Jedi Knight 3
  • tomonor
    felteszem elírtad a jk3-at jk2-re. Nos, nem mindenbe van igazad. A legtöbb szeró (nem magyar) azért kapcsolja ki a force-t ja+ szerókon, ugyanis a forcepull-flipkick-grip könnyedén floodolható/könnyen vissza lehet élni vele.

Magyar közösség-hmmm. Nemtudom. Sokféle közösséget láttam a jka-ban többek között lugor, ja+, amerikai, német és persze a un. Nemzetközi klánok -(JP, JFF -halott, mostmár CC a neve, EK, stb)-nos anelyik klánba vagyok (=JM=, Jedi Mafia)-illetve a legtöbb klánba van egy olyan szabály hogy: Ne lámulj. Ami ugyebár annyit tesz hogy nem ölhetsz le senkit akinek le van eresztve a kardja, vagy ép beszél. Kivételes eset lehet a merc vagy az emp. Nosnos, ahogy tapasztaltam ezt a magyarok egyáltalán nem tartják be-nemcsak a newbok hanem a klánosok sem (JKT pl) Szal mivel én alapból nemzetközi klánba kezdtem, ez valahogy belém ragadt hogy tiszteletlenség és faszság ilyet csinálni. Ám a magyarokat ez nem izgatja. Közösséghez leginkább tisztelet kell-ez az ami hiányzik a magyarokból, mi ott a klánban tiszteljük egymást.

Továbbá a legtöbb magyar rendkívűl tudatlan, leginkább a kevés angol tudása miatt. Pl egyszer felmentem egy magyar szeróra és mindenki Padawan o_O Mondom hát, alap szabály a szerókon, hogy tilos a padawan név, ugyanis a legtöbb hacker ilyen nevet visel (a bujdosók). És csodálkoznak a magyarok hogy amerikai szerverekről kirúgják őket ok nélkül-közbe volt ok és okozat is.
    Más pedig a teljes vakság, mikor senki sem tudja hogy mi az az UU (Ultra Utility KT), vagy ki az a Boba Fett (aki csinálta az UU-t pl, illetve ő a jka legnagyobb szárja/moddere).

Szal ezzel csak annyit akarok elmondani hogy tudomásom szerint a magyarok alapból ilyen keménynek képzelik magukat, és semmi féle tisztelet nincsen bennük ahoz hogy kitörjenek. És azt sem bírják megállni hogy ne lámuljanak (igen, rengeteget szekáltak már belső klántársaim hogy miért lámulnak ennyit a magyarok). Szal csakis és csakis néhány (2-3) olyan magyart ismerek aki olyan tisztelettudó mint én, és nem durran el az agyuk azon hogy párszor ownolom őket. Hát mindenesetre sok sikert az új közösséghez, én azthiszem maradok a jól bevált külföldieknél.