Jedi Knight 3
  • dervis_
    Kardstilusok:
    - A két kardos stílus nekem nem jött be, bár egy kicsivel jobban védekezett a lövések ellen a Sith-ek és az erősebb reborn-ok simán levágtak. Az egyetlen előnye hogy ezzel is lehet fénykardot dobni, viszont ez szerintem nem nagy plusz.
    - A Maul féle fénybot viszont nagyon bejött. Pl. Ehhez van a legtöbb mozgás is. Guggolás+elöre+balgomb pörgetéssel simán kivégeztem az átlag rebornokat. A rúgásokkal elrugdostam az ellenfeleket, ha sokan voltak körülöttem és túl erősek ahhoz, hogy lenyomjam öket. Nem szembe futottam az ellennel ami a két kardos verziónál a biztos halállal volt egyenértékü, hanem elrohantam mellettük és pörgettem a botot. Sokkal viccesebb ha sokan vannak mert nehéz nem eltalálni valakit. A sima egykardosok nem álltak meg elöttem, kivéve a legvégén pár tápos jedi. A kétkardosok sem sokat tehetnek bot ellen, ha elfutsz mellettük. Kis gyakorlással körbe lehet futni öket, folyamatos pörgetéssel. >:) Egyetlen probléma, hogy néha Erővel a kardokat pörgetik maguk körül, ilyenkor jobb eltávolodni. Viszont ez király dolog is, mert amikor a kardok visszarepülnek a reborn kezeibe akkor abban az egy pillanatban védtelen és jó sokat rá lehet vágni pörgetéssel. Az egyetlen problémát egy másik fénybotos fazon okozhatja, de benyomsz egy force protection-t és már gyöztél is. Kyle az egyetlen akivel abszolút nem boldogultam. Így is volt a játékban pár Sith, akiket vagy többszöri visszatöltéssel sikerült lenyomnom.