Jedi Knight 3
-
Ja. Azt a gépet se értem (gondolom nem csak én). Az a 2000$, az min 400000 Ft, ami nem kevés, ez meg egy kb 4 éves játék. Ilyen gépen Crysis fut el Highon 60 FPSel, meg nagyon high poly modelleket gyárthat vagy egyszerre 10 JK3-at futtathat rajta. Most ez mind szép és jó, de nem értem, hogy minek kell ez egy 4 éves játékhoz készülő modhoz, amikor igazából szinte el se kell indítani a játékot a mod miatt, meg semmit modellezni, szóval semmi teljesítményigényes doglot nem kell csinálni, csak pl WinRaR-al szorgalmasan gyártani a mod PK3-jait, meg valami programozó programmal (na ezt megmondtam) vagy jegyzettömbbel megírni a scripteket, meg menüket, stb. A leg teljesítmény igaányesebb dolog az a menük össze photoshopolása volt, amihez nem kell félmillás gép, hanem egy meze 50e Ft-os gépen elrohangál nem is kicsit, mert manapság azért már nem olyan rosszé gépet lehet kapni.
Nem is beszélek itt feleslegesen, úgysincs értelme, de ezt az embert, aki ezt a fost összelopkodta és persze fáradtságosan megkódolta, meg egyebek, hát..nem is tudom, mit kéne vele csinálni. Végigrugdosni nem kéne fél Európán, mert semmi rosszat nem tett, de egy-egy jól irányzott bokánrugást megérdemelne minden egyes embertől, akinek lenyúlta a modelljét, egyéb modját. Egy ilyen munka max egy hónapig tart, főleg ha annyit dolgozik rajta, mint írta. Szánalom.