• KranaZoli #30341
    Hali!

Próbálok majd válaszolgatni a válaszokra, no meg arra is, hogy behoztam Magammal az alaplap könyvet és megnézem abban mi van.

Be is tudom scannelni az oldalt, ahol a táblázat van és ha tudnátok mondani olyan szerver címet ahova lehet képeket felpakolni akkor fel is tenném, hogy megtudjátok nézni és akkor talán jobban tudtok segíteni.

Mindenesetre nagyon szépen köszönöm a segítőkészségetek!

-------------------------------
    "A processzorfoglalat mellett három memóriafoglalatot találunk, melyekbe maximum 3 GB DDR400-as memóriát pakolhatunk, de DDR400-as módban csak két foglalatot használhatunk"
    Ez mindenre választ ad.
    -------------------------------

Igen, ez jelen esetben valóban mindenre választ ad.
    Viszont az elején valóban csak 2db 1GB-os volt és címke szerint mind1ik DDR400. Most nem teszem rá a nagy esküt, hogy akkor is beállítottam-e a BIOS-ban, hogy Manual 400Mhz, de szerintem prószáltam mindenféle módon, viszont csak 333 akart lenni...

------------------------
    mycso: 2 különböző típusú ramot( más márka , időztés) lehet dualban működtetni, de az NEM(!!) Dual-Channel.És már az én régi alaplapom is tudta a DC-t( MSI K7N2 s462), tehát egy annál újabb lapnak is tudnia kell, főleg hogy mind2 AMD-s és pluszba Nforce-s lap. Sokkal nagyobb segítséget te se tudtál neki adni, ez alap, hogy meg kell nézni a kézikönyvet.
    ------------------------

Ez az alaplap szerintem nem tudja a Dual Channel-t. A dobozán nincs, leírásban sem találtam :(
    Márpedig amelyik támogatja annak néha már a dobozára rávakarjék, hogy DC, engem per pillanat jobban aggaszt ez a 333 Mhz.

Azonban sajnos legközelebb próbálgatni időm csak hétvégén lesz rá :(

Köszi, KranaZoli