Jedi Knight 3: Jedi Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Mivan?

Töltsük le az internetet!

amikor felrakom akkor benne van mégis ezt írja ki😞
KILLER2
googleben keress rá, szedd le a file-t és tedd be a gamedata-ba. Vagy telepítsd újra. Ha akkor sem elsz jó, másik verziót szedj le. Ha eredeti, akkor meg vidd vissza.

sziasztok!
telepítés után kiirja hogy az openall32.dll nem található és nem indul el.Mit csináljak?
e-mail:[email protected]
köszi
KILLER2
Azért kéne egy Jedi Knight 4. Ez a játék is mekkora siker, hát még az mekkora lenne, ha jól emgcsinálják. Esetleg ennek a folytatása vagy ilyesmi. Csak valami új szerepõvel. Nem vagyok Kyle párti. Meg most lehetne hosszabb. És nem kéne bele ilyen pélyaválasztós cucc, hanem legyen rendesen történet és sorba jöjjenek a pályák. Több és látványosabb erõ, több kard-csapás és trükk. Több és szebb multi pályák több lehetõséggel. Na ez így fasza lenne.

tommygiant
A megjelenéshez képest tényleg késõ, de még mindig aktuális játék, és egy ideig az is marad.

Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!

KILLER2
Hát igen, picit késõ, de jól mondtad, jobb késõbb, mint soha.

Muki100
Szerintem azért így a 3. születésnapján túl már kicsit elkéstünk ezzel, de jobb késõbb mint soha.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

KILLER2
Rendben. Addig is gyûjtsük össze a gyakori kérdéseket. Lehet írni, hogy mi legyen benne. bannert meg majd megcsinálom. Szeritnem madj csak hétvégén állok neki.

tommygiant
Oké, ha majd elkezded a FAQ-ot megírni (a jövõben), küldd el msnen (privátüziben megadtam), és majd írok bele valamit én is, ha kéred.

Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!

KILLER2
Warez témákat vállalom, de én sem angyon akarok róla sokat írni.

KILLER2
Nem, de nem is fogok. Nem én intézem a Jedi Egyetem (régebben JS akadémia) ilyen dolgait, ott inkább csak szervezõ, emg rendfenntertó vagyok, de szólok Koonnak (hátha valaki ismeri, egy idõben járt ide is) és majd õ megteszi. Amúgy ha valakit érdekel itt a klánunk weboldala.

tommygiant
Én segíthetek, ha kell, de csak a nem warez témákban.

Regisztráltál már a http://magyarklanok.extra.hu-n?

A házigizdaságról itt olvashatsz: Moderálási alapelveink

KILLER2
Házigazdaságot vállalom, de a FAQban kéne egy kis segítség. Még úgy sem voltam soha házigazda.

tommygiant
Nem akar valaki ennek a fórumnak a házigazdája lenni? Például KILLER2, vagy Muki100, vagy aki elég rég óta jelen van ebben a fórumban.
Mert szerintem elkéne ide egy jó banner, és egy FAQ.

kas123
a TPS és a JLR is megszûnt már...a honlapjuk is bezárult

tommygiant
A TPS-nek és a JLR-nek mi a honlapja?

kas123
én TPS-es, MOL-os és majdnem JLR-es 😊

tommygiant
[/courier]Jah, azok. <#nyes> És te melyiknek vagy/voltál a tagja?[/courier]

Muki100
Ó igen a magyar klánok nagyon kemények 😄

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

tommygiant
<#wave>
!! Jedi Academy Magyar Klánjai !! Katt ide !!<#eljen>
Ha Jedi Academyzel (multiplayerben), regisztrálj az oldalon!<#email>
Ha egy klán vezetõje vagy, a klánodat is regisztráld, hogy fenn legyen ezen a listán!
<#nezze>

kas123
Üdv. nah kb fél év után újra elkezdek JA-zni 😊, kíváncsi vagyok hogy milyen mostanság a magyar scene (mint tudásilag, mind emberileg). Régen nagyon jó volt. Nagyon sok jófej srác ill. csaj volt fennt és nem mellékesen elég jól vívtak 😊. Remélem most is hasonlókat fogok látni 😊.

KILLER2
Gondolom PS4re vagy XBOX 720ra.
NINCS JEDI KNIGHT 4!!!!!

haha nekem már megvan a négy<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

Muki100
gamedata/base-be bemásolod. Vannak olyan SP modok amik a skint változtatják de annak én végképp nem látom értelmét, kivéve persze ha egy nagyobb SP modhoz kellék.

vixo
Hi all!!!

Azt szeretném kérdezni,h hogyan lehet a karakter skineket játékba helyezni??? És hogy ezek csak multinál használhatóak-e???

Elõre is Kösz!

