Köszi, nagyon jó a progi! Annyi infót adott a gépről hogy nem is álmodtam volna róla:P
Amúgy azért voltam kíváncsi a hőmérsékletekre, mert a procit szeretném majd húzni. Egyenlőre háttéranyagokat keresek hozzá, hogy hogyan is megy a dolog. Egy éve már neki akartam állni, de akkor csak addig jutottam hogy beírtam ide, "majd tuningolni szeretnék" stb stb. Akkor abba maradt a dolog, mert gyári hűtővel nem akartam kifingatni a procit.
Pár napja volt szerencsém hozzájutni elég olcsón, egy ventillátoros réz hűtőcsöves hűtőhöz, szóval mostmár a hardveres hiányosságok sem állíthatnak meg!:)
Tuningmesterekhgez lenne egyenlőre annyi kérésem, hogy pár linkel támogassanak meg, lehetőleg magyar nyelvű legyen, ami bevezeti a kezdőket a tuningolás rejtelmeibe. Forumokat már találtam, de onnan nem lehet normálisan megtanulni a dolgot, max ha konkrét kérdéseket teszek fel. Azt meg csak akkor akarom, ha már van valami tudásanyag a fejemben az adott témáról.
A konfigurációmat azért leírom, hátha ad valami támpontot a linkekhez.
-CPU típusa:Intel Pentium 4, 2400 MHz (12 x 200)\CPU alias: Northwood HyperThreading\Magfeszültség:1.475 - 1.55 V\Min-Max CPU szorzó:12x / 12x
-Memoria:Kingston K 2*512\Memória sebessége:PC3200 (200 MHz)
-Videokari:Nvidia Gainward geforce 6800 golden sample 450\1200
Még 1 kérdés, ezeken az információkon kívül, lesz e még valamire szükségem a tuningolás megkezdése előtt. Gondolom feszültség, hőmérsékleti, és a ventik forgási sebességének az értéke majd még kelleni fog.