Jedi Knight 3
  • KILLER2
    Hát ahoz képest, hogy most kezded, nem egy könnyű dolgot találtál ki. Én kb 1 éve foglalkozok ezzel, igaz nem túl profin, de azért 1-2 dolgot már tudok, de ezen most el kell,h ogy godolkodjak.
    Hát akkor lássuk csak. Pontosan én sem tudom, hogy hogy lehetne ilyen csinálni. Amit leírok, az talán működik, de ez csak elmélet, amit most tlaálok ki.
    Szóval Először is csináld meg az ajtót mint forgó brush (jkja forgó brush tutorial), majd mintha gombbal vezérelhető ajtó lenne (ehez is van tutor jkja-n), csinálj emg neki úgy egy gombot. Szeritnem ez így be fog vállni. A forgó brush beállításainál vigyázz, mert ott el lehet szerintem rontani, pl ha a start_on-t bejelölöd, mert akkor ugye rögtön forogni fog. Most ez eddig szép és jó, de ez most így folyamatosna fog forogni. A forgást enm tudom, hogy hogy lehet állítani,h ogy mennyit forduljon, telán a spinangles paraméterrel. Ezt most lestem ki a func_rotating tulajdonságaiból, szóval te is itt nézelődj, hogy mik vannak (mert itt le van írva szinte minden parancs), valamint ennek a használata is le van itt írva. Ha nem megy szólj, megpróbálok még segíteni.