Jedi Knight 3
-
hehe
de van, valahol, de ide is letudom irni (már amennyire emléxem):
Letötöd, a modview.exe fájlt berakod a játék Gamedata mappájába. (nekem c:/Program Files/games/jediacademy/gamedata) A játék gamedata/base mappájában létrehozol egy olyan mappát hogy models. A models mappában amit létrehoztál csinálsz egy újabb mappát neve players. Ebben szintén csinálsz egy mappát elnevezed _humanoid -nak.
Ezután egnyitod WinRAR-al a Gamedata/base mappában az assets1.pk3 -at, ebben megkeresed a models/players/_humanoid mappát ebből atz ugynevezett humanoid.gla fájlt átmásolod az előbb készített saját gamedata/base/models/players/_humanoid könyvtáradba. Fontos hogy mindent pontosan irj, és nevezz el!
Ezután jönnek a skinek: Ugyanúgy az assets1.pk3 mappából a models/players könyvtárban megkeresed a skin mappáját amit át akarsz alakítani (Pl.: assets.pk3/models/players/luke), ezt szintén átmásolod de most a saját models/players/könyvtáradba. Ha ézzel megvagy elindítod modview-t (a gamedata mappában) kattintassz az Open gombra, megkeresed az előbb csinált könyvtárat (gy.k.: gamedata/base/models/players) megkeresed az ide másolt skin mappáját és a benne található egyetlen olvaskató fájlt a model.glm -et. Ezt megnyitod, máris látod a skint.
A nagy alakítás: képszerkesztő programmal megnyitod az egyik képet amit a skin másolt mappájában találsz (ez lehet face.jpg, arms.jpg, legs.jpg) rajzolsz rá amit akarsz, beilleszteszz amit akarsz majd ha egy kis változtatás után meg akarod nézni hogy jó lett-e akkor lemented a képet és a modview felső gombjai között megnyomod a refresh textures gombot.
Bocsánat hogy ilyen hosszúra sikerült, megpróbáltam tömöríteni amennyire csak tudtam. Lehet hogy elsőre nem fogjátok megérteni, olvassátok el többször!