Jedi Knight 3
  • JoPSkippy
    Ez teljesen így igaz. Véleményem szerint én képes vagyok tisztelni az erősebb és a gyengébb ellenfelet is. Még frageken egyszer nem durrant el az agyam, csak a mérhetetlen emberi butaságon amit főként a magyarok okoznak. A jop mint rp clan és közösség, stabilan kb fél éve működik és itt is hasonló tiszteletre tanítjuk a tagokat. Az pedig, hogy a magyarok miért ienek, szintugy csak pár nickre lehet vissza vonatkoztatni. Akik hergelnek, bomlasztanak és hasonlókat müvelnek.

Elözö hozzá szolásban direkt irtam jk2 t, hiszen az akkori jk2 es hangulat és a mostani jk3 as közt a különbség ég és föld. Nincs már (sok) player aki ezt elmondhatná.

Azt nem nagyon tartom értelmes dolognak, hogy kt miatt büntetést használnak. Ennyi erővel az autoreplierer ( ami alapbol a ja+ része) használatáér is bant adhatnának. Még csak az sem okos ötlet hogy, ien miatt büntessenek. Ennyi erővel ha azt mondod hogy gg, gf vagy gl, azért ban járna mert fölös spam, ugyis csak annak szól akivel dueleztél. Nem kötekedés ez csak nem értem e lényegét, hogy 2 percenként egy információ sor miben károsítja a servert vagy annak "lakóit". Én pl szívesen nézem, hogy ki mennyit fragelt már. De ha nálatok így van az nembaj, mindenki maga szabja meg a clan és servere szabályait.