No, nehogyám ittennék egymásnak ugorjatok :)
---------------
Ebben viszont Zolo-nak igaza lehet!!!
Ha tényleg van még 1, 3. modul is, akkor az bekavarhat.
Én azthittem, hogy csak a 2db gigásat használod.
Bár a gyártó oldalán az írja, hogy: Sockets support max. 3GB DDR400/DDR333/DDR266 --> e szerint 3giga 400-assal is elb
--------------
Jó, ez most valóban az Én hibám, elismerem.
Valóban 1Gb + 1Gb + 512Mb van most a gépben. Ezzel még lehet is gáz, ok megértem, elismerem.
Ugyanakkor abban is van igazság, hogy ha egyszer az van írva, hogy DDR400 akkor talán mind3 Bank-ban lehetne DDR400, de a beidézett cikk alapján meg ugyebár csak akkor megy DDR400-on, ha 2db bank-ban van csak DDR400
Nem tudnátok küldeni egy olan URL-t, ahova képet lehet feltölteni?
Feltölteném a Manual-ból ami a RAM-okkal foglalkozik, mert azt senkitől sem várom el, hogy most Nekem az asus.com-ot böngéssze a Manual PDF-ekkel, ...
Mivel lehetne egyébként feljebb nyomni a RAM Mhz-et?!
Még annyira nem vágom ezt az AMI BIOS-t, de ha azt mondom Neki, hogy 10% OverClock, amit megnézvén annyit csinál ha jól látom, hogy FSB 200-ból FSB220-at csinál, ekkor ha megnézem pl. az Nvidia Monitor progival a RAM-ok még mindig "csak" 367Mhz-en működnek.
Mondjuk a régi gépem alapból nem húztam, hanem azt csináltam, hogy van az nVidia Ntune progi, ebből szoktam ráengedni a full teszt-et, amit Ő még stabilnak tesztel és ezt a profilt szoktam betölteni, ha pl. játszani akarok és feljebb szeretném tolni a dolgokat, mert ez meghúzza az AGP-t is, meg mindent, csak k********va hosszu ideig fut, mire végez a teszt :(