Jedi Knight 3
-
JoPSkippy #5429 Én abszolult Tomonornak adok igazat. Igazán jó hangulat csak RP szerokon van. Azonban én inkább KT párti vagyok ( szigoruan v2), az UU nak vannak hiányosságai és hibái, pl folyamatosan ütsz tőle (??), de mind azonáltal, a kt és az uu is hasznos és yo programok. Ha valaki egy külföldi FFA serveren meg szeretné mutatni ki is ő, azt a fragekkel teszi emg és nem azt mondja, Szia Péter vagyok, 8 éve jk zom és kb 160000000 playert öltem meg botok nélkül! És ha zenét szeretnél halgatni, ha váltani akarsz le kell tenned a játékot tálcára, ahoz kell egy minimizer, meg ha már winamp akkor winamp is kéne ( nekem sosem volt). Szal ki akar 8 progit letölteni és egyszerre futtatni, ha egybe is meg tudja oldani. A chatstyle ról emg annyit, hogy a név szinezése is teljesen fölösleges,de gondolom kas123 te is szines névvel játszol, akkor a szines chatben mi az elitélendő?. Az hogy meg 8 program vagy egy eszik-e több RAM-ot az teljesen mind1, hiszen az eltérés olyannyira minimális, hogy a jk-ban FPS-ben ez nem jelenik meg. Ráadásul ez nem olyan játék ahol, 60 fps nél többre lenne szükség. (persze ezt sokan nem igy gondolják). Személy szerint én szivesebben futtatok és nyitok meg 1 db, azaz EGY darab programot, ha 10 percre kedvem szottyan jk-zni, majd zárok be, egy programot, mint hogy 10 percért nyitogassam végig a Start menü összes alkalmazását.