Jedi Knight 3: Jedi Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor nme lessz...<#falbav><#levele>
kuci06
😄

komolyra fordítva a szót, tényleg voltak ilyen próbálkozások :
Lelkes (és felháborodott ) modderek tömege tervezgette, hogy készítenek egy "real" KotF-ot 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

nicker
Lehet hogy jobban járunk, ha mi magunk csináljuk meg magunknak 😄

www.nickermaps.extra.hu

kuci06
újabb KotF hírek 😄

LAST UPDATES
Thank you for your patience and support. Knights Of The Force is a huge MOD. And it's size is approximately 2GB. We are publishing it as 2 parts. The part's sizes are about 1GB. Sharing in this way will be easier.For a time we we're working on some critical bugs in the mod.Because of this, release is postponed several times.At the moment most bug finding and fixing is done.First part is getting released soon.I'm working on the setup right now.This time i'm not going to use a simple system like winrar.Because i have observed that most people doesn't read readme's and so this causes some problems.So now i'm working on an automatic install system.It will search if you have Jedi Academy installed in your computer and ask to you if it can't find After that, setup will install required softwares, update Jedi Academy and copy KotF file's to where they belong.Various thing's will be changed too.

In the end, KotF will have a complicated but user friend setup.I am learning and experimenting with setup script language right now.I hope setup will be ready in 3-4 days but i'm going to leave the city for 2 days, so i may need a bit more time.

Note (about update on jedi academy)
The Jedi Academy you use will not be updated.KotF Setup will copy Jedi Academy files on your hard disk to another folder and a new jedi academy will be created for KotF.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Nitramk
hehe

de van, valahol, de ide is letudom irni (már amennyire emléxem):

Letötöd, a modview.exe fájlt berakod a játék Gamedata mappájába. (nekem c:/Program Files/games/jediacademy/gamedata) A játék gamedata/base mappájában létrehozol egy olyan mappát hogy models. A models mappában amit létrehoztál csinálsz egy újabb mappát neve players. Ebben szintén csinálsz egy mappát elnevezed _humanoid -nak.

Ezután egnyitod WinRAR-al a Gamedata/base mappában az assets1.pk3 -at, ebben megkeresed a models/players/_humanoid mappát ebbõl atz ugynevezett humanoid.gla fájlt átmásolod az elõbb készített saját gamedata/base/models/players/_humanoid könyvtáradba. Fontos hogy mindent pontosan irj, és nevezz el!

Ezután jönnek a skinek: Ugyanúgy az assets1.pk3 mappából a models/players könyvtárban megkeresed a skin mappáját amit át akarsz alakítani (Pl.: assets.pk3/models/players/luke), ezt szintén átmásolod de most a saját models/players/könyvtáradba. Ha ézzel megvagy elindítod modview-t (a gamedata mappában) kattintassz az Open gombra, megkeresed az elõbb csinált könyvtárat (gy.k.: gamedata/base/models/players) megkeresed az ide másolt skin mappáját és a benne található egyetlen olvaskató fájlt a model.glm -et. Ezt megnyitod, máris látod a skint.

A nagy alakítás: képszerkesztõ programmal megnyitod az egyik képet amit a skin másolt mappájában találsz (ez lehet face.jpg, arms.jpg, legs.jpg) rajzolsz rá amit akarsz, beilleszteszz amit akarsz majd ha egy kis változtatás után meg akarod nézni hogy jó lett-e akkor lemented a képet és a modview felsõ gombjai között megnyomod a refresh textures gombot.

Bocsánat hogy ilyen hosszúra sikerült, megpróbáltam tömöríteni amennyire csak tudtam. Lehet hogy elsõre nem fogjátok megérteni, olvassátok el többször!

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Muki100
Úgy látom a magyarral is hadilábon állsz.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

nics hozá valami magyar kézi könyv me elég bonyolult számomra
köszi😊
útközbe megtudtam😄
mi az a modview?
Nitramk
õõõ:
http://jediknight2.filefront.com/file/ModelingSkinning_Guide_and_Tools;18807
itt meg a tutorial:
http://jediknight2.filefront.com/info/ModView
valamint kell még a packscape hogy be tudd csomagolni .pk3 fileba ami itt van:
http://jediknight2.filefront.com/file/Pakscape;31681
ja és persze egy képszerkesztõ program mint mondtam. de erre paint is jó, csak meg kell nyitnia asszem vagy .jpg vagy .bmp fileokat.
sok szerencsét!

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

hol lehet letölteni?
Nitramk
ja meg a modview readmeje is szükséges. Régen honapokig nem jöttem rá miert nem megy. nem tutam elég jól angolul. azóta már megy 😊

Nitramk
modview + kell hozzá valami képszerkesztõ program. alapesetben jó paint is ha nincs más.

nem tugya valaki hogy ilyen skin készítö progit hol lehet letölteni?
nicker
Matter: a fullt

HIE: Akkor sajnos nem tudok mit mondani, valószínûleg a cd lesz, de akár.. mikor letörölted a JK-t kitöröltél mindent a Base mappából? Mert lehet hogy benne maradt néhány dolog..

www.nickermaps.extra.hu

E`s mit szedjek le a full-t?
HIE
Igen

Muki100
Ugyanabba a könyvtárba telepítetted újra ahol elõzõleg is volt?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

HIE
Mod nincs, szal marad a CD. Mindenesetre megpróbálom megint újratenni.
(Kicsit kellemetlen volt, hogy nem láttam az ellenfelem, és magam se. 😄) Kösz a segítséget.

nicker
Matter köszi a véleményt 😊
Amúgy a MB az egy jópofa kis modocska, benne van a nevében hogy múví, tehát ilyen filmszerû az egész. Jó kis mod, bár semmi köze a többi JK-s modhoz, (base, ja+, lugor) de attól még jópofa.
Sokat nem vesztesz ha letöltöd, mert a ja+ normálisan megy, (br lesz egy-két érdekesség 😄) de nem vészes.
A lugort nem tom, nem volt egyszerre még fenn ez a két mod.

Újra lett telepítve a gépem. Ma újratettem a JK 3-at, korábban tökéletesen is mûködött, most viszont az a gondom, hogy valamiért a karakterek láthatatlanok. És a fegyvereik is. Eredeti a játék, és korábban nem is volt ilyen gondom. Mitõl lehet ez?

Telepítésnél: A: valami megrázta a telepítõt és kihagyott egy-két fájlt. (Ilyen is van 😄)
B: Megrongálódott a CD, és nem talál egy két fájlt.
C: valami hülye modot bepakoltál és szétcseszte
D: Nem tom 😄

www.nickermaps.extra.hu

HIE
Újra lett telepítve a gépem. Ma újratettem a JK 3-at, korábban tökéletesen is mûködött, most viszont az a gondom, hogy valamiért a karakterek láthatatlanok. És a fegyvereik is. Eredeti a játék, és korábban nem is volt ilyen gondom. Mitõl lehet ez?

Szerintetek érdemes leszedni a MOD-ot?
Neked is am. voltam a serveretek és nem értek velet kas-sal mert velem nem csináltatok semmit
THx link-et😄
nicker
A mod neve Movie Battles és innen töltheted le: LINK

Amúgy nem veszünk össze egy játékon csak tudod nem szeretjük ha valaki cigányozik, fasszopózik a hátunk mögött. Így mutatja be a klánunk 😞
Sajnos ezen a héten nem ért rá, dolgozott, játszott, nyaralt ki tudja mi a halál baja volt. De egyszer csak összehozzuk 😛
A logról, a log lényeges részét (a végét) "lefelejtette" a barátunk.
Ha érdekel valakit kérje el tõle 😄
Mindezektõl függetlenül további kellemes nyarat és nyaralást kívánok mindenkinek, még Kasnak barátomnak is 😛

www.nickermaps.extra.hu

Muki100
www.google.hu

Honnan lehet letölteni az újj MOD-to a jk-hoz azt a MOVI Battlet?
De min vesztek össze eggy játékon?
Vagy nem is vesztek össze?
KILLER2
Söröznek egyet.

Töltsük le az internetet!

Ezt nme értem akkor mit fogtok csinálni ott?
kas123
ide katt ezt megtudjátok nyitni tuti nah most nemleszek 1 ideig mert nyaralok...

Muki100
MS word vagy wordpad

KILLER2
Nekem se akarja megnyitni.

A logot milyen programmal nyitottátok meg?
Muki100
Végigolvastam és LOL
várjuk a további fejleményeket, kösz hogy felraktad 😄

Muki100
1.1 patch fent van?

kas123
kas123
ha kell a log vegyé fel msn-en és elküldöm 😊

Hmm, az olyan serverhez, amik 25-ös protocolt használnak, hogyan csatlakozok?...
Simán nem megy 😊

KILLER2
Nekem is csak 1.1es patchel ismeri fel az agyonkarcolt lemezem. Telepítéshez már le is kellett töltenem, mert az eredetirõl az már nem megy.

KOTF-nál a bugos szöveg már csak azért is szánalmas, mert ha nagyon ki akarná adni,(és nem lenne kamu az egész😉) akkor már kiadta volna aztán kiadott volna még hozzá néhány patchet, amik javítják a hibákat. Szerintem.
KAS?
😄
NA mi van a konfliktussak TAS?
😄
van a játékhoz cd patch?mer nem ismeri fel a cd-t
Nem az volt a baja, sikerült megoldanom 😊
De azért köszi!

kuci06
tedd fel az 1.01-es patchet

Van egy ilyen problémám, hogy ha csatlakozok egy szerverhez és belépek a játékba, pár másodperc után ezzel a hibaüzenettel leszek kivágva:
CL_ParsePacketEntities: end of message

Neten utánanéztem, senki se tud rá megoldást, kivéve, hogy vegyél eredeti játékot, de én emlékszem, hogy anno (2003-2004) ugyanúgy tört verzióval nyomtam és biztos vagyok benne, hogy most is sokan azzal nyomják. Van valakinek valami ötlete, hogy hogyan lehetne ezt a hibát áthidalni?

kuci06
gyerekek, lol 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
By -TimFx | Tue 31st Jul, 2007 @ 3:59:11am
"I cant give you a publish date but im thinking to publish the first part it at least a week. (if everything goes on plan)"

later post by Tim
PART 1
all kotf redited maps, all kotf redited skins, all kotf npcs, all sound and musics, all menus, all features , new jka story mod,npc add/laod system, obi vs Grievous, jango vs obi , quigon vs maul (desert), jka base multiplayer.(only for use new map) approximate 1gb size

PART2
KotF multiplayer,KotF+FmIII multiplayer, all star wars saga missions.
approximate 1gb size

now this is justice talking
31st+week = Aug 07
pt 1 should be here hoje or today

Muki100
Ne mondd már hogy minden topikba ezt beírod és még nem kaptál egy<#felkialtas>-t se.
A múltkor kapott egy warez linket a kotor2 topikban és megkérdezte: "itt hogy?"

valaki tud adni egy letöltõ linket<#hawaii><#hawaii><#hawaii><#hawaii><#hawaii><#hawaii><#hawaii><#hawaii><#hawaii><#hawaii>