark 05-öt és 06-ot.
De mindegyik NET-en keresztül szeretné elküldeni az eredményt, így nem látom az eredményt :( Fuck beléjük.
Annó a 3DMark 05-höz volt crack-em, meg az összes híresebb teszt progihoz. Nem tudtok v.mi oldalt ahonnan crack-et lehet letölteni a 3DMark 05 és 06 progikhoz, vagy bármi egyéb megoldást?
Ill. még egy kérdésem lenne?
2.)
Az miért jó, ha az AGP frekvenciát növelem 66-ról?!
Ez hogyan gyorsít a graf. kártyán, ill. mennyire van értelme ezt húzni, ha igen, kb. meddig?!
A kártyámon a hűtés elég jól megoldott egy Zalman aktív hűtővel, így szerintem a melegedés lesz a legutolsó.
(csak úgy érdekelne)