Muki100
Nem beépítettek közül mb2_jabba, mb2_cmp_mountainkeep a két kedvenc. A naboohills pálya is különleges, de pár nap után már nem olyan érdekes.
Ja meg siege destroyer is jó csak senki se szereti mert a játékosok többségének lagolt 😞

tommygiant
És szerinted melyik(melyek) a legjobb(ak) a nem beépített mapok közül?
Szerintem a Sith Council v2, a The Academy v2 és a The Academy v3.

Muki100
CTFbõl én yavint és coruscantot szeretem, siegebõl pedig mindhármat. Duel pedig...talán hoth 😛

536134
Aha értem...
Akkor kösz keresek másikat...
THX

tommygiant
Szerintetek melyik a legjobb map a Jedi Academyben?

KILLER2
Én úgy tudom, hogy patch nélkül el sem indul.

Muki100
sztem ez akkor van ha 1.0-ás verziója van a szervernek.

KILLER2
Ilyenrõl még nem hallottam.

nagyon szépen köszi a helpet,már csak 1 kérésem lenne...ha tudjátok,légyszi mondjátok meg,hogy mi ez a protocol 25,és hogy lehet megszüntetni! 😊

kösz
KILLER2
Ez a hiba, hogy nincsenek emberek konkrétan a crack miatt van, már én is találkoztam vele.

Muki100
Nekem crack és minden lófasz nélkül tökéletesen megy mind a kettõ. Patchet, VGA drivert, stb. elintézted?

KILLER2
Azért a waeez nagyon elterjedt és itt az SGn mvan egy olyan nézet, hogy ha valaki warezol az a szíve joga, de oldja meg maga.
De most segítek. Ez a crack miatt van, fos a crack. Keríts egy másikat.

536134
Cserébe kérek egy kis segitséget!!!!

536134
Itt van:
http://www.crack.ms/cracks/crack.ms?id=1360004

Ha tán nem megy akkor nézd meg ezt:
http://www.crack.ms

Ha tán ez sem megy akkor keress a google-n 😊))

536134
Császtok!
Nem indult el elõször a SP és az MP de meg lett crack-elve
azt most csak olyan gondom van hogy nem mutatja az embereket
meg PL az elsõ pályán nem látom az embert és azt a fát amit ki kell vágni...vagyis a fa egy részét nem látom...meg ahol van az az ajto ott siman nyitva van de nem mehetek át ott....
SZOVAL HELP!!!!
Mi kéne?!!!
DIRECTX??
VAGY MI A ******!!!
Na mindegy de ha lehet help....
Megadom mindjá azt az oldalt ahol letöltheted a crack-et
PLEASE WAIT 😊)

Muki100
nálam simán minden féle crack nélkül megy...

hmmm...nem tudjátok,hogy milyen crack kell a multizáshoz?
régen sokat mp-eztem,de most újraraktam és azt írja ki,hogy ,,Disk 1 not in drive"...pls help,nagyon szeretnék játszani 😊
tommygiant
Van routered? Ha van, akkor valószínû, hogy a szervert csak a routerhez csatlakozó számítógépekrõl lehet látni és használni.

Sziasztok servert kreálni, amit a többiek látnak all the seeing eye-ban, vagy bármilyen server keresõben. Már minden hogy próbáltam, de sehogy nem sikerült. Leszedtem egy olyan progit, hogy Jedi academy dedicated server v1.1, de ez sem müxik... tudna valaki segíteni, mi a teendõ?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

KILLER2
Nekem is ilyen kártyám van, de eddig nem volt vele ilyen.
Próbáld meg alap játékkal, ha vannak benne modok, meg ha esetleg nincs fent a patch, akkor tedd fel. Alap a reinstall, de akkor mindent törölj.

Császtok! Akárhányszor elindítom a Jedi Academy Multiplayert, ez a hibaüzenet jelenik meg: "A Jedi Academy Multiplayer hibát észlelt, ezért leáll. Az adatok melyel éppen dolgozott elvesztek.."
Nem tudjátok, hogy miért van ez, és hogyan oldjam meg? (A videókártyám GeForce 6600, és a legújabb driver van hozzá feltelepítve)
KILLER2
Akkó jó multizást!

Hidden and Dangerous2-höz nem kellett. Swat4-hez nem kellett. Cod2-höz már nem emlékszem. Több multit még nem nyomtam.
Bocs ha egy kicsit felkaptam a vizet Mukin, de nem szeretem ha valaki... Nem mondok inkább semmit. Szerintem õ sem úgy kezdte a multizást, hogy egybõl mindent tudott mihez mi kell hogy menjen.
Mindegy, részemrõl téma OFF!
Thx a segítséget!
KILLER2
Most nem azért, de eddig hány játékon játszottál multin és ebbõl hány volt az, amikor nem kellett a patch a multihoz? Mert nekem eddig mindhez kellett a patch. Meg aztán talán logikus is, de mindegy. Lényeg, hogy megvan.