Jedi Knight 3
-
tomonor #5412 most hogy így felfigyeltek páran a topikra, én is mondok pár említésre métló nevet a jka-ból:
Sztárok:
-Boba Fett: nos, talán ő az aki a legtöbbet modolta már a jka-t illetve ha jól tudom a ravensoft már átpasszolta neki a játék forráskódjait is. Ő csinálta az UU-t (most jön ki ép egy új verzió) illetve kérelmekre modloja a klánoknak a mapokat (pl a miénket is, mp/ffa3).
-RoboPhred: ő a mostani lugormod főkreátora, tulajdonképpen ő csinálja a lugor klienseket. Igen elismert személyiség.
-CdManjak: volt JFF klántag, a ja+ egyik készítője
Ellenségek:
-Crisis: egy híres/ismert hacker aki ha úgy érzi jól magát egyszerűen fogja és átírja pl a szerverek rcon pw-jét, ám akár a szerver CP pw-t is át tudja írni, egy kis időre ezzel magának nyílvánítva a szervert. (természetesen ezek csak legendák, ám valóban irtózatos hackjei vannak ugyanis egyesek szerint a haverja egy volt ravensoft dolgozó o.o)
-Ocho: ez az a szemét akinek sikerült tönkretennie már több mint 7! klánt. Nos nem ragozom mi a módszere, ugyanis magyaroknál ugyse tud próbálkozni.
Ezek a nevek amelyeket leírtam, egyik sem magyar természetsen, Csak kis infó szivárogtatás volt ez a nagyvilágból. :)