Jedi Knight 3
-
Dexantreal #4141 Fateromnak megvan mind, ám mivel kis koromban kölcsön kértem néha1-2-t, és bemerészeltem véletlenül piszkítani, vagy mi, azóta rohadtul alergiás a könyveinek a biztonságára és csak bekötve engedi, hogy elvegyem ,de leginkább sehogyse... és az a bosszantó, hogy több polc tele van csak SW könyvekkel neki
.
Nektek amúgy megvan Jedi Academy eredetiben? Mert gondolkozok rajta, hogy karácsonyi csomagnak kérném ezeket a játékokat szüleimtől: Blitzkrieg 2, Blitzkrieg 2 Fall of Riech és SW Jedi Knight 3: Jedi Academy. Együtt lenne ez az egész... olyan 15 000 Ft. Faterom könyv tisztaság mániája picit hasonlít a játékokhoz is: úgy értem, annyiban, hogy nem nagyon akar nekem semmilyen játékot venni egyszerűen azért, mert... nem is tudom. Mindig talál valami kifogást, plusz nem komálom annyira, inkább mutert és szerintem ő is tudja, úgyhogy nem hinném, hogy akár csak a Jedi Academy összejönne karácsonyra. Pedig tök szívesen nyomulnék multiba... szerver listát megnéztem és rögtön talált egy magyar szervert, úgyhogy még játszák magyarok