Jedi Knight 3
  • JoPSkippy
    Muki! Te mióta játszol? Mert igenis voltak Vortex elötti idők! Ezt biztosan állíthatom. Biztosan állítom, hogy amikor 2002 karácsonyán felmentem egy jk2 es serverre, nem az volt az első szó, hogy noob, vagy hogy flaw, amit emgláttam elsőnek. Akkoriban ien szavak nem is léteztek a játékban. Bizton állítom, hogy mindenkinek volt mestere, nekem is volt és a mesterem mesterének is volt. Akkoriban volt olyan hogy CTF 5v5 war, ha most bárkit megkérdezel hogy szerveznének-e iet, akkor kinevetnének. Van 2v2 tffa war meg 1v1 10-es aztán kész. Ennek pedig oka az olyan játékosok emgjelenése, akik túl nagy arccal rendelkeztek és íratlan sazbályokat találtak ki, mert képtelen voltak alkalmazkodni, valamint leszóltak más játékosokat amiatt, hogy más modszerekkel jobbak mint ők. Ezért lett a legtöbb szeró is no force. Mert a legtöbb base pro akikre hü de yo felnézni, még azzal sincsenek tisztában, hogy hogy kéne egy force szeron az erőt beállitani, és ha le grippelik öket, mert nem ismerik a pusht vagy az absorbot, ennek következtében elsőként le noobozzák a normál playert utána pedig crashelik a szerót. Ez szégyen. A jk olyan lineáris ( rossz) úton halad, hogy az nagyon zavaró, de egyes személyek, személyiségek és szokások kizárásával vissza fordítható lenne ez a végbement folyamat.