Jedi Knight 3
  • gyonax
    Érdekes valahogy nem jönnek azok a nagyon rendszeres map updatek amiket Master Tim(ilyen egoista, lol:D) ígért... Nem sikerült még összelopni a cuccot... Na viccet félretéve most én is leírom a véleményem a KotF-ról(most akadtam rá újra a játékra azért most :D ) Összességébe gusztustalannak tartom amit ez a Tim csinált... Egyrész mert legombolt az emeberekről egy csomó pénzt + összelpota azokat a dolgokat, amikkel más modderek esetleg hónapokat szenvedtek... Semmi bajom nem lenne ezzel ha valami "összegző pack" néven jönne ki a dolog, minden modder beleegyezésével, és nevével...Ez lenne a minimum. A kifogásokról: apa/anya/magymama/nagypapa rosszul lett inkább ne is beszéljünk... Na egy kis pozitív: Ha mindentől amit az előbb írtam elvonatkoztatok, és mondjuk olyan mod packént tekintek rá, akkor azt kell hogy mondjam, hogy nem rossz munka... Rengeteg fénykard, skin, sőt még ugye az erő/fénykard balansz i egész ügyesen be lett lőve... Na csak én is ki akartam fejteni véleményemet a nagy 4 éve tartó KotF őrülettem kapcsolatban :D