Jedi Knight 3
  • KILLER2
    Amúgy ez a KoTF már tényleg borzalom. Emlékeztek, múltkor hogy be volt harangozva, hogy minnyá kész? Szánalom. Ha még ő csinálná a pályákat vagy a modelleket, még azt mondom, hogy okés, de úgy, hogy összelop egy rakat karakter, meg mapot, csinál 1-2 menüt, ami mindössze egy kis hozzáértést és 1-2 órát igényelhet és csak egybecsomagolja mindezt, hát. Max fél év alatt meglenne. Ez meg már vagy 2 éve napi 24 órában csinálja, videóban már az egészet meg lehet nézni, demoból is már 2.4 van kint, már van posztere, DVD tokja, weboldala, fóruma, adományból meg 2 vagy hányezer dollárt szedett össze, hogy kell neki a jobb gép, hogy le tudja menteni (amit én nem értek, hogy minek ehez olyan extra gép) és azért az nem kevés pénz. Gépemet most tuningoltam fel és nem költöttem rá ennyit. Na mindegy, csak mérgelődök itt rajta feleslegesen.
    Steweee: ha először játszol, szerintem multi előtt még azért legalább az SPt told végig min 1x, hogy legyen egy kis gyakrolatod. Igaz, hogy az SPs harc teljesen más, mint multiban, de azért az alapok nem ártanak.