• KranaZoli #30345
    Number of DIMMs.....DIMM1.....DIMM2.....DIMM3.....Max Speed
    1....................SS...........................DDR400
    1..............................SS.................DDR400
    1........................................SS.......DDR400
    1....................DS...........................DDR400
    1..............................DS.................DDR400
    1........................................DS.......DDR400
    2....................SS........SS.................DDR400
    2....................SS........DS.................DDR400
    2....................SS..................SS.......DDR400
    2....................SS..................DS.......DDR400
    2....................DS........SS.................DDR400
    2....................DS........DS.................DDR400
    2....................DS..................SS.......DDR400

Ezekre a Manual szerint minden esetben DDR400-at kellene produkálnia az alaplapomnak. Vagyis valóban ha 3db van benne, akkor nem.

De először csak 2db volt benne is tutti, hogy vmelyiket a fentiek közül választottam, mert ez annyi féle lehetőség, hogy szinte kizárt, hogy másképp raktam volna bele a 2db 1GB-os modult :)

A Manual alapján a Qualified Vendors List-ben a legnagyobb memória modul 512MB-os
    Nekem 2db 1GB-os Hynix van, ami a listában is van, csak éppen nem 1GB-os, de szerintem supportálja az 1GB-os Hynix-et is, mert a Manual szerint befogadja az 1GB-os DDR400-at.

Hétvégén annyit tudok megtenni, hogy külön-külön bepakolgatom majd a RAM-okat mind3 bank-ba, mert ha csak 1 van benne akkor emléxem, hogy DDR400 volt, ezt megcsinálom mindkettő 1GB-os modullal, így könnyen kiderül ha az egyik pl. 333-as lenne, akkor visszacsere :)

Ill. ami még talán döntő lehet, ha a 2db RAM-nak mások az időzítései, talán, ...

Ezt most tovább lihegni asszem felesleges, mindaddig, amíg kiprószálni nincs időm és lehetőségem ezeket a lépéseket.

Köszi, KranaZoli